Şimdi Ara

***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!*** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
29.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gülme gülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    bi saat uğraştım nerodeki görüntüyü yüklemek için, ss yi düzenledim 60kb falan oldu ama yükleyemedim. neyse bir cevap alsam?neyi yalış yapıyorum?

quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

quote:

resmi yükleyemedim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

gülme gülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    bi saat uğraştım nerodeki görüntüyü yüklemek için, ss yi düzenledim 60kb falan oldu ama yükleyemedim. neyse bir cevap alsam?neyi yalış yapıyorum?

quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

quote:

resmi yükleyemedim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senin için bi araştırdım.sorun neroda kardeş.
    nero show time ilk kurulmda stereo ayara sahiptir.bunu 5.1'e değiştirmen gerek.
    ayrıca benim tavsiyem neroyla açma.power dvd yada windvd kullan

• tamamdır dostum.saol önerin için. power dvd de açtım oldu.gayet güzelmiş.meğer müzik dinlemiyomuşuz önceden
  • Arkadaşım eline sağlık güzel bir çalısma olmuş

Buda benim yaptığım

http://****.com/files/27300433/Dolapdere_Big_Gang_-_Englishman_In_New_York_1_.ac3.html

**** olan yer R A P I D S H A R E yazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zancelli

Arkadaşım eline sağlık güzel bir çalısma olmuş

Buda benim yaptığım

http://****.com/files/27300433/Dolapdere_Big_Gang_-_Englishman_In_New_York_1_.ac3.html

**** olan yer R A P I D S H A R E yazın

süper olmuş
    yanlız bu şarkıyı sting söylemiyomuydu

• Bu dolapdere versiyonu
  • ooo zancelli döktürmüşün gene
  • EYLEMLERİM SÜRECEK

• quote:

Orjinalden alıntı: falonso5

***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!***

Off ya off
    Napcaz şimdi??

o uyarı arka plada açılan sayfanın (aslında web sayfası) tarayıcınızla tam uyumlu olmamasından kaynaklanan bir hata mesajıdır.tamam dersen büyük bir ihtimalle açılacaktır yine ama sayfa kod hatası vermiş.biraz bekleyip hiç bir şey'e dokumamak ve yapılabiliyorsa explorer'i update etmek en iyisi ama sorun sayfadadır büyük bir ihtimalle örn:bende creative update int explorer 7'de biraz problem çıkarıyor.

• arkadaşlar stereo kayıttan 5.1 dolby digital olmaz olsada dinlenmez ha orjinalinde müzik 5.1 olarak kayıt edilmişsse ona tamam....o zaman süpper
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobi

arkadaşlar stereo kayıttan 5.1 dolby digital olmaz olsada dinlenmez ha orjinalinde müzik 5.1 olarak kayıt edilmişsse ona tamam....o zaman süpper

yazıları tam okumadın galiba.sanal olarak 5.1'e dönüştürme yazıyo.iyi anlmamışsın galiba dostum
  • Ya beyler herşey tamam hoş ben bu yaptığımız işlemden sonra odamda dvd oynatıcımda dinlemek istiyorum nasıl yazdırcam dvdmi? mp3 dvd olayı olmuyo bu dosya mp3 uzantılı değil diyo direk atsam okurmu 5.1 dvd ya nasıl yazdırabilirim
  • selam
    ben tüm işlemleri yaptım ve sesi elde ettim ama sorun ses çok kısık şarkıda, kalite güzel de sesi kısık, oluştururken sesi arttıramıyor muyuz?
  • dostum örnek parçayı indirdim gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık , bilgiler içinde teşekkürler

Beyler arkadaşımıza çok kızdım resmen oyun oynarmışçasına belirtmemiş satın almamız gerektiğini , ama neyse ki ben buldum 60 günlük versiyonunu , Dolby molby ne varsa açılıyor , isteyen olursa pmden bana ulaşsın upload edip yollıyım

pooof pofDolby çıkıyor çıkmasınada kaydet diyince tekrar satın al çıkıyor şimdi de , ya sabır gece gece

onuda çözdüm isteyen varsa pm yollasın bu kıyağımıda unutmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 5 Ekim 2007; 3:59:02 >

• buyrun benden de 3 örnek parça ;

- Chemical Brothers - The Salmon Dance
    - Kanye West - Graduation - Stronger
    - Sean Kingston - Me Love

http://r***s***.com/files/60428455/5.1_mp3.rar.html

bu arada söylemeden geçemem basslarda okadar bi değişme gelişme oluyor ki yani farkedilmeyecek kadar değil , kısmak zorunda kaldım bassları , stronger da siz de hissedeceksiniz bunu , biraz uğraştırsada dinlemesi keyifli oluyor beğendiğiniz parçalara uygulayabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

buyrun benden de 3 örnek parça ;

- Chemical Brothers - The Salmon Dance
    - Kanye West - Graduation - Stronger
    - Sean Kingston - Me Love

http://r***s***.com/files/60428455/5.1_mp3.rar.html

bu arada söylemeden geçemem basslarda okadar bi değişme gelişme oluyor ki yani farkedilmeyecek kadar değil , kısmak zorunda kaldım bassları , stronger da siz de hissedeceksiniz bunu , biraz uğraştırsada dinlemesi keyifli oluyor beğendiğiniz parçalara uygulayabilirsiniz

mükemmel olmuş kardeşim

• 1080p çözünürlükteki sunumunu edindiğim BBC Planet Earth belgesel serisinin stereo Türkçe ses dosyalarını indirip bu yöntemi uyguladıktan sonra mkv kabuğunun içine gömdüm ve sonuç: SÜPER! Sonra üşenmedim Rear'ların sesini yükseltip yeniden gömdüm ve sonuç: DAHA SÜPER!

Döküman için ne kadar teşekkür etsem azdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 14 Ocak 2008; 8:53:25 >
  • http://rapidshare.com/files/83851167/Timbaland_-_Apologize.ac3.html Bir tane de benden.(Bu iş hoşuma gitti... :)))
  • Sony acid pro 6.0d de Render as dedikten sonra kaydederken
    Sony nin sitesine bağlanıyor ve ürünü satın almamız ( ac-3 encoder ) isteniyor
    halbu ki arkaşın birisi key girilecek demiş.
    Maalesef artık öyle bir şey yok.
    Acaba başka sony sürümlerinde ( ac-3 encoder ) ü bedava olan var mı?
    Bilgisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.