Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Est öyle bir imada bulunmadık siz kendiniz öyle bir sonuç çıkartıyorsanız orasını bilemeyiz.Biz söylemiyoruz "diyenler bile var dedim" biraz kendiniz de araştırın göreceksiniz.Geçen ziyaretimize gelen bir müşterimiz ile hem dinleti yaparken hemde sohbet ederken bu konu geçti .Bu konuda yazdığım bir yazıya ithafen bana Size bu konuda haksızlık ettiklerini şimdi dinletikten sonra daha iyi anlıyorum dedi.Ve bu konuda da ciddi bir inceleme yaptığını belirtti.Her pahalı şey Hi-End olacak diye birşey olamaz !. Bu konuyu burada noktalıyorum söyliyeceğimizi söyledik.İsteyen gelir dinletisini yapar o zaman kararını verir.Sevgili Cantan dediğiniz gibi daha doğru olacak yakın bir ses diyelim ozaman daha fazla karmaşa yaşanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 7 Eylül 2009; 10:30:44 >
  • Sertaç Bey,

Ben bir çıkarım yapmıyorum, sizin söylediğiniz oraya gidiyor.

Bu forumda rahat rahat ticaretinizi, pazarlamanızı yapıyorsunuz, herkes size iyi niyetle yaklaşıyor, ki eminim iyi niyetlide bir arkadaşımızsınızdır. Yalnız kullanıcının yapması gereken yorumları, ürünün satıcısı olarak sizden duymak size ve sattığınız ürüne zarar verir bana değil.
  • Altan bey

Ben öyle bir imada bulunmadım , sizin kendinizin çıkardığı bir sonuç.Artı olarak benim söylediğim birşey değil ! .Geçen ziyaretimize gelen bir müşterimiz ile hem dinleti yaparken hemde sohbet ederken bu konu geçti .Bu konuda yazdığım bir yazıya ithafen bana Size bu konuda haksızlık ettiklerini şimdi dinletikten sonra daha iyi anlıyorum dedi.Ve bu konuda da ciddi bir inceleme yaptığını belirtti diye bir yazı yazdım.Kimseye yalan söyliyecek halimizde yok .Herkes Paradigm ı veya başka X bir markayı beğenecek diye birşey yok .Olamaz.Ancak bize gelip beğenenler bunuda ifade ediyorlar artı parantez belirteyim.Dediğim gibi gelir dinletisini yapar kararını verir.Beğenir beğenmez orası ayrı bir konu.Ayrıca y.dışında incelemelerde bu konuda da çok övgüler almışdır.Onlara dayanarakta belirtmek istedim.Benim ayrıca yorum yapmama gerek yok .Bu konuda Dünyada tescilli bir marka.Zaten almak isteyenlerde y.dışında yapılan yorumlara incelemelere bakıp geliyorlar.Dinlediklerinde de %100 hak veriyorlar.Konuyu buu noktadan sonra uzatmak manasız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 7 Eylül 2009; 11:06:40 >

• Sertaç Bey,

Yurtdışı incelemelerde bir sürü hoparlör övgüler alıyor. Hiç bir markanın temsilciside burada gelip, bizim hoparlörlerimiz yurtdışında övgüler alıyor, bizim kullanıcılarımız böyle memnun, bizim kullanıcılarımız bizim ürünlerimiz high end kalitesinde ses veriyor diyor demiyor. Çünkü bu kullanıcının söyleyeceği, paylaşacağı şeyler. İşin ticaretini yapanın değil. Bunu yapmak size zarar verir, bana değil.
  • Altan Bey

Der demez . Bu ne sizi nede beni ilgilendirir.Bu konuya nekadar bukadar takıldınız anlamışta değilim.
  • Altan bey

bu konuda sizinle frekanslarımız uyuşmuyor anlaşamayacağız ama birbirimizi üzecek şeler söylemeninde bir manası yok .Tatlılık la bu konuyu kapatalım Sefa yada alacağı hoparlör şimdiden hayırlı olsun

• Sertaç Bey,

Meselede bu, diyen derde, bunu siz iletince hiç değeri kalmıyor, siz malınızı pazarlıyor oluyorsunuz, inanılırlığınızı kaybediyorsunuz, antipatik oluyorsunuz.

