- Chemical Brothers - The Salmon Dance - Kanye West - Graduation - Stronger - Sean Kingston - Me Love
Çok hoş olmuş tebrikler..
Merhaba. Ben bu yöntemi MKV HD filmlerime Türkçe ses eklemede uyguluyorum. Benim merak ettiğim konu şu: Bu işlem sonrası elde edilen sesin kaç FPS olduğunu yada bu işlemi yaparken sesin FPS'ini ayarlayabiliyormuyuz?
Tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: SinanBest
yok arkadaşlar kalite artmaz tabiki.kaliteyi asla arttıramazsınız.ses frekanslarındaki kalite sadece ilk kayıt anında mümkün olur. sadece sesteki equalizer kalitesi arttırılabilir.onun dışında ses frekans kalitesinde bi artış elbette olmaz. bu sadece sesleri ayıklama ve uydulara koyma işlemi tıpkı dolby prologicII'nin yaptığının bir benzeri ama işin güzel yanı bu işlemi yaparken ses üzerinde istediğimiz gibi oynayabilmekmesela wofferın sesini arttırabiliriz vs. gibi...
zaten 5.1 demek yüksek ses kalitesi demek değildir,5.1 demek 6 kanal ses kaydı demektir 1)Center 2)LFE 3)Left Front 4)Right Front 5)Left Surround 6)Right Surround
Stereoda ise sadece Left front ve right front vardır
Ayrıca çok teşekkür ederim dostlar beğenmenize sevindim
Bu olayi stereo sesli divx yani avi filmlerde yapıp daha sonra cd ye kaydedip divx playerlada 5.1 seyredebilirmiyiz ?
Cok güzel biseye benziyo ama bu ara hiç zaman yok böyle sansın..
Eyw Kardeş Sağolasın ;)
valla adaş eline emeğine saygı kesinlikle süper bilgiler ve süper bir çalışma. üst konu olması gerektiğini düşünüyorum. keşke zama bulup soyunabilsek bu konulara ama malesef......... teşekkürler sinan kardeş.
quote:
Orjinalden alıntı: peyder35
Merhaba. Ben bu yöntemi MKV HD filmlerime Türkçe ses eklemede uyguluyorum. Benim merak ettiğim konu şu: Bu işlem sonrası elde edilen sesin kaç FPS olduğunu yada bu işlemi yaparken sesin FPS'ini ayarlayabiliyormuyuz?
Tşk.
senkronizasyon düzgünse eğer beatmapped wizard ile ayarlanabilir diye düşünüyorum.
Bu arada bütün arkadaşlara teşekkür ederim.yeni sürümünü ben hariç herkes indirmiş acid pronun bende indirip sorunlarınıza yardımcı olacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: cobi
quote:
Orjinalden alıntı: falonso5
Off ya off Napcaz şimdi??
o uyarı arka plada açılan sayfanın (aslında web sayfası) tarayıcınızla tam uyumlu olmamasından kaynaklanan bir hata mesajıdır.tamam dersen büyük bir ihtimalle açılacaktır yine ama sayfa kod hatası vermiş.biraz bekleyip hiç bir şey'e dokumamak ve yapılabiliyorsa explorer'i update etmek en iyisi ama sorun sayfadadır büyük bir ihtimalle örn:bende creative update int explorer 7'de biraz problem çıkarıyor.
Bende de bu sorun var yaaa regedit deki olayı yapayım dedim sinan best adaş kardeş ama AC-3 Encoder/1.0 var ama license klasörü mevcut değil. herşeyi yaptık yaptık bu sorun ile tıkandık kaldık. bu sorun hakkınde bi gelişme var mı? halledebildiniz mi??????????
Bu konu aşağıda kalmamalı
gercekten cok guzel bir paylaşım.....saol....
ama ....:(:(:(
inanın vaktim yok ki kullanabileyim:(:(:( ugrasabileyim....
kiii 5.1 sarkılar 10 numara yaaaa
zaten iyice sardırdım bu 5.1 olayına....DTS , ac3 vs ..:):)
o zaman paylaşımların devamını bekleriz ( ki biraz hazıra konmak gibi ama:(:( )
bekliyoru(z)m ...tşklerrrrrr......
devamı gelicek
Çok Teşekkürler
TAm bu kısımda hata veriyor sinan kardeş
Kaydet e bastığımızda Sony nin sitesine bağlanıyor ve ürünü satın almamız ( ac-3 encoder ) isteniyor Acaba başka sony sürümlerinde ( ac-3 encoder ) ü bedava olan var mı? Bilgisi olan? Sorun devam ediyor. Yardımcı olun lütfen :(
Adobe Audition v3 ile Center, Sağ Sol Ön ve Sağ Sol Arka sesleri mp3 ile kaydettim. Sony ACID Pro v6.0c'yi açtım. Dediğin gibi bu 3 adet loopu bulup bunları tek tek çif tıklayıp projeye ekledim. Eklendi eklenmesine ancak sağ tarafta ses dalgaları gözükmedi ki loop'ların panel penceresine basınca hiçbirşey çıkmıyor. Neden böyle oldu?
Sinan hazırladığın rehber çok ama çok güzel. Resimlerle anlatımın muhteşem olmuş. Ben bu konuyu oldukça geç görmüşüm. Senden bir istirhamım olacak. İlk sayfada verdiğin o güzel örnekler (uçak geçişi, müzik gibi) linkleri ölmüş. Senin yaptığın örnekleri dinlemeyi çok isterdim. Yeniden upload etmen mümkün olur mu acaba? Tabi hala o kayıtlar elinde duruyorsa? Ellerine sağlık tekrardan.
Mükemmel Bi Paylaşım ... Eline Sağlık
konu canlanmış hepinize yardımcı olucam arkadaşlar ama bu haftadan sonra pazara sınavım varda sınavdan sonra yine buradayım hepinize iyi akşamlar
Gercekten guzel bır calısma ben herseyı yaptım kaydettım bıttı ama olusan dosya 260 byte olarak gozukuo bı sorun varmı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: overclockcu
TAm bu kısımda hata veriyor sinan kardeş
Kaydet e bastığımızda Sony nin sitesine bağlanıyor ve ürünü satın almamız ( ac-3 encoder ) isteniyor Acaba başka sony sürümlerinde ( ac-3 encoder ) ü bedava olan var mı? Bilgisi olan? Sorun devam ediyor. Yardımcı olun lütfen :(
topicte nasıl aktive edeceğiniz yazıyor lütfen dikkatli okuyunuz
quote:
Orjinalden alıntı: akaraman
Adobe Audition v3 ile Center, Sağ Sol Ön ve Sağ Sol Arka sesleri mp3 ile kaydettim. Sony ACID Pro v6.0c'yi açtım. Dediğin gibi bu 3 adet loopu bulup bunları tek tek çif tıklayıp projeye ekledim. Eklendi eklenmesine ancak sağ tarafta ses dalgaları gözükmedi ki loop'ların panel penceresine basınca hiçbirşey çıkmıyor. Neden böyle oldu?
ekledikten sonra eksik işlem yapmışsınız.ekledikten hemen sonra işaretleyici ile en baştan en sona doğru işaretleme yapmalısınız.topiğin başını lütfen dikkatli okuyunuz