Şimdi Ara

Steve Jobs anlatıyor: 'Ölüm hayatın en güzel icatlarından birisidir' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
39.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Transformation

Adamin verdigi ornege bak thomas edison bilim adami degildiki uckagitci is adaminin tekiydi Nikola Tesla gibi bir adamin çalismalarini çalıp sonrada labaratuvarini yakti (teslanin kablosuz elektirik iletme teorisi bile yandi) Lütfen kahramanlari karistirmayalim.

Edison da Tesla da benim için saygı değer bilim adamıdır.

Ona kalırsa Steve Jobs da beraber yola çıktıkları ve mac de kendinden çok emeği olan arkadaşı Steve Wozniak ı şirketten şutladı. Bu Steve Jobs un yaptığı icatları gölgeler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Üzülmedim hiç tanımadığım bilmediğim görmediğim sadece saçma sapan icatlarıyla tanınan bu adamın yakınlarına başsağlığı dilemekten başka bir sözüm yok

Birini al ötekine vur Sacma sapan icatlar ha... okadar çok iyi biliyodun da sende biraz bişeyler uretseydın be dostumda hiç yoktan övunseydık Yerli yapım diye

evet efendim saçma sapan icatlar türkiyede daha iphone 4 modelinin parasının pahalılığını geçtim daha bu nedir neyin nesidir demeden 4s yi çıkarmış kazıkçı bir şirketin kazıkçı liderine üzülmüyorum birde bunu savunanlar varya onlarada birşey demiyorum android fanboyuda değilim ama apple'i günahım kadar sevmem

hele bu donanımhaberde son zamanlarda daha çok apple haberleri görmeye başladım bilerekmi anlaştılar nedir

Sen çok akıllısın ya!! sende ıcat yapda bızde gorelım bak işte donanımhaberden bir arkadasımız bir icat yaptı yerli malı diyelım ovunelım senle ama sen yenı birşey çıkar hıc olmayan birseyı çıkar steve jobs gıbı
    Amaa Zekisin....

• bugünün anısına bir iki uygulamayı ücretsiz verseydi,daha çok dua alırdı.
  • Beyler burda ne apple ın fiyat stratejinisini ne başka bir şeyi konuşuyoruz. Gelir düzeyi yüksek ülkelerde bu ürünler insanlara çok düşük fiyat gelebildiği gibi gelir seviyesi düşük ülkelerdede insanlara pahalı geliyor olabilir. Bu apple ın sorunu değil yaşadığınız ülkenin sorunu
    Niye ABD de apple ürünleri sudan ucuz. Japonyada Sony neredeyse bedava
    Aslında fiyatlar aynı fakat oradaki insanların gelir seviyesi yüksek adamlara ucuz geliyor işte
    Birde her ürün ana vatanında her zaman biraz dha ucuz olur. Lg ve Samsung un G.Korede ucuz satıldığı gibi

Yukarıda tartıştığınız konuların Steve Jobs un vefatı ile hiç bi ilgilsi yok aslında
    Dünya bugün büyük bir bilim adamını kaybetti. İSTER KABUL EDİN İSTER ETMEYİN.
    Çağımız bilim adamları artık bu şekilde buluşlar yapıyor ve bu şekilde anılacaklar.
    Siz bilim adamları eskisi gibi olsun diyosunuz. Tesla, Edison, Graham Bell, Newton, Einstein, vs. gibi
    Ama bir şeyi unutuyorsunuz. Eskiden hiç birşey yoktu ve bulunan herşey değerliydi. Şimdilerde ise teknoloji çok hızlı gelişiyor. Buluşlar artık bu şekilde olacaktır ama şunu söyleyim.

Tesla, Edison, Graham Bell, Newton, Einstein, vs. neyse Steve Jobs da odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Beyler burda ne apple ın fiyat stratejinisini ne başka bir şeyi konuşuyoruz. Gelir düzeyi yüksek ülkelerde bu ürünler insanlara çok düşük fiyat gelebildiği gibi gelir seviyesi düşük ülkelerdede insanlara pahalı geliyor olabilir. Bu apple ın sorunu değil yaşadığınız ülkenin sorunu
    Aslında fiyatlar aynı fakat oradaki insanların gelir seviyesi yüksek adamlara ucuz geliyor işte
    Birde her ürün ana vatanında her zaman biraz dha ucuz olur. Lg ve Samsung un G.Korede ucuz satıldığı gibi