Herneyse ben konuyu daha fazla uzatmayacağım. Zira başarılı olmanızı istiyorum.
  • Teşekkürler
  • @sefa öneriler zaten sorgulanmıyor merak etme.@altan'ın tepkisi başka seninle ilgili değil. geçen ki tartışma öneriler sorgulandı ama o benim bileceğim iş sen merak etme orasını.
    daha topiği görür görmez rancer gözüme çarpttı.hemen. reharence757 yapsan. ya reference757 doğrusunu yazalım. referance ne? reharence757; sefarence757 olsun dedim @sefa.
  • @YAMAvol bende bölemi yapsam napsam aldınmı hop sefa ayrıca nickin güzel olmamış
  • üstad nick mick bahane senin muhabbet şahane? ttfvol henüz hop almadım cantan bekle dedi bekliyorum neyi bekliyosambu ara halletmem gerken bişeyler var onlarıda bi halledeyim ondan sonra cantanın molası iyi geldi açıkcası.
    quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

@sefa öneriler zaten sorgulanmıyor merak etme.@altan'ın tepkisi başka seninle ilgili değil. geçen ki tartışma öneriler sorgulandı ama o benim bileceğim iş sen merak etme orasını.
    daha topiği görür görmez rancer gözüme çarpttı.hemen. reharence757 yapsan. ya reference757 doğrusunu yazalım. referance ne? reharence757; sefarence757 olsun dedim @sefa.

• muhababete bak @sefa. gerisini bana bırak, dert etme. bak reference yazılır. alternatifse şu linke tıkla.

http://forum.donanimhaber.com/m_34197205/tm.htm
  • evet üstad anfinin üstüne o kadar dikakt etmedim, zaten ha reference ha referance bişey olmaz sölediğin alternatif türkiyede varmıdırki ondan emin değilim ama.
    quote:

muhababete bak @sefa. gerisini bana bırak, dert etme. bak reference yazılır. alternatifse şu linke tıkla.

http://forum.donanimhaber.com/m_34197205/tm.htm

• unutmuşum.
  • sefa nikini reference diye düzeltsen. göze batıyor.dışradan bakan bilmeyen bile sana güler.yanlış yazdı diye. görmemişin... olmazsa artık sana vermeye çalıştığım desteği çekerim. ha referance ha reference deme. bir de farklı farklı topiklerde ki konuları, mevzuları, detayları buraya veya başka yere taşımayalım gerek yok çünkü. burada şöyle burada böyle üstünden geçin gidin.olmuyor çünkü.
  • üstad nick olayını hallettik sagolsun yöneticiler hallatmişler bu rada paradigm monitor 7 aldık gerçi sana son kez sormadım ama umarım memnu kalırız çünkü artık hop mevzusu katlanılamayacak düzeyde beynimi meşgul etmeye başlamıştı.belki belli bir zaman sonrada cd player için kapını çalarım
    quote:

sefa nikini reference diye düzeltsen. göze batıyor.dışradan bakan bilmeyen bile sana güler.yanlış yazdı diye. görmemişin... olmazsa artık sana vermeye çalıştığım desteği çekerim. ha referance ha reference deme. bir de farklı farklı topiklerde ki konuları, mevzuları, detayları buraya veya başka yere taşımayalım gerek yok çünkü. burada şöyle burada böyle üstünden geçin gidin.olmuyor çünkü.

• sahibinden.com da 3-4 adet ilan dikkatimi çekti işin aslı ne derece onu bilmiyorum ama pioneer lx 90susano anfi.9000 tl ,pioneer lx 82 amfi 3000 tl,pdx-z9 model hem anfi hem cd çalar özelliği olan alet 1400 tl,pioneer a-a9 anfi 500 tl.bu rakamlar piyasanın çok altında değilmi tlf falan verilmemiş o dikkatimi çekti yamuk olurmu acaba yoksa şu a-a9 uçarak alırdım yaw.
    http://www.sahibinden.com/a-a9mk2-k_70w_stereo_entegre_amfi_usb_girisi_ve_ses_duzeltici_s-04WQQaXQQ16775103WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/sc-lx90_susano_high_definition_amplifikator-81WQQaXQQ16771723WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/pdx-z9_stereo_receiver_with_sacd_player_ready_for_ipod_usb_hos-75WQQaXQQ16748422WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/pdx-z9_stereo_receiver_with_sacd_player_ready_for_ipod_usb_hos-75WQQaXQQ16748422WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 11 Eylül 2009; 11:09:39 >

• güle güle kullan @sefa. inşallah memnun kalırsın. tahminim çıkarsa analitik ses'e yelken açmış bulunmaktasın. hayırlısı iinşallah. nikname olayı önemli değildi ama doğrusu daha iyi.
  • ahada şimdi adam aradı beni pioneer a-a9 için adam diyo öğretmenim paraya sıkışmışım kardeşim asker ona para göndercem yokmu balıkesirde tanıdığı olan alsın bana şunu?
  • vay hayırlı olsun sefa nihayet halledebildin güle güle dinle :) 70 w ampli işime yaramaz 6 ohm da maksimum gücü ne acaba fiyatı uygun geldi baya
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.