Şimdi Ara

stereo anfiye aktif sub bağlama, (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
25.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sn Emin , araba basının arkası evet kırmızı beyaz ve araba basından gelen ses kablosunu da stero anfi de sabwoofer girişine bağladım sonrada stero anfi ye ses gelmesi için yine resimde görülen bir ucu tekli sourround anfiye giden püre out yazan yere diğer iki ucu kırmızı beyaz olan ucu stero anfiye bağladım ama olmadı yukarıda yazan hi fi uzmanı da kablonun yanlış olduğunu yazmıştı nasıl doğru kablo nereden bulabilirim ? teşekkürler
  • sn.Simsek,
    elinde kablo vardır. extra özellikte bir şey almana gerek yok.
    AVR 921 amplinin SW opasif sinyalin çıkışınıda aktif ettiğine emin ol. yapacağın şey sadece bu resim o kadar.
     stereo anfiye aktif sub bağlama,

• Merhaba,

Benzer bir sorunum için başka bir sayfa açmak yerine burada sormak istedim. Umarım yardımcı olursunuz.

XOMAX XM-VRSU4309BT model oto media player ürünü, kendisi için getirten ancak arabasını satınca kullanmayan bir arkadaştan aldım. Ü aldım. Benim bunu kullanacağım araç bir karavan. Oldukça eski model olduğu için hoperlörleri orjinal boyutuna uygun ancak üç yollu aldıysam da yeterli bas almayınca ve yeni multimedyanın subwoofer çıkışı olduğunu görünce aktif bir Subwoofer bağlantısı yapabileceğimi düşündüm. Subwoofer çıkıiı teknik bilgilerde 1x RCA olarak geçiyor. PIONEER TSWX11A bağlantı olarak uygunmudur, ses olarak önerirmisiniz yada ne önerirsiniz?
  • alpyarar A kullanıcısına yanıt
    Kullanqcaginiz hoparlor sisteme uygun, fakat anfinin norminal gucu 60w. Yani jameson6004 anfisinin sagdece 1 cikisi gucunde.. Teybinizin ise her cikisi ortalama 30-50w arasi. Bunu 4 ile carparsak ortalama 140w sagdece teybinizin gucu.
    Teybe iyi bass veren 16cm veya oval hoparlor baglarsaniz ve kabinleme olayini iyi yaparsaniz bass alacaginizi dusunuyorum.. Ben arabaya oval hoparlor alacaktim, 100-150tl olunca, sagdece bass verimi istedigimden,, onu almadim. 30tl ye 16cm muzik seti wooferi bagladim, wofer varmis gibi calisiyor ama ses fazla yuksek degil tabi.
    Teybinizde loud ayari varsa onu acin, bass yerine gelebilir, cunku benim teypte loud kapaliyken bass azaliyor ve teneke gibi oluyor. Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bende pioneer A70 anfi ve beraberinde magnat monitor supreme 2002 hoparlör takımı var. Bu takıma yine magnatın sub302a aktif subwooferını bağlamak istedim lakin yüksek seslere çıktığımda anfi kendini korumaya alıyor. Kapatıp açtığımda tekrar düzeliyor. Subwooferı sistemden ayırdığimda en yüksek seste dahi anfi sorun yaratmıyor 2002 ler gayet sağlıklı çalışıyor. Sub 302a yı a70 in B hoparlör çıkış terminalinden subın speaker level in terminaline bağladım (kılavuzunda aynen böyle bir bağlantı sunmuş). Subın aktif olması sebebiyle anfinin empedansını düşürmez diye düşündüm yanılmışmıyım? Kablolarımı ve bağlantılarımı kontrol ediyorum herşey normal gibi nerede hata yapıyorum anlamadım. Bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Herkese iyi akşamlar mutlu haftasonları dilerim.

• Hem 2002 leri hem de subi speaker A ya baglarsaniz sorun cozulebilir.
    A+B ikisi de aktif oldugunda A70 otomatik olarak 4ohm yuklenecegini hesapliyor olabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim yarın hemen deneyeceğim.

