Şimdi Ara

Steve Jobs anlatıyor: 'Ölüm hayatın en güzel icatlarından birisidir' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
39.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pixar ve next firmalarını da unutmamak lazım kesinlikle. Ilk atıldığında kurduğu firmaları da inanılmaz bir noktaya getirmiştir.
  • Gözlerim doldu,o kadar güzel konuşmuş ki etkilenmemek elde değil..
  • Bu videoyu 1 hafta önce seyretmiştim.Hayat hikayesi beni etkileyen ender insanlardan biri.Gerçekten kötü oldu.Huzur içinde yatsın.
  • of
  • Steve Jobs'u tanımıyorum insan olarak. Sizler ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. O yüzden televizyonda bir insanın ölüm haberini aldığım gibi allah rahmet eylesin diyorum.

Fakat adamın yaşadıkları az buz şeyler değil. Hepsinden sağlam ve güçlü çıkmış. Azmi ve dünyaya katıkları için onu taktir ediyorum ve örnek alınması gereken insanlar arasında görüyorum.
  • huzur içinde yatsın,
    öleceği belliydi önceden 3 ay ömür biçmişlerdi.
    bir indirim yapsaydı daha çok sevap alırdı, ipad digital av adaptör 120 lira olur mu?
  • teknoloji dünyasının önünü açan adam.ruhu şad olsun
  • Teknoloji dunyasi acisindan gercekten buyuk kayip.iphone olmasaydi suan bu msgi yazdigim android olamazdi.bilgi ve zeka acisindan hazine idi.ancak allah rahmet etsin yada mekani cennet olsun diyemem.sonucta steve jobs musluman degil.hak din son din islamiyeti tanimayanlar cennete erisemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Üzülmedim hiç tanımadığım bilmediğim görmediğim sadece saçma sapan icatlarıyla tanınan bu adamın yakınlarına başsağlığı dilemekten başka bir sözüm yok

Birini al ötekine vur Sacma sapan icatlar ha... okadar çok iyi biliyodun da sende biraz bişeyler uretseydın be dostumda hiç yoktan övunseydık Yerli yapım diye

evet efendim saçma sapan icatlar türkiyede daha iphone 4 modelinin parasının pahalılığını geçtim daha bu nedir neyin nesidir demeden 4s yi çıkarmış kazıkçı bir şirketin kazıkçı liderine üzülmüyorum birde bunu savunanlar varya onlarada birşey demiyorum android fanboyuda değilim ama apple'i günahım kadar sevmem

hele bu donanımhaberde son zamanlarda daha çok apple haberleri görmeye başladım bilerekmi anlaştılar nedir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

quote:

Üzülmedim hiç tanımadığım bilmediğim görmediğim sadece saçma sapan icatlarıyla tanınan bu adamın yakınlarına başsağlığı dilemekten başka bir sözüm yok

Birini al ötekine vur Sacma sapan icatlar ha... okadar çok iyi biliyodun da sende biraz bişeyler uretseydın be dostumda hiç yoktan övunseydık Yerli yapım diye

evet efendim saçma sapan icatlar türkiyede daha iphone 4 modelinin parasının pahalılığını geçtim daha bu nedir neyin nesidir demeden 4s yi çıkarmış kazıkçı bir şirketin kazıkçı liderine üzülmüyorum birde bunu savunanlar varya onlarada birşey demiyorum android fanboyuda değilim ama apple'i günahım kadar sevmem

hele bu donanımhaberde son zamanlarda daha çok apple haberleri görmeye başladım bilerekmi anlaştılar nedir

Keşke sen onun yaptığı yenilikleri yapsaydında ucuza satsaydın. O olmasaydı suan teknoloji ne halde olurdu kimbilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir androiçi olarak
    Huzur İçinde Yatsın
  • Kendisi için mekanı cennet olsun diyorum...

Şu vefatın üzerine hala yok android,yok apple, yok samsung muhabbeti yapılıyor.

yazık ya valla yazık...acıyorum

adamlar bir cihaz üretiyorlar, ve kimileri salak salak bu cihazların fanatiği oluyor. adamlar mutlu, adamlar akıllı. çünkü cihazlarını hayatlarının bir parçası yapan, kendisinin tercihini kesinlikle diğerlerininkinden daha doğru gören ve bu uğurda o diğerlerine sataşabilecek, onları küçümseyebilecek kadar aptal bir müşteri kitleleri var.

popüler kültürün ve kapitalizmin pençesinde mutlu olduklarını sanarken aslında can çekişen bu insanlara ben acıyorum. Allah akıl fikir versin...
  • Her ne kadar samsung ve android kullansamda şimdi fanlığın alemi yok Steve Jobs teknoloji dünyasının en önde gelen ismiydi ve telefon çağı onun sayesinde değişti eğer Steve Jobs iOS ve iPhone u geliştirmeseydi bugün Android de olmuyacakdı kim ne derse desin Android in ilham kaynağı iOS dur.

Huzur içinde yatsın teknolojinin önünü açtı nasılsa devamı kendiliğinden gelecektir.
  • rip
  • steve olmasa nokia halen bilmem kaç çift sıfır telefonlarını üretmeye devam ederdi,hepsi birbirinin aynısı hiç bir yeniliği olmayan,dokunmatiği hiç bir zaman olmayacak,telefonlar şimdi 1-2milyara satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

Kendisi için mekanı cennet olsun diyorum...

Şu vefatın üzerine hala yok android,yok apple, yok samsung muhabbeti yapılıyor.

yazık ya valla yazık...acıyorum

adamlar bir cihaz üretiyorlar, ve kimileri salak salak bu cihazların fanatiği oluyor. adamlar mutlu, adamlar akıllı. çünkü cihazlarını hayatlarının bir parçası yapan, kendisinin tercihini kesinlikle diğerlerininkinden daha doğru gören ve bu uğurda o diğerlerine sataşabilecek, onları küçümseyebilecek kadar aptal bir müşteri kitleleri var.

popüler kültürün ve kapitalizmin pençesinde mutlu olduklarını sanarken aslında can çekişen bu insanlara ben acıyorum. Allah akıl fikir versin...

+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• muhtemelen uzakdoğudaki fabrikalarda karın tokluğuna çalıştırılan çekik gözlü işçilerin steve jobs'un para hırsı yüzünden çektiği çileleri bilmediği için üzülen türktür.

evet, steve jobs başarılıydı, evet yaratıcıydı, evet ilham vericiydi.

ama vicdansız olduğuna dair pek çok emare var. ekşisözlükten....
  • RIP Stiv, huzur içinde yat.
    Teknoloji ama konuşmasında Stanford'lu gençlere de izlemeleri gereken yolu göstermiş, ve çekilecekleri zamanıda söylemiş. Giderayak DH'de kaç düşünemeyen " insan " olduğunu da açığa çıkartmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon81

quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim
    yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım
    ayfonmuş o ne oğlum

İnsan ile cihazı birbirinden ayırabilmenizi dilerdim. ölen bir insandır ve ölen birinin arkasından bunları demek hiçbir kültürde hoş değildir.
    bir başarı öyküsü yaratamıyorsunuz bari başkasınınkinden ibret alacak zekaya sahip olun.

Bende android kullanirim severim ama jobs un yenilikleri ve teknolojiye kattiklari tartisilmaz derece onemli Dunya onemli isimlerinden birini kaybetmistir topragi bol olsun basimiz sagolsun
  • Yaşasaydı belki günümüzde daha nice yeniliklere imza atacaktı ama buraya kadarmış... Huzur içinde yatsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosMos. -- 6 Ekim 2011; 15:28:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.