Şimdi Ara

STEREO ANFİ HAKKINDA ÖNERİ... (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
4
Favori
49.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gitti güzelim 2000 tl anfi 500 tl'ye valla adamı aradım ama malesef ulaşamadım kapalıydı tlf yoksa alırdım bu cihaazı?umarım hop umduğumuz gibi çıkar hüsrana ugratmaz bizi.
  • Evet arkadaşlar sizden ricam max 300 tl civarında cd palyer önerisi bu cd çalardaki 18 bit,20 bit o tür şeylerle değerlendiriliyor sanırım en iyisi o halde 24 bitmidir.temiz ikinci el bişeylerde düşünebilriz.
  • Bu A9 için ilan veren şahıs şüpheli bir şahıs. Daha ilanı ilk verdiği gün aradım ben o şahsı. Her gün sahibinden.com'u takip eden birisiyim. o gün bana kendisinin oto müzik sistemleri satan dükkanı olduğunu ve Pd9 Mark II Cd çaları da olduğunu onu da 400 Tl'ye sattığını söyledi. Halbu ki bu cihazların fiyatı 2150 Tl ve üstelik zaten daha Türkiye'ye bile gelmedi.

Kaldı ki, herhangi bir müzik mağazasına bile gönderse, aynı gün 1000 Tl nakit parasını takla ata ata gönderirler. Bu işte bir bir yeniği var. Ayrıca, kendisine mesaj da attığınızda da kaçamak cevaplar veriyor. Öğretmense okul telefonunu versin oradan konuşun.

Son 10 gündür forumda Balıkesir ve kayseri merkezli bu tür bir kaç ilan türedi o sitede. İşin tuhafı, şu an perakendesi 15.500 Tl olan Lx90 için bile 8000 Tl fiyat verilmiş. Kesinlikle bir anormallik var bu ilanlar da. Herkes dikkatli olsun bu tür ilanlara karşı. Adamlar paraları toplayıp ertesi gün yok olurlar ortadan.

Dikkat!

• bu durumda GET,HEMEN AL gibi seçenekleri kullanmadan para göndermemek gerek aynı şey satarken de geçerli
  • Bu tür ilanlara arkadaşlar temkinli yaklaşsınlar.
  • Büyük avantajlar her zaman büyük dezavantajları da bünyesinda barındırır.
  • Yok amirim. Bu bahsettiğim 3 ilan çok ciddi şüpheli ilan. Yoksa ürünlerin ucuzluğu değil buradaki durum.

Bir kere insan çok sıkışık olsa bile bir ürünün belirli bir dip fiyatı var. Hadi onu geçtik. Sıkışık olan ve acil ürün satmak isteyen birisi, ne diye telefon vermeye kaçınır. Sıkışık olan insan, değil telefonunu, arkadaşının bile telefonunu yazar. Bana ulaşamazsanız oradan arayın diye. Üstelik öğretmensen, okulun bile numarasını verirsin.

Öğretmensin, o zaman neden 2-3 gün önce oto müzik sistemi satan dükkanım var dersin. Çok sıkışığım, bu gün akşama kadar para bulmam lazım diyen birisi neden ilana telefon bile yazmaz. Son 10 gündür bu tür 3-4 ilan var ve hepsi bir gün ilana çıkıyor. Ertesi gün değişik isimle çıkıyor. Kesinlikle ama kesinlikle yeni bir katakulli yöntemi var bu işin içinde. Sahibinden'i çok sıkı bir şekilde hiç atlamasız takip eden biriyim.

• Ilanlar Kayseri'den dikkatli olunmasinda fayda var, , boyayip tekrar satiyor olabilirler.

****Baba tarafindan kayseri baglantim oldugu icin bu konuda rahatlikla konusabilirim.... Teknika'nin dedigi gibi aman dikkat...(Susano'ya 8000 tl fiyat verilmesi bana pek makul gozukmedi, benim z11'in Arabistan fiyati 9000 tl, Susano'nun fiyatinin en az z11 kadar olmasi lazim)
  • ben ilk olarak msj attım tlf nosu olmadığı için yarım saat sonra kendisi beni aradı;cihazı kardeşi almanyadan satürn magazasından almış sözde kardeşi askerdeymiş çok acil ona para çıkarması lazımmış;balıkesir susurluk ta öğretmenmiş zaten konuşma tarzında bile bir mafya vari bir tat alabilirsiniz bende bursadan arkadaş gelsin alsın dedim cihazı bana farketmez kim alırsa gelsin alsın bana para lazım dedi;öğleden sonrada aradım kargo teslimatta ödeme için ulaşamadım.bencede muhakkat bir anormallik vardı.bu arada pioneer 757 bizim paradigm monitor 7 biraz büyük geliyo sanırım basslarda bir dengesizlik var ayrıca nedense çok sert olduğu içinmidir nedir biraz müzik dinleyince başım ağrıyor nedendir acaba.sertaç bey marantz 7001 önerdi daha yumuşak çalar diye.ama bu konuda henüz karar vermedim nedeni nedir acaba?
  • Niye şaşırmadım ki Sefa... 757 sert sesli kaç kere diyeceğim.neden önceliğin amfiye kaydı hala anlıyamadım. koymadın ki dediğim kolonu alasın. sözümü dinleyen mesut kalır ama hatırlarsan sana RF-3 seni anca o paklar diyordum. ya da bir B&W DM604; Tannoy S6-S8-S10 , Classic 10 vb. başın ağrımasına gelince insan bu cihazlardan mutluluk almalı. fazla memnun kalınmadığı ve de cihazdan şevk alınamadığı için zorlamadasın. Sertaç doğru söylemiş Marantz ampli lazım. hani Paradigm aldığında tekrar söyledim; analitik ses diyordum ya Sefa dinlediğin şu an ki ses bu tam anlamıyle analitiktir.kötü değil hatta doğru bileşenlerle en iyilerden biridir. ama beklenti, istek bir dünya şey. sistem üzerinde bir kaç değişiklikle daha dinlenir; iyi sonuca ulaşılabilir.ama bu vakitten sonra bilmiyorum.
    yalnız Sefa senin en büyük avantajın gönlünde bir arzu var. o sistem/sese ulaşıncaya kadar arayışın sürecek.Kalbinde ki referansın biraz zor beğenme, biraz sana hitap etmeme olması kendini uğraştırıp duracak.bulduğunda en nihayet deyip; zihninde düşüncelerin daha net olacak.ama o zamana kadar çok zaman geçecek. can demişti dersin. eğer buralarda ya da başka mekanda olursam...unutmazsın.

