Şimdi Ara

Steve Jobs Hakkında İddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'da yayınlanan National Enquirer, teknoloji devi Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın sadece altı haftalık ömrü kaldığını iddia etti.
    Jobs, Ocak ayının başında kendi isteğiyle şirketten tedavi amaçlı izin aldığını ve böylece sağlığına odaklanabileceğini açıklamıştı.
    O zamandan beri, Apple çalışanları Jobs'u şirketin California'daki merkezinde gördüklerini ve kimi önemli kararlar için evinden ona ulaşıldığını iddia ediyorlar.
    National Enquirer'ın bugün yayınladığı fotoğraflardaysa, Jobs'un aşırı kilo kaybı yaşadığı ve kanser tedavisinin bir parçası olan kemoterapiye bağlı olarak saçlarının döküldüğü görülüyor.
    Enquirer, iPod, iPhone ve iPad'in arkasındaki isim olan Jobs'un pankreas kanseri olduğunu, Stanford Kanser Merkezi'nde tedavi gördüğünü duyurdu.
    Gazetecilerin görüşlerine başvurduğu doktorlar, Jobs'un fotoğraflarına bakarak hastalığının son aşamada olduğunu söylerken, Enquirer'a konuşan Doktor Samuel Jacobson, teknoloji gurusunun en fazla altı haftalık ömrü kaldığı iddiasını ortaya attı.

Kaynak:http://www.milliyet.com.tr/onunde-sadece-haftalar-kaldi-/dunya/sondakika/17.02.2011/1353459/default.htm

• Daha siyah kazak+jeanle iphone tanitacak nereye ölüyo ya
  • Pankreas kanserini atlattı diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Pankreas kanserini atlattı diye biliyorum...

bende öyle biliyordum :/
  • Fotoğraf gerçekten iç açıcı değil inşallah iyileşir. Böyle bir insanın ölmesi gerçekten teknoloji dünyası için büyük kayıp olur.
  • Ipad 2 de bu nedenle tanitilmiyor demek ki , steve sagligina tekrar kavusana kadar bekliyorlar buyuk ihtimal , umarim en yakin zamanda sagligina kavusur.
  • Kimin ne zaman öleceği belli değil ama Steve Jobs için bişeylerin ters gittiği kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steve Jobs, doktorların kurtulması imkansız dediği bir pankreas kanserinden kurtuldu.
    Bundan da kurtulacağına inanıyorum.
  • @mertgraph1979

Katiliyorum hocam. Kim oldugunun bir onemi yok. Kanser tedavisi cok agir ve yipratici.

Teknoloji dunyasina cok buyuk katkilari olan bir isim. Önceden atlattigi pankreas kanseri tekrar ortaya cikmis sanirim. Hastalik basa geldi mi yapicak birsey yok. Habere üzüldüm acikcasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 17 Şubat 2011; 16:39:29 >
  • Umarım hemen iyileşir ve işinin başına döner Daha apple ve teknoloji dünyası ondan çok yenilikler bekliyor
  • Steve jobs müridi diyeceklerse desinler hocam ne olacak Fanboy da desinler fark eder mi? Boşver sen böyle yorum yapana senin cenazeyi ne zaman kaldırıyorlar demek yeterli olur Boşverin Ben kendime Fanboy denmesinden sıkıntı duymuyorum
  • god bless u jobs
  • Kim olursa olsun sevin sevmeyin sizden olsun olmasin ama garip yorum yapanlar var uzuldum yani Karsinizdaki de insan bunu hic bir zaman unutmayin... Allahtan acil sifalar diliyorum steve jobs'a.
  • Ölüm e yapacak bişey yok ama şayet ölürse arkasında mükemmel bir şöhret ve mükemmel bir teknoloji devi bırakacak. Sadece bedeni ölür yani.
  • Umarım sağlığına kavuşur bir insanın hayatından önemli değil hiçbir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 17 Şubat 2011; 17:18:30 >
  • Üzüldüm açıkçası. İnşallah yoktur böyle bir şey varsada umarım iyileşir.

Edit: mobilden giriyorum yanlışlıkla elim gülücüğe değmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 17 Şubat 2011; 17:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mario Puzo

Steve Jobs, doktorların kurtulması imkansız dediği bir pankreas kanserinden kurtuldu.
    Bundan da kurtulacağına inanıyorum.

Pankreas kanserinden kurtulmadı.. Zaten bu neredeyse imkansızdır. Pankreas kanseri en yüksek mortalite (ölüm oranına) sahip kanser türüdür.

SJ şu anda hayatta ise milyarlarca dolar servet sahibi bir insan olarak akla gelebilecek en üst sağlık hizmetini aldığı için ve k.ciğer nakli yapıldığı içindir.. Yoksa çoktan bu dünyadan göçmüştü..

Elbetteki ölümü dünya için bir kayıp olacak, ama bu haber onun öleceğini 6hf içinde öleceğini vs..vs. ispatlamaz..

Sadece aldığı tedavi bile onu geçici olarak yaşayan bir ölü gibi gösterebilir.. Adam hasta..., 6 saat sonra da ölebilir, 6 gün sonra da..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Allah hayırlı şifalar versin diyelim apple'lı nerden nereye getirdi dünyaya iyi çalıştı ama ahirete çalıştımı bilemem...
  • pankreas kanseri kolay kolay atlatılacak bir kanser çeşidi değildir.
  • iyide adam pankreas kanserı deilki bı unıversıtenın diploma torenınde hayatıyla ılgılı ornekler vererek konusuyordu hastalıgındanda bahsettı ve tumorun ıyı huylu oldugunu soledı bu kanser muhabbetı nerden cıktı?

buda konusması http://www.youtube.com/watch?v=Hd_ptbiPoXM&feature=channel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 17 Şubat 2011; 21:56:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.