Şimdi Ara

STEREO SES SİSTEMİ İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 metrekarelik bir salon için kullanılacak 10.000-15.000 TL arası bir sistem için yardımlar bekliyorum (Amp, Sacd çalar ve hopörlör). Marantz PM-8003 amp ve ödüllü cd çaları SA-8003 modelleri üzerinde duruyorum ve bunlara uygun iki hoparlör; Monitör Audio ya da B&W gibi markaların olabildiğince üst serileri gibi ingiliz menşeli modellere bakıyorum. Farklı önerileriniz de olabilir. Bu ipuçları doğrultusunda, bu fiyat aralığında bana tavsiyelerde bulunur musunuz? Genelde klasik rock ağırlıklı olmak üzere her türlü müziği dinlerim. Yanıtlar için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamik -- 13 Şubat 2010; 20:52:15 >

• 100 m2 gerçekten çok büyük bir salon... Genel olarak ampli düşünceniz güzel. Cd çalar seçiminizde güzel. Yeterli gelicektir gibime geliyor salonunuza. Tabiki o büyüklükte bir odaya bookself türü bir ürün tercih edebiliceğinizi sanmiyorum. Ama biraz daha yüksek değerler almak istersek bence PM-11S2 Marantz in bu ürün tercih edilebilir. Ama takım olsun diyorsaniz cd player ile tabiki 8003 ampli seçim tabiki olabilir.

Epos M22i olabilir. Ayrica Epos ve Atc ürünleri içinwww.sigmases.com Asım bey size hoparlör seçiminde kararınız Atc veya Epos olursa kesinlikle yardımcı olucaktir.

Şimdi benim düşüncemde Bower & Wilkins markasinin 683 modeli favori modellerimden biri ve sizede önerim olucaktir.http://www.bowers-wilkins.co.uk/display.aspx?infid=2281

Şimdi rock ve diğer müziklerinde bence çok rahat altından kalka bilen DAli İkon 7 veya 8 modelini öneriyorum. Özellikle Rock ve klasik müzikte gerçekten büyüleyici çaliyor 7 modeli... 8 modelide bir üst serisi biraz daha sizin salonunuza yönelik bir ürün olucaktir...http://dali-speakers.com/display_content.php/INT/speakers.html/171

• evet dali nin o serisi çok beğendiğim modelerinden
  • çok teşekkürler hemen inceliyorum..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.