Sony XB-8AV setimi emekli etmek üzere kenara ayırdım ve TV ünitemin altına stereo anfi koymaya karar verdim.
Şu ürünlerde karar kıldım ve fikirlerinizi duymak isterim: Yamaha RX-797 anfi (düşük THD değeri ve AM/FM alıcılı) Yamaha N-555 kolon (30m² salon için yeterli sanırım) Yamaha YST-SW-216 subwoofer (gerekirse sonradan ek)
Ağırlıklı müzik dinlenecek; klasik, musiki, 60-80 yerli yabancı pop/rock. Ara sıra da DVD keyfime eşlik edecek.
Saygılar.
Amfi seçimi olarak FM alıcısı önemlise olabilir bir yorum yapmicam.
Yama Ns-555 konusunda yorumum olucak. Ürünün tizleri çok ağir. Klasik müzik jazz dahi olsada kulaklari tirmaliyan bir tizi var. Ama ne nisbetse ki 777 modelinde o kadar bi çinlama yok.
Ns-555 modeli bass bakımından canlı bir model yani ekstradan bir subwoofer almaniza gerek duymazsiniz. Salonunza yeterli bir ürün olabilir. Ama 555 benden kesinlikle geçer not almadi.
Wharfedale 9.6 modelini iyi inceleyin. Yamahaya göre gerçekten müzikal çaliyor. Klasik müzik ve Türk sanat müziği, Jazz, Test cd lerimi le deneme yaptim sonuc gercekten güzeldi. Ve subwoofer gerek duymucağinizi sanıyorum.
Subwoofer alsanız bile müzikal olarak ağirlikli model alın. Çünkü bir çok markanin sinema için oldugundan müzikteki her türlü gereksiz tınıyı duymak mümkün..
quote:
Orijinalden alıntı: salih d
Selam,
Sony XB-8AV setimi emekli etmek üzere kenara ayırdım ve TV ünitemin altına stereo anfi koymaya karar verdim.
Şu ürünlerde karar kıldım ve fikirlerinizi duymak isterim: Yamaha RX-797 anfi (düşük THD değeri ve AM/FM alıcılı) Yamaha N-555 kolon (30m² salon için yeterli sanırım) Yamaha YST-SW-216 subwoofer (gerekirse sonradan ek)
Ağırlıklı müzik dinlenecek; klasik, musiki, 60-80 yerli yabancı pop/rock. Ara sıra da DVD keyfime eşlik edecek.