• Paradigm monitor 7 + PM 7001 yada başka bir marantz amfi eşleştirmesinde dinlediği müzik tarzıda olsun çok olumlu sonuçlar aldık.Sefa yada önerdik zaten.Bize göre bir amfi değişikliği olayı bitirecektir.Tabi CD çalar ve kaliteli kayıtlarmızıda unutmamak gerekir.

Bu arada sayın cantan analitik ses derken detaylı sesten bahsediyorsunuz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 16 Eylül 2009; 10:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre
    Bu arada sayın cantan analitik ses derken detaylı sesten bahsediyorsunuz sanırım

detaylı doğru ama tam olarakta öyle değil. burada izah edemeyeceğim.ama sefa dinlediği için terimi anlaması kolay.bu sesi öğrendikten sonra başka yerde, başka sistem dinlediğinde olayı çözecek.eğer cihazların çalışma prensiplrini biliyorsa daha da çözecek. yalnız @sertaç bey başka bir satıcı satıştan sonra bu kadar ilgi göstermez.tebrik etmek ediyorum. inşallah Sefa Cd çalar ve ampli ile kurtulacak ama ben emin değilim.
  • Sefanın dinlediği kaynaklarda da bir problem var zaten .Gönderdiğimiz CD leri çok beğendiğini ifade etti.Kendisini izah etmeye çalıştım.Hi-Fi işine gireceksen detaylara önem vereceksin .Alabiliyormusun alamıyormusun.Daha ağırlıklı Türkçe kayıtlar onlarıda mp3 olarak dinliyor sanırım.Onlarında nekadar kaliteli olduğu malum.Amfi değişikliği ile sistemini toparlayacaktır.CD çalar ile de bunu bir adım öne götürecektir.
  • 757 paradigm lara buyuk geldi demek az çok tahmin etmiştim buyuk geleceğini ama üstadlar varken bize laf düşmez anladımki bu 757 yi tam bana göre günün birinde alıcam inş. en son 600 TL ye buldum
  • aldın mı laptop?_
  • arkadaşlar hadi bir el atın şu işi bitirelim diycem ama tam herşeyi hallettim derken bir yerlerde memnuniyetsizlik oluşuyor.daha öncedende mp3,radyodan müzik dinledim ama hiç böle baş agrısı ve yorucu bir dinletim olmamıştı anfi satışı için fiyatta indirim söz konusu olcak biraz belki takas yolu ile deyişme imkanıda olabilir bilmiyorum ayrıca bu ara yamaha 661 ilede test etcem paradigm monitor 7 bakalım onda nasıl bir tonalite yakalıycaz ondan sonra durumu tekrar gözden geçircez. nedense öneri istediğimde pioneer 757,858 bu modeller öneri yapıldı.kimse demedi kardeşim onu boşver git marantz al,onu al ,şunu al demedi aldıktan sonrada niye aldın diyenlerde oldu.ttvfol kardeşim bak niyetin varsa bende niyeti bozdum yabancıya gitmesin alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

aldın mı laptop?_

yok üstad almadım ama GG de 499 tl ye hp buldum küçük notebook işimi görürmü diye düşünüp duruyorum şu ana kadar yaklaşık 50 tane falana satılmış alanlar gayet memnun kuzenim almış bu akşam denemeye getiricek alt tarafı müzik dinlicem pekde pahalı bişi almaya niyetim yok açıkcası :D sefa kardeş günün birinde 757 alıcam kısmet olursa şu an için beklemedeyim çünkü kuzen almanyaya gidicek orada piyasası 150-200 euro gelirkende boş bavulla geleceği için gümrüğe takılacağını sanmıyorum onu bekliyorum şu an ama tr dede kovalıyorum o fiyat aralığında bulursam hiç bulaşmam alman işine felan alırım ama sen benim alıcağım fiyata inmessin

• Bu saat itibariyle ben de niyeti bozmuş durumdayım .
    757 için aklınızdan geçen nedir?
  • Sefalenk merhaba,
    Teklifim geçerli benim anfi başını ağrıtmaz natural çalar farkı konuşuruz
    saygılar
    [simage][/simage]

• sayın begonvil,öneriniz için tşk ediyorum ama bu saatten sonra marantz marka bir anfi almayı düşünüyorum yamaha 661 bende mevcut zaten ben biraz daha müzikal aldığım hop uyumlu bir anfi arayışı içerisindeyim.
    quote:

Orijinalden alıntı: Begonvill

Sefalenk merhaba,
    Teklifim geçerli benim anfi başını ağrıtmaz natural çalar farkı konuşuruz
    saygılar
    [simage][/simage]

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.