Şimdi Ara

stereo anfiye aktif sub bağlama, (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
2
Favori
25.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben exradan aktif woofer için çıkış göremedim..
    Rca girişi ikili yaparak, extrA aktif woofer beslemek mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 22 Eylül 2016; 2:12:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harman kardon sound sticks III'ü emekliye ayır yeni bir daha güçlü 2.1 set al. Acoustic Energy Aego M misal.
    veya;
    harman kardon sound sticks III ile HKTS210'nu Y kablo ile birbirine uydurursun ama biraz uydurma olur. Sticks'in SW üniteside kendi başına çalıp duracak 210 ile birlikte. Sticks bas sürücüsünü iptal edeceksin; amplisine mecbursun çünkü.

Ses kartında Subwoofer pre out çıkış olması kafi.
  • picasso16 kullanıcısına yanıt
    İyi fikir,,

• Arkadaşlar iki adet stereo çıkışlı DAC var elimde. Bir çıkışında creative t20 hoparlörler bağlı,diğer çıkışına da aktif sub bağlasam olur mu ? Stereo çıkışa sub bağlanır mı daha doğrusu fikir alabilir miyim
  • Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Sub’ın modeli nedir?
    Bazı modeller buna uygunken bazıları sadece mono bağlantıya izin verir. Bu da sizin durumunuzda eksik ses vermesi demek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Hocam sub yok ama almayı düşünüyorum. 2. el bir tık bassları hissedeyim diye.Çıkış oradaki boştaki yer.Belki saçma olur ama bilemedim

stereo anfiye aktif sub bağlama,
    Bu isteğinizi yapmaya imkan veren bağlantılı sub'lar var. Onlardan kullanırsanız daha sağlıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

Bu isteğinizi yapmaya imkan veren bağlantılı sub'lar var. Onlardan kullanırsanız daha sağlıklı olacaktır.
    Teşekkürler hocam,var mı öneriniz model olarak fiyat performans
    Herkesin sub'dan beklentisi ton bakımından farklı olabiliyor. Ayrıca odanın hacmi de önemli. Bu medenle denemeden almayın demekten başka birşey söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

Hocam sub yok ama almayı düşünüyorum. 2. el bir tık bassları hissedeyim diye.Çıkış oradaki boştaki yer.Belki saçma olur ama bilemedim

içine temassız su koyup, birazda balık falan, daha iyi görsel olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

içine temassız su koyup, birazda balık falan, daha iyi görsel olur .

Alıntıları Göster
    Hocam dalga geçmeyin.
  • Merhaba arkadaşlar Elimde bir adet Pasif Subwoofer var. Ben bunu sony Dh520ye bağlamak istiyorum. Ama avr rca çıkışlı yani aktif sub istiyor. Elimdeki pasif sub ı nasıl aktif yapabilirim AliExpress ten şunu alsam iş görün mü ?https://m.tr.aliexpress.com/item/32810898805.html?src=google&_randl_currency=TRY&_randl_shipto=TR&src=google&albch=shopping&acnt=494-037-6276&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Gploogle_7_shopping&aff_atform=google&aff_short_key=UneMJZVf&&albagn=888888&albcp=6459716145&albag=79902878520&trgt=743612850714&crea=tr32810898805&netw=u&device=m&albpg=743612850714&albpd=tr32810898805&gclid=EAIaIQobChMIrLjc583H6QIVjcCyCh1WRwOTEAQYAiABEgIazPD_BwE&gclsrc=aw.ds

• Ki-Adi K kullanıcısına yanıt
    Olur gibi ama pasif sub woofer’ınızın modelini paylaşırsanız daha doğru bir yorum yapılabilir

• Avr amfi kullnyrum sub çok boğuk ses geliyor neyapmAm gerekli

• Sub definitive pf15tl

• Cevap vericek kimse yokmu

• Rizitelli R kullanıcısına yanıt

Bass veya subwoofer veya woofer veya aktif bass pasif bass hoparlörün amacı bu, bowsbows boğuk ses verir, sadece kalın bass sesleri verir.

İstediğiniz tonda değil ise varil gibi tangtung çalıyorsa, frekansı düşürün, 50-60hz,,, 80 Hz den yukarısı müzikteki diğer konuşma baslarını vermeye başlar, vurukvuruklsungfofogugu gibi gürültü eder

• Hoparlörlri sub ,un çıkişlarına bağlasam farkedermi yalnız amfi streo amfi değil avr amfi yamaha rxv 596.müzik dinlrken baslr çok boğuk ve rahtsız edici istediğim bas tonlamasını alamadım subu n frekansı dşürüp. Bass tonlmasını istedim gibi vermiyor yumusak net tok baslar almam için ne yapmm gerekli

• Rizitelli R kullanıcısına yanıt

Bende wooferdan müzik dinleyemem, istediğim derin basları versebile o wooferin olması beni rahatsız ediyor.

Sağa ve sola birer adet kolon , ön tarafa.

Full Range hoparlörler yeterli.

Wofer ayarı çok açık isede baskın geliyor olabilir

• Defnitive bipolar bu konuda çokmiyiler bp 7002 bp 2004 bp10 bp 8 dye gifiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.