• Arkadaşlar merhaba,

Elimde Bots Av 262 modeli amfi var;

bu amfide pioneer cs5070 modeli hoparlörler kullanıyorum.
    mid ve tizler oldukça yeterli ancak bas yetersiz kalıyor.

bu amfiye aktif bir sub bağlayabilir miyim?
    amfinin arka görüntüsü:

• ERK_RS E kullanıcısına yanıt
    Evet bağlayabilirsiniz fakat alacağınız sub'un arkasında Hİ-LEVEL İNPUT olmasına dikkat ediniz. Bost dan cıkan speaker kabloları önce sub'a girecek sub'dan cıkıp Pio 5070 lere gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritergin

Evet bağlayabilirsiniz fakat alacağınız sub'un arkasında Hİ-LEVEL İNPUT olmasına dikkat ediniz. Bost dan cıkan speaker kabloları önce sub'a girecek sub'dan cıkıp Pio 5070 lere gidecek.

yardımınız için teşekkürler.

Pioneer S-W110s-K modeli subwoofer'ım var.

Arkasında High level diye belirtilmemiş ama "Speaker Level Input" ve " Output" bulunuyor.
    bu şekilde olur mu?
  • evet olur
    amfiden gelen kablo input a bağlanacak
    hoparlörler output a
  • selamın aleykum arkadaslar sony str dg510 cihazı arkadasımdan yenı aldım ancak bir sorum olacak ben bu cihaza pasif subwoofer baglayabilirmiyim ve nasıl cünku katologun 5.1 ve 7.1 yazıyor lutfen yardım
     stereo anfiye aktif sub bağlama, stereo anfiye aktif sub bağlama, stereo anfiye aktif sub bağlama,

• Pasif subwooferınız Nasıl birşey? Arka girişlerinin de resmini paylaşırmışsınız yok araç subwooferı bağlayacaksanız olmaz araya bir amfi bulmanız gerek....
  •  stereo anfiye aktif sub bağlama,
    Bu subeoofer'ı bu amfiye nasıl bağlarız?

• Amfinin audio out sub.woofer yazan çıkışından aktif subwooferın arkasındaki subwoofer yazan girişe bağlamanız yeterli olucaktır.

• Teşekkür ederim, deneyip sonucu bildireceğim.

• selam arkadaşlar,

yıllar sonra tekrar bir soru soracağım;

Nakamichi re10 stereo amfi yi Magnat subwoofer 200A ya bağlamak istiyorum.

amfinin arkasında subwoofer out çıkışı var ama bu çıkışın türünü anlayamadım.
    bu çıkışdan sub ın arkadında ki line in girişine bağlarım diye düşündüm.

ekli subwoofer kablosunu ikili rca çıkışına çeviren adaptörden almıştım ama bu subwoofer kablosu da bu sub output çıkışına girmiyor.

hangi tip kabloyu almalıyım.
    resimlerden yardımcı olabilecek var mı aranızda?

t stereo anfiye aktif sub bağlama,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoseignasyo -- 28 Temmuz 2016; 15:51:06 >

• hoseignasyo kullanıcısına yanıt
    Rca kablolar stanadarttır, yerine olmama durumu dişi-erkek uyuşmazlığı olabilir..
    Paketli resimdeki Rca kablonun erkek uçlarını, magnat woferin line in girişine >> kablonun birleşim sonucunda kalan dişi ucuna ise,, diğer resimdeki gibi iki ucu erkek Rca kabloyu bağlayacaksınız,,,, iki ucu erkek Rca kablonun diğer erkek ucunu ise Recevierin Sub out çıkışına..... Kolay gelsin...
    Diğer bağlantı seçeneği ise Recevirerin Hoparlör çıkışından > subwoofer from recevier girişine,,, bağlayıp... dilerseniz, To speakers çıkışından, recevier hoparlörlerini tekrar bağlayabilirsiniz.
    Yalnız bu sistemde,, subwofer ile recevierin sağlam bir kablo ile exradan şase - GND hattı alınması gerekir, yoksa boşta kalma parazit sesi yapabilir.
  • teşekkürler emin-fırtına,
    akşam deneyeceğim bu şekilde.

bu iki bağlama seçeneğinin ses kalitesi açısından farkı var mıdır?
    hangisini tercih etmek yerinde olur?
  • Tabikide kaliteli Rca bağlantısı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.