Şimdi Ara

***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
28.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peki bu programlar sadece mp3 lerimi bu hale getiriyoruz yoksa film dosyalarınıda dönüştürme şansımız varmı?
  • film dosyalarınada yaparsın ama çok uzun sürer söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 12 Mart 2007; 12:08:05 >
  • arkadaşım hazır ac3 ler yayınlarsanız çok makbule geçersiniz ya önce kilerden farklı tabiki
  • sinanbest haklısın kardeş korsana hayır süper çalışma olmuş herşey için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_74

arkadaşım hazır ac3 ler yayınlarsanız çok makbule geçersiniz ya önce kilerden farklı tabiki

ayıp ettin biraz oynayalım NEZle
    Ayrıca ac3 paylaşabiliriz çünkü ac3 paylaşmak yasak değil
    Bunu özellikle veriyorum çünkü ben bunu forumda gösterdiğim audition değerleriyle biraz oynayarak daha güzel hale getirdim dinleyin farkı görün nez önde söylüyor basslar perküsonlar sol ve sağda
    darbukalar arkadan geliyor
    http://rapidshare.com/files/20715111/Nez-halay.ac3.html
    **** olan yere r a p i d s h a r e yazın.
    ahh ahh hastayım bu kadına onunla birlikte çalmak isterdim daha sonra clupten eve götürüp..... anladınız siz onu

• teşekkür ederim valla benim makine bunu çevirmek için biraz işlemci ve ram lazım herhalde bende şuan düşük p4 2,4 768 ram var kasar tıkanır diye korktutuğum için hiç uğraşmıom

arkadaşım ac3 dinlemejk bi başka oluyomuş tadı farklı yaaa ama decoder lazım bence yani a2zs, x fi yada harci decoder yoksa bişey benzemiooo ya mp3leri ac3 yapanlar yayınlasa ne güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 12 Mart 2007; 23:08:37 >
  • sistemin iyi hiçte kötü değil kasmaz bence yapabilirsin.
  • kardeş bide bu ADOBE AUDITION 2 nerden full yapacagımızı söylersen iyi olur
  • sende eşşeğin kulağına su kaçırma ama haaa korsan yasak diyozzz yafff satın alman gerek öyle full olur
    quote:

Orjinalden alıntı: oxata

kardeş bide bu ADOBE AUDITION 2 nerden full yapacagımızı söylersen iyi olur
  • kardeş satın aldımda nereye girecem onu bilmıyorum ? onu sorduk eşek meşek yakışmıyor bu foruma

• belli oluyo satın aldığın bi kere tryout versiyonunu aktive edemezsin satın alınca full versiyonunu indirme linki veriyolar
  • Sinancım nasılsın? Sayende güzel güzel 5.1 yapıyorduk ama programı kapatınca bir daha yapamaz oldum, şöyle bir uyarı veriyor:

***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!***

Regeditten ayar yapmamışsın diyeceksin, yaptım. Ama senin dediğin gibi değil de biraz karışık oldu, sanırım karıştırdım ben Eğer görünen hata, regedit hatasıysa sistemden full kaldırım tekrar yüklesem nasıl olur?

Bir de yapmış olduğum kayıtlarda ses bariz azalıyor bunu artırmanın bir yolu var mı?

Son olarak aynı şey BASS lar için de geçerli, bunu da artırabilir miyiz?

Segiler..

•  ***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!***

öncelikle 1nci kısımdaki altı çizili ses değerlerin -5db yani düşük.sesi ister burdan yükselt ister 2nci kısımdan farketmez iki alternatifin var sesi yükseltmek için.

regedit konusuna gelince key1 değerini sağ tıklayıp tamamen silmen gerekli.yeniden kaldırıp kurman bişey değiştirmez malesef.yanlış bişey silmişindir forumda gösterdiğim gibi aynen git

• quote:

Orjinalden alıntı: RevengeR

beyler helal olsun size elinize kolunuza artık bunları bulurken nerelerinizle uğraştıysanız hepsine sağlık yani
    çok güzel bi döküman olmuş tebrikler
    paylaşımın tavan yaptığı anlardan birini yaşattınız bize tekrar bu forumda

küfürümü ediyosun övüyomusun anlamadım ama yinede sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşlar bunu görmem iyi oldu şahsen...

1 Saatlik kısa bir film çekeceğim Sony eski kasetli camera ile fakat sesi çevresel olarak nasıl yapabilirim bunla mümkünmüdür?

Eyerki öyle ise gerçekten süper olacak

benimde ilgimi çekiyor kendi çektiğim kısa görüntüleri 5.1 ile süslemek istiyorum
    nasıl oldu başarabildinmi yada başka bişeymi kullandın
    görüntüleri ne ile edit yapıcan
    bide, ac3 sesi görüntüye dublaj yaparken sorun çıkartırmı
    yada butür konularla ilgili daha detaylı linkler varmı
    daha başka bilgisi olan arkadaşlar da varsa sevinirim

• sinan, ellerine sağlık, benim gibi pek çok meraklılının hayır duasını aldın
    peki işi biraz daha ileri götürelim
    çevresel sesleri nasıl cros yaparız
    hatta center dan başlayan ayak sesi efekti tüm uyduları dairesel olarak dolaşıp tekrar center a gelse
    asit'den çok mu şey istiyom yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: machiner.

sinan, ellerine sağlık, benim gibi pek çok meraklılının hayır duasını aldın
    peki işi biraz daha ileri götürelim
    çevresel sesleri nasıl cros yaparız
    hatta center dan başlayan ayak sesi efekti tüm uyduları dairesel olarak dolaşıp tekrar center a gelse
    asit'den çok mu şey istiyom yoksa

yoooo çok şey istemiyosun.Tam tersi inan bana az bile düşündüğün olurmu olmazmı diye
    İnternetten sesler indirip bunları sony acid proda ses efekti olarak kullanabilirsin.mesela bir sürü silah sesi bul bunları mixle arkayada bir gerilimli fon müziği koy olsun sana bir çatışma sahnesi
    zaten studio montajlarında kullanılan programlardan biride acid produr
    çünkü acid proda çevresel ses araçları o kadar gelişmiş ve mükemmel ki mesela elinde güzel ses efektleri var örneğin bir jet uçağı sesi.ve sen bu sesi arka uydulardan ön uydulara doğru hareket vermek istiyosun.yani uçak sanki arkadan gelip öne doğru başının üzerinden geçiyomuş gibi bir efekt yapabilirsin ve hatta o uğultuyu o titreşimi aynen yapabilirsin
    mesela ben basit bi tane örnek olsun diye bir uçak uçuşu sahnesi yaptım bakalım beğenecekmisiniz

http://rapidshare.com/files/21645019/u_ak_sesi_deneme.ac3.html
    **** olan yere r a p i d s h a r e yazın

bu sesi nasıl yaptığımı merak ediyosanız size acid pro formatında yolluyorum:
    http://rapidshare.com/files/21645426/u_ak_sesi_deneme.zip.html
    **** olan yere r a p i d s h a r e yazın
    bunun içindeki uçak sesi deneme dosyasını çift tıklarsanız acid proda açar.sizde inceleyip uçağa nasıl crossing yaptığımı görebilirsiniz.
    ayrıca içinde içinde uçağın gerçek ses kaydıda var onuda dinleyin karşılaştırın

•  ***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!***

Off ya off
    Napcaz şimdi??
  • yok mu ya buraya bakan biri ??
  • ala ala bu niye sende böyle çıkıyo inan anlayamadım.bi araştırayım yardımcı olmaya çalışacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.