Şimdi Ara

***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
29.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ala ala bu niye sende böyle çıkıyo inan anlayamadım.bi araştırayım yardımcı olmaya çalışacağım
  • okadar uğraşmıssın bir teşekkür edelim bari paylasım için teşekkürler
  • Dostum emeğine sağlık teşekkürler.uzun zamandır bu konuyu arıyordum.Yalnız bende video klipler var.Stereo ses bunları nasıl çeviririz 5.1 ses formatına bunuda bu şekilde şemalar şeklinde açıklayabilirsen memnun olurum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 19 Mart 2007; 10:52:13 >
  • PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanwins

Dostum emeğine sağlık teşekkürler.uzun zamandır bu konuyu arıyordum.Yalnız bende video klipler var.Stereo ses bunları nasıl çeviririz 5.1 ses formatına bunuda bu şekilde şemalar şeklinde açıklayabilirsen memnun olurum şimdiden teşekkürler.

aynı şekilde yapıcaksın dostum yeni bir anlatıma gerek yok sadece sesleri ayıkladıktan sonra acid proda birleştirirken üstüne videoyu koymak hepsi bu.ondan sonra video olduğu için kayıt formatı olarak mpeg2yi seçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

aynı şekilde yapıcaksın dostum yeni bir anlatıma gerek yok sadece sesleri ayıkladıktan sonra acid proda birleştirirken üstüne videoyu koymak hepsi bu.ondan sonra video olduğu için kayıt formatı olarak mpeg2yi seçin

Sağolasın dostum teşekkürler
  • biraz fazla oluyom ama sinanbest biraz daha ac3 yayınlarsan çok sevinirim çalıştığım için zaman hiç ayıramıorum yayınlarsan çok makbule geçersin
  • kadir 74 dostum.fırsat buldukça yayınlıycam.
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: falonso5

***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!***

Off ya off
    Napcaz şimdi??

aynı hatayı başka bi bilgisayarda da verdi

• Sorununuzun nedenini bulamadım ama çözümünü buldum

Öncelikle Başlat>Çalıştır yaptıktan sonra çıkan çalıştır penceresine regedit yazın.

sonra çıkan pencerede AC3 encoder değerini bulun aşağıdaki gibi

yukarıda gördüğünüz sağ pencerede boş bir yeri sağ tıklayın "yeni" kısmından "dize değeri"ni seçin.
    bu dize değerine "CurrentKey" ismini verin.
    sonra currentkeyi sağ tıklayıp satın aldığınız activation code girin.
    yukarıdaki resimdeki gibi değeri girdiyseniz o zaman satın aldığınız dolby digital encoderi aktiv etmişsinizdir

• quote:

Sorununuzun nedenini bulamadım ama çözümünü buldum

Öncelikle Başlat>Çalıştır yaptıktan sonra çıkan çalıştır penceresine regedit yazın.

yukarıda gördüğünüz sağ pencerede boş bir yeri sağ tıklayın "yeni" kısmından "dize değeri"ni seçin.
    yukarıdaki resimdeki gibi değeri girdiyseniz o zaman satın aldığınız dolby digital encoderi aktiv etmişsinizdir

Olmadı

• SinanBest üstat çok güzel çalışma olmuş ellerine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: falonso5

quote:

Sorununuzun nedenini bulamadım ama çözümünü buldum

Olmadı

yazdığınız değerler harfi harfine aynı olmalı mesela "CurrentKey" arada boşluksuz yazın.lisans numarasını arada çizgileriyle yazın.eğer hala yapamazsan bana pm at msnden bakarız

• @sinan
    forumda acemiyim mesaj attığım topikleri tekrar buluncaya kadar biraz zorlanıyom
    kaç zamandır bu konuyu arıyorum ancak bulabildim
    cevabın için teşekkürler
    vakit bulup da acid'i henüz kuramadım
    yarın ilk fırsatta dediklerini denicem
    güzel olursa bende eklerim
    ama bu arada yine kafanı şişirebilirim
  • selamlar.

Asus P5B anakartım var bilgisayarımda.Digital ses çıkışı mevcut.Ayrıca Pioneer marka 5+1 digital amfim var.Onkyo kolonlarım bağlı Jbl sub ile birlikte 5+1.
    Digital optik kablo aldım ve bilgisayarımdaki digital çıkışa bi ucunu amfimdeki çıkışada diğer ucuna taktım.dolby digital oyun ve müzik dinleyebilmek için.
    Test yaptığım zaman front left, front right, center ve sub' ı doğruluyor ancak rear left ve rear right dan ses çıkmıyor.
    Problem nasıl çözülebilir acaba yardımcı olabilecek kimse varmı ?
  • selam. hocam bende direk nerodan açtı şarkıyı ve fotoda görüldüğü gibi bir tatafta stereo diyor bir tataftada dolby digital ikonu var. ayrıca seste bir değişim yok.
    bende vista var ve creative live 5.1 ses kartımı kxproject denen bir driverla çalıştırıyorum.çünkü creativenin orjinal driveri çalışmıyor.bu driverda 5.1 surround desteği var.acaba sorun nedir?

resmi yükleyemedim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 10 Nisan 2007; 10:31:15 >
  • quote:

resmi yükleyemedim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• sinan best kardeş

ben hepsini crackledim asit proda takıldım onu da crackledim ama dolby lisansını bir türlü alamıyorum sende var atıver bi zahmet kaydedemiyoz yaptık ...
  • Donanım haberde crack serial vs. istemek ve paylaşımı yasaktır...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.