Şimdi Ara

STK 3102-3 prepower ses entegresi nereden alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony 530 ES amfime ait bu entegrenin tek kanalı çalışmıyor, yenisini güvenilir bir yerden almak istiyorum.

Yurtiçinde fiyatlar 30-35 tl arası, yurtdışında ise 6-20 dolar gibi. Alırken nelere dikkat etmeliyim?

Yurtiçi ya da yurtdışı hangi mağazaları tavsiye edersiniz?

Hüsrana uğramamak için bu konulara yetkin arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

• problemin entegreden olduğuna eminmisiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 3 Eylül 2017; 1:33:26 >
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Amatör bilgim dahilinde şemadan incelediğim kadarıyla, tek kanalda bias voltajı kayboldu.

Soğutucuya bağlı olan 2 final ve 1 bias transistörlerinin bacaklarını serbest bırakarak kontrol ettim, sağlamlar. 2 durington ve 1 protection transistörlerini devre üzerinde kontrol ettim ve sağlam tarafla aynı değerleri okudum.

STK3102-3 e gelince 10 ve 11 inci bacaklarda istenen voltajlar (-1.2 ve 1.2) varken 5 ve 6 ıncı bacaklarda voltaj yok. Besleme voltajları (-56 ve 56) istenen yerlerde var. Bacak 1 ve 2 de de istenen -0.3 volt yok.

Kendimce bu bulgulara dayanarak fikir yürüttüm, bilgim profesyonel olmadığı için illaki hata yapmış olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynahit -- 3 Eylül 2017; 3:13:55 >
  • ynahit kullanıcısına yanıt
    Teşhisinizi doğru olarak farzederek . STK entegrelerinin türkiyede satılanların çoğu replikadır . ama genelde iş görür . yurtdışında ciddi sitelerde Farnell ,Mouser ,Dıgı-key de yok ,Japonya çıkışlı orijinal ürün satan firmada'da yok muadili 3122 ve 3152 de uymaktadır . ,sorun çıkarmaz
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Uğur bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

O zaman merter elektronikte var, onu alayım, üzerine power supply den söktüğüm bir soğutucuyu sıkıca tuttturmayı düşünüyorum.
  • ynahit kullanıcısına yanıt
    Çaresizlikte çare olabiliyor ,malesef replikalar . Kolay gelsin ..
  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Malesef gelmedi . D.H son günlerde bir haller oldu , geçen sene telefon numarası onaylı aktivasyon kodu istiyordu ,telefon numaramı girmeme rağmen bu numara kullanılmaktadır deyip geri çeviriyordu , sonra kendiliğinden düzeldi kod mod istemez oldu , bayram ile birlikte yine aynı sorunlar başladı , destek bölümünden durum hakkında bilgi istedim ,sanıyorum ilgilenen arkadaş bayram tatilinde cevap yok . Çözülecek inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.