Şimdi Ara

Steve Jobs anlatıyor: 'Ölüm hayatın en güzel icatlarından birisidir' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
39.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar Apple'ı sevmesemde,kendisi gerçekten çok büyük bi insandı,sıradışı bi insandı gerçekten çok üzüldüm Rest in peace Steve :( Bu arada Tıpçılara sesleniorum.Lan o kadar okuyosunuz şu hastalığa hala bi çare bulamadınız.Bırakın bütün işlerinizi şunun üstünde çalışın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim
    yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım
    ayfonmuş o ne oğlum

bende android fanıyım ama ayıp be kardeşim kim olursa olsun iyi ki de ölmüş denir mi insanın arkasından adamın sana ne zararı var iphone u beğenmiyorsan almazsın! ama unutma uygulama bolluğu, dokunmatik ekran, telefon hafızası bunlar hep iphone sayesinde oldu biraz saygı göster ayıp ayıp!
  • quote:

ayfonmuş o ne oğlum

Yazık...Ne denirki simdi bu adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ayfonmuş o ne oğlum

Birazck da olsa insanlarn hakkni ver! Sanki karsisina ckarilan androidi tasarlams gbi konsma! Basit bir kullanicidan ibaretsn. O kadar.

Huzur icnde yasasn. Dunyaya kattklari asla unutulamaz
  • quote:

ayfonmuş o ne oğlum

Ya şimdi sana ne denir ki. Bu resmen Düzmantık tan da öte. Ölen birinin ardından bu denir mi şimdi. Sana diyecek lafım yok ya.

1. Android İphone den esinlenmiştir haberin olsun.

2. Babannen ölse. İyiki ölmüş . Çorbası çok kötüydü demek gibi bişey dedin yani şuan.

Tamam. Neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon81

quote:

ayfonmuş o ne oğlum

İnsan ile cihazı birbirinden ayırabilmenizi dilerdim. ölen bir insandır ve ölen birinin arkasından bunları demek hiçbir kültürde hoş değildir.
    bir başarı öyküsü yaratamıyorsunuz bari başkasınınkinden ibret alacak zekaya sahip olun.

Arkadas Fazla teknolojiye kapılmıs Andorite donmus Sonucunda İnsanlıgını Degerlerını ve Benlıgını kaybetmış Ailenden birinin kaybedilmesini bilmediği için daha dorusu kaybetsede anlayamayacagı için Sana acıyorum dostum Senın için bundan sonra yapılabılecek fazla bir sey yok düşünmeye dewam et motor gibi....

• takmayin su adami arkadaslar, alistik artik ben daha onun dusunce urunu bir mesajini gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steve Jobs öldüğünde bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmezdim. Şu an hakkındaki her haberi okurken tüğlerim diken diken oluyor. Gözlerim doluyor, Nur içinde yatsın.

ben android kullanıyorum ama eminim ki bunda da onun payı büyük. O teknolojiye yön verdi. Rakabet ortamı yarattı. İyi ki vardı...
  • Üzülmedim hiç tanımadığım bilmediğim görmediğim sadece saçma sapan icatlarıyla tanınan bu adamın yakınlarına başsağlığı dilemekten başka bir sözüm yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Üzülmedim hiç tanımadığım bilmediğim görmediğim sadece saçma sapan icatlarıyla tanınan bu adamın yakınlarına başsağlığı dilemekten başka bir sözüm yok

Birini al ötekine vur Sacma sapan icatlar ha... okadar çok iyi biliyodun da sende biraz bişeyler uretseydın be dostumda hiç yoktan övunseydık Yerli yapım diye
  • quote:

iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım ayfonmuş o ne oğlum

Ozamanda hereks sana sevinsin ölünce hoşuna gidermi ha !!??
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım ayfonmuş o ne oğlum

androıdman
  • R.I.P
  • Gerçekten üzüldüm . Bu adam sayesinde bir çok şey gelişti ve şuanda apple ı sevmesem bıle adamı sevıyordum.
  • Bu konuşmayı daha önce izleseydim sanırım bu kadar etkili olmazdı benim için.

ama mükemmel ve çok etkileyici, sıradışı bir konuşma yapmış.. sıradışı bir insan olduğu gerçekten ortada.. tabi anlayana..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

ayfonmuş o ne oğlum

hangi adamdan bahsediyorsun? Adam mı var ortada.. öyle herkese adam denmez.. Böyle bir ortamda öyle bir yazıyı yazan değil şimdi sonra adam olması bile zor. Sen burada herkesi aklı başında olgun insan mı zannediyorsun? O yazısına cevap yazdığın kişi kendisine cevap vermeye bile değmeyecek, burnundaki sümüğü koluna silen, daha sokakta kısa donla gezen, ailesinden daha nerede nasıl konuşulacağını dahi öğrenememiş aklı yarım bir çocuktır. Hiç aldırış etmeyin böyle dengesizlere cevap veripte kendilerini önemli sanmasınlar.. Ona bile değmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 6 Ekim 2011; 12:58:22 >

• quote:

ayfonmuş o ne oğlum

düşünen_adam bu sefer DÜŞÜNEMEDİ
  • quote:

iyi ki de ölmüş bir android fanı olarak çok sevindim yaptığı şaçma sapan aletlerden bıktım ayfonmuş o ne oğlum

Bir ölünün arkasından bu şekilde yazmak yakışmaz, dikkat çekmek istiyorsan burası yeri değil. Daha iphone nasıl yazıldığını bilmiyorsun yorum yapıyorsun.
  • Kendisi ölümsüzdür benim gözümde.
    Dünya var oldukça, o da var olacak.
    Ama yinede bir burukluk var içimde,
    Fakat onu hatırladıkça, kaybolacak...
  • sırf apple değil pixar'ın da kurucusu. animasyon filmlerinin de yönünü değiştirmiş bir kişi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.