Bildirim
stilo mu getz mi ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Stilo bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ecrasniann
Stilo bence
3 sene sonra gelen cevap
tabi ki stilo. -
Bu sizin ne istediğinize bağlı. 80.000 km Getz kullanmış biri olarak eğer iyi kullanılmış ve bakımlı ise;
1. Sorun çıkarmaz, bakım haricinde sanayi yüzü görmez, gördüğünde üzmez, parçası ucuz, ustası bol ekonomik bir araç.
2. Benimki baz modeldi, 4 lastik, 4 cam otomatik, hava yastığı (tek), klima. Donanım sıfır.
3. Şehir içinde çok konforlu, lpg ile çok ekonomik. Görüş açısı çok iyi, ferah. Klima / kalorifer çok iyi.
4. Şehir dışında uzun yolda öldürmez süründürür. Hayattan soğutur, yol sesi, motor sesi her ses kafanın içinde döner. (Antalya Sakarya arası yolculuktan sonra 3 gün bel ağrısı, bacak ağrısı ve baş ağrısı çektim)
5. Bu aracı şehir içinde kullanacaksan, çoluk çocuk yoksa, çok rahat işini görür. (Bagajı çok ufak)
Stilo ile ilgili hiç bilgim yok, forumda birinde vardı aratırsan illaki bulursun.
-
vaybe o zaman 2005 stilo 13 bin miş şuan 16 17 bin fiyat istiyolar yuh altın alıyoz sankı yıllandıkça degerı artıyo hurda ıste la 10 yıllık araba nerdeyse -
13 bine stilo bulcaz da almicaz, piyasa ne kadar değişmiş 3 senede -
quote:
Orijinalden alıntı: mumenu
quote:
Orijinalden alıntı: ecrasniann
Stilo bence
3 sene sonra gelen cevap
-
Getz de pahalanmis biraz 13 e cok zor temiz getz bulmak
quote:
Orijinalden alıntı: VIPERBOLD
vaybe o zaman 2005 stilo 13 bin miş şuan 16 17 bin fiyat istiyolar yuh altın alıyoz sankı yıllandıkça degerı artıyo hurda ıste la 10 yıllık araba nerdeyse
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-mimardan-kusursuz-temiz-stilo-143747352/detay
2005 Stilo 21.900 araba güzel ve donanımlı ama fiyatıda iyimiş. Getz almaktsansa tercihim kesinlikle stilo olurdu
-
hortu gördümmü affetmem
önemli bir konu cevapsız kalmasın dimi. -
Ben de diyorum temiz Stilo 13.000'e nerde var :)
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Ben de diyorum temiz Stilo 13.000'e nerde var :)
/> -
Aynen öyle stilo varken getz gibi bi araca bakmak bile hata ama fiyatları çok uygun tutulandan almak önemli nede olsa piyasası olmayan bi araç temiz ve ucuz bulup binici olarak alıcaksın ahh ahh param olsada alsam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: pileki
Bu sizin ne istediğinize bağlı. 80.000 km Getz kullanmış biri olarak eğer iyi kullanılmış ve bakımlı ise;
1. Sorun çıkarmaz, bakım haricinde sanayi yüzü görmez, gördüğünde üzmez, parçası ucuz, ustası bol ekonomik bir araç.
2. Benimki baz modeldi, 4 lastik, 4 cam otomatik, hava yastığı (tek), klima. Donanım sıfır.
3. Şehir içinde çok konforlu, lpg ile çok ekonomik. Görüş açısı çok iyi, ferah. Klima / kalorifer çok iyi.
4. Şehir dışında uzun yolda öldürmez süründürür. Hayattan soğutur, yol sesi, motor sesi her ses kafanın içinde döner. (Antalya Sakarya arası yolculuktan sonra 3 gün bel ağrısı, bacak ağrısı ve baş ağrısı çektim)
5. Bu aracı şehir içinde kullanacaksan, çoluk çocuk yoksa, çok rahat işini görür. (Bagajı çok ufak)
Stilo ile ilgili hiç bilgim yok, forumda birinde vardı aratırsan illaki bulursun.
Hocam tarihe baktınızmı
-
konunun başlığını stilomu ? teneke mi ? diye değiştirin yada kapatın. -
13.000 tl ye Stilo. Ne kadar bozulmuş piyasa yahu. Vectra yi almadan önce çok aradım bütceme göre bir tane düzgün yoktu 20.000tl nin altındaki nerdeyse hepsi ağır işlem görmüştü.
100k km de 13.000tl ye Stilo bulsam en kötü 5.000tl ekmek yerim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 15 Kasım 2013; 14:53:00 >
ayıp be bu kadar da olmaz getzin neyini gördün de teneke diyorsun.stilo farklı mı oda teneke o zaman. benim getzim var ve getzleri çok seviyorum alındım yani kızdımda biraz. -
Stilo her türlü o donanım açısından bakınca.Ha parça ikinci eli hızlı olsun derseniz getz daha iyi ama biniciyseniz fiat stilo -
quote:
Orijinalden alıntı: kadir1983
ayıp be bu kadar da olmaz getzin neyini gördün de teneke diyorsun.stilo farklı mı oda teneke o zaman. benim getzim var ve getzleri çok seviyorum alındım yani kızdımda biraz.
Kardes kusura bakma zoruna gittiyse ama gercekten dunyalar kadar fark var zaten arada sinif farki var biliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- chevrolet kalos 1.2
- volvo s60 paket sıralaması
- kartal araba pazarı ne zaman açık
- golf 1.6 tdi bluemotion comfortline yorum
- citroen e-c4x kullanıcı yorumları
- psa group
- dacia 7 kişilik jogger
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X