Şimdi Ara

Stick Ranger v 1.1 manyak bir oyun.(online)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyunu sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsinizOyun gerçekten çok güzel ve sürükleyici.Oyunu kurcalayın zor bir oyun değil yer yer dolaşıyorsunuz.Canavarları takımızla kesip para kazanıyorsunuz 6 farklı takım elemanı var fakat 4 tanesini takıma alabilirsiniz
    dan-ball.jp/en/javagame/ranger

1- Boxer:Bu eleman yakın saldırıda baya iyidir adamın dibine koydunuzmu manyak dalar.
    2- Priest:Bu eleman pek iyi değil uzaktan vurabilir fakat iyi değil tavsiye etmem taSviye ederim
    3- Knight:Bu eleman süper en sevdiğim 2. eleman uzun kılıcıyla çok güçlüdür.
    4- Sniper:En sevdiğim.Eğer elinde güzel bir oku varsa uzaktan hem çok güçlü hem seri vurabilir.
    5- Gunner:Silahla vurur pek tavsiye etmem.
    6- Magician:Sihir atar orta güçldür.

Stat dağılımı

Boxer:STR
    Priest:MAG
    Knight:STR
    Sniper:DEX
    Gunner:Farketmez LP (yada vitiality anlayın can işte) yada STR
    Magician:MAG

Gezin yerleri canavrları öldürün benim tavsiyem size takımınıza 2 Sniper 2 Knight alın çok sağlam oluyor.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Adamları üstlerine basılı tutarak istediğiniz yere yollayabilirsiniz.
    Okçuyu çok yaklaştırmayın yüksek yerlere yerleştirin ordan güzel vururlar.

Ben oyunu sevdim fakat kaydedemiyorum her zaman yeniden başlıyorum?

Oyunu kaydedebilirsiniz.Siteyi kurcalayın kayıt olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoking -- 29 Ekim 2009; 20:28:57 >

• süper bir oyun dükkanda iyi vakit geçirtiyor
  • gülmekten öldüm læ bu nası bi oyun
  • oyun güzel ama ben 2. bölümü geçemiyorum. benim adamları kesiyor bu yaratıklar :) uzaktan okla tık tık vuruyorum. ama ölmezlerse yanıma gelip uçuruyorlar beni. adamlara koyduğumuz taşları geri almanın bir yolu yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.