Şimdi Ara

STOK FAN İLE REKOR'A DOĞRU :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FX6300 stok fan ile stabil değerleri 6-16 arası, full yükde 15-21 arası. Cooler Master 120V sıvı soğutma kullanıyordum düne kadar, dün bir motor arızasıyla karşı karşıya kalınca stok fan işimi bir kaç gün görür dedim fakat yaptığım birkaç ince ayardan sonra durum budur. cpu benchmark testlerinden sonra tekrar buraya güncelliyeceğim. kolay gelsin.

Daha önce ne kendimde nede forumda stok fan ile böyle birşey görmemiştim. Eğer var ise paylaşsınlar, cahil kalmayalım :

https://store.donanimhaber.com/6e/86/9f/6e869febcdf84a2a29b20c56cdc10b0d.PNG
     STOK FAN İLE REKOR'A DOĞRU :)

• Bilgisayar kasası Uğur derin dondurucunun içindemi hocam
  • bence sensörler hatalı okuyor... tabi ortam sıcaklığı ve kasa içi havalandırma da önemli etkenler ama mantıklı gelmedi o sıcaklıklar...
  • hocam stokfanı kaldırıp elimi koyduğumdaki durum yine buz gibi :) ben çözemedim bir gariplikde yok, çünki kasanın içide buz gibi. videolarım isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprek54

hocam stokfanı kaldırıp elimi koyduğumdaki durum yine buz gibi :) ben çözemedim bir gariplikde yok, çünki kasanın içide buz gibi. videolarım isterseniz.

Bi kaç ince ayar dediğiniz nedir?

Bende 8320 var , boşta max 15 yükte max 35.

İnce ayarla sıfıra iner herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

quote:

hocam stokfanı kaldırıp elimi koyduğumdaki durum yine buz gibi :) ben çözemedim bir gariplikde yok, çünki kasanın içide buz gibi. videolarım isterseniz.

Bi kaç ince ayar dediğiniz nedir?

Bende 8320 var , boşta max 15 yükte max 35.

İnce ayarla sıfıra iner herhalde

ince ayar dediğim, fanını değiştirip biraz daha güçlü bir fan taktım yine amd ninbir fanı. Tam üzerine oturtmadım biraz daha yüksekde tuttum ki bütün kanalları soğutsun ve bakır borularıda halletsin diye. Bide sıvıyı biraz daha bol sürdüm genellikle fazla ince yapıyordum.

• Guncel genclik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ooo 12 derece alırım bi dal , baya derin dondurucu yapmışsın

• Ortam sıcaklığı kaç derece ki? O kadar düşük ortam sıcaklığında o değerler iyi ama o sıcaklıklarda oturmak zor... :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hava 25-38 arasındaydı.
  • Benim amd x2 240 vardı. Kışın 9 derece görürdü Şimdi amd x4 965 be var ona göre yanıyor. Boşta 30 yükte 60 derece fan sesi duyuyorum artık
  • 3400 RPM'de fanın yaptığı gürültüden haber verin.
  • Hocam 3400 yazıyor ama değil, 1800 de manuel fan kullanıyordum, elle kullandığım için sürekli öyle gösteriyordu.
  • quote:

Hocam hava 25-38 arasındaydı.

Ortam sıcaklığının 25-38 arası olduğu bir mekanda hava soğutma ile işlemcinin 12 derece olması teorik ve pratik olarak mümkün değildir

Sensörler arızalıdır.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Ellede kontrol edildi :)))
  • O zaman belki işkence programı çalışmıyordur diyeceğim ama saçma olur

İlginç
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Yenikoyde birine sattim o abimizde 120v ile yukde 17 yi gecememis oc 4.00 ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.