Yukarıda tartıştığınız konuların Steve Jobs un vefatı ile hiç bi ilgilsi yok aslında
    Çağımız bilim adamları artık bu şekilde buluşlar yapıyor ve bu şekilde anılacaklar.
    Siz bilim adamları eskisi gibi olsun diyosunuz. Tesla, Edison, Graham Bell, Newton, Einstein, vs. gibi
    Ama bir şeyi unutuyorsunuz. Eskiden hiç birşey yoktu ve bulunan herşey değerliydi. Şimdilerde ise teknoloji çok hızlı gelişiyor. Buluşlar artık bu şekilde olacaktır ama şunu söyleyim.

SAOLSUN ULKEMIZIN VERGI ANLAYISIDA SUPER HANI!!!!!!

• Bu büyük adamın , yüzyılın en zeki , en yenilikçi beyninin ; kitapları yazilmasi filmleri çekilmesi lazım ..

Mark zuckerberg için bile film çektilerse bu adam için de bir film olması lazım .

Çok üzülüyorum böyle derin düşüncelere sahip,olağanüstü alçak gönüllü , esprili , yenilikçi , inanılmaz bir beyin yapısına sahip olan bir adamın ölmesine ..

Sözler boş , Dünya kaybına ağlasın ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rindoshikachi

quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim
    yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım
    ayfonmuş o ne oğlum

söyleyecek söz bulamadım en iyiside söylemeyim

Rumuz o adama uymamış.
  • quote:

Beyler burda ne apple ın fiyat stratejinisini ne başka bir şeyi konuşuyoruz. Gelir düzeyi yüksek ülkelerde bu ürünler insanlara çok düşük fiyat gelebildiği gibi gelir seviyesi düşük ülkelerdede insanlara pahalı geliyor olabilir. Bu apple ın sorunu değil yaşadığınız ülkenin sorunu

Edison ve Tesla'nın adını aynı cümlede kullanman çok büyük talihsizlik. Tesla'nın amacı hiçbir zaman cabini doldurmak olmadı insanlığın çıkarları her zaman kendi çıkarlarının önünde olmuştur insanlar bedava enerji kullansınlar isterdi hep o yolda canını bile verdi. Zira Einsteinda öyle. Steve Jobs nerdeeee Tesla nerde?

Ben asla Tesla gibi olamam ben bencilim. Bende öyle bir zeka olsa cebimi doldururum. Ben nefsime Tesla kadar hakim değilim. Bu yüzden o adamın elini eteğini öpmek lazım çok büyük saygı duyarım. Bu adamların adını kullanırken çok dikkat etmek lazım. Tesla gibi bir adam dünyaya yüz değil beş yüz değil anca bin yılda bir gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 6 Ekim 2011; 21:04:46 >

• Apple ve Applefanboylarindan her nekadar nefret etsem de, bir suriyeli olarak Steve Jobs'la hep gurur duyacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Sanmiyorum ki bu gun olsun.

Sanirim Iphone 4S tanitimindan once oldu ancak tanitimin aksamamasi icin aciklanmadi. Nede olsa eger aciklansa idi tanitimda piskin piskin siritarak tanitimini yapamazlardi.Eger dediklerim dogru ise yeni tepe yoneticisi STEVE de olsa bu sekilde yapmamizi isterdi gibisinden bi martaval sallamistir.

+1

Allah rahmet eylesin. İçimde bir burukluk olmadı değil. Son hallerini gösterir birkaç resim görmüştüm. Belkide kurtulmuştur kim bilir. Öyle yada böyle büyük bir kayıp. Umarım bundan nemalanmak isteyen çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lnunrub -- 6 Ekim 2011; 21:37:44 >
  • Vay be üzüldüm gerçekten.
    Böyle bir adam kolay kolay gelmez bir daha şu sözleri aklıma geldi:
    Ölüm, hepimizin paylaştığı bir ortak noktadır. Ölüm, yaşamın tek ‘en iyi icadı’dır. Yaşamın tek ve gerçek ‘değişim aracı’dır.
  • Android fanıyım, Iphonedan hoşlanmam aslada kullanmayacam ama Steve Job olmasaydı şu an teknoloji nokianın elinde 2000 lerin başında kalırdı..... büyük adam o..... apple ın başında steve job sayesinde ölüm haberini kendi yarattığı teknolojide öğrendim ve bu biraz daha acı geldi. sen rahat uyu. asla unutmayacağız seniii....javascript:void(opener.AddText('[sm\=bawling.gif]'));self.focus();
  • Çok güzel konuşmuş, gerçekten duygulandım..Allah rahmet eylesin..:((

Aç kalın, budala kalın lafını anlayamadım, bunun anlamını ne anlatmak istediğini bir arkadaş kısaca yazarsa çok sevinirim...tek orasını anlayamadım..bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lnunrub

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Sanmiyorum ki bu gun olsun.

Sanirim Iphone 4S tanitimindan once oldu ancak tanitimin aksamamasi icin aciklanmadi. Nede olsa eger aciklansa idi tanitimda piskin piskin siritarak tanitimini yapamazlardi.Eger dediklerim dogru ise yeni tepe yoneticisi STEVE de olsa bu sekilde yapmamizi isterdi gibisinden bi martaval sallamistir.

+1

Allah rahmet eylesin. İçimde bir burukluk olmadı değil. Son hallerini gösterir birkaç resim görmüştüm. Belkide kurtulmuştur kim bilir. Öyle yada böyle büyük bir kayıp. Umarım bundan nemalanmak isteyen çıkmaz.

Lansmanda telefonla bağlanmış ve konuşma yapmış. Gerçi bu önceden alınmış bir ses kaydı da olabilir.

Her ne olursa olsun Dünya büyük bir ceoyu yitirdi. İcatlar kadar yapılmış olan o icatları ileri götürmek de bir o kadar önemlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: configsYs

Kendisi için mekanı cennet olsun diyorum...

Şu vefatın üzerine hala yok android,yok apple, yok samsung muhabbeti yapılıyor.

yazık ya valla yazık...acıyorum

adamlar bir cihaz üretiyorlar, ve kimileri salak salak bu cihazların fanatiği oluyor. adamlar mutlu, adamlar akıllı. çünkü cihazlarını hayatlarının bir parçası yapan, kendisinin tercihini kesinlikle diğerlerininkinden daha doğru gören ve bu uğurda o diğerlerine sataşabilecek, onları küçümseyebilecek kadar aptal bir müşteri kitleleri var.

popüler kültürün ve kapitalizmin pençesinde mutlu olduklarını sanarken aslında can çekişen bu insanlara ben acıyorum. Allah akıl fikir versin...
    Eline sağlık...
  • Tum androbotlarda ibotlarda buyuk ustaya saygi ile egilmeli ve onu son yolculuguna ugurlamalidir.Ne olursa olsun bir olunun ardindan sacma sapan konusmak ayip,gunah ve kustahliktir

R.İ.P Steve Amca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

Birileri gelir yaşar ve ölür. Birileri gelir dünyayı değiştirir.

Cok orjinal bir cümle. Steve jobs bu tanımda değiştiren olduğu için ne mutlu ona.
    Umarım bizlere de nasip olur böylesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belkide Daha hayırlı oldu. Senin için Huzur içinde uyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

quote:

Edison ve Tesla'nın adını aynı cümlede kullanman çok büyük talihsizlik. Tesla'nın amacı hiçbir zaman cabini doldurmak olmadı insanlığın çıkarları her zaman kendi çıkarlarının önünde olmuştur insanlar bedava enerji kullansınlar isterdi hep o yolda canını bile verdi. Zira Einsteinda öyle. Steve Jobs nerdeeee Tesla nerde?

Ben asla Tesla gibi olamam ben bencilim. Bende öyle bir zeka olsa cebimi doldururum. Ben nefsime Tesla kadar hakim değilim. Bu yüzden o adamın elini eteğini öpmek lazım çok büyük saygı duyarım. Bu adamların adını kullanırken çok dikkat etmek lazım. Tesla gibi bir adam dünyaya yüz değil beş yüz değil anca bin yılda bir gelir.

Defol git ya.

• http://forum.donanimhaber.com/m_53151490/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53151490

düşünen_adam adam değilmiş çocukmuş :D bakabilirsiniz linkten

onun dışında gerçekten üzülüyor insan hernekadar dünyaynın öbür ucunda bile olsa hiçbirimizin tanışmışlıklığı olmasa bile etkiliyor allah rahmet eylesin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.