Şimdi Ara

Stok soğutucu yeter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi montajladım kurdum şuan sorunsuz çalışıyor. Ama kafamı kurcalayan bir şey var. Bu intel işlemcinin kendi soğutucusu performansı falan düşürüyor mu ?
    Soğutucu al diyorsanız hyper 212 evo iyi mi ? Yeni soğutucuyu takmak çok sıkıntılı olur mu ?(Montajladık ya o yüzden)

• Performansı düşürmez fakat sesi artırır hocam. Üstelik Intel veya Amd olsun stok soğutucular sesten başka bi iş yapmaz.

Hyper 212 eve ile büyük fark yaşarsınız, hem ısı hem ses açısından. İşlemciniz elverişli ise overclock ta yapabilirsiniz rahatça. Montajı için anakarta sökmeniz gerekebilir.Kitapçık ile yada ilgili video izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi işlemciyi kullandığını söyleseydin iyi olurdu. k serisi işlemci kullanmıyorsan soğutucu almana gerek yok
  • Intel de Amd gibi ekstra güçlü sogutuculara pek gerek yok. Eger islemciye overclock yapmayacaksanız ve islemci fanının sesinden rahatsız olmuyorsaniz, ALMAYIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

hangi işlemciyi kullandığını söyleseydin iyi olurdu. k serisi işlemci kullanmıyorsan soğutucu almana gerek yok

İ5 4690k kullanıyorum.

• Dediğim gibi overclock içinde elverişli , soğutucu alın bence hocam.
  • k serisi olduğuna göre o.c yapacaksın tabiki soğutucu almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    12 ay önce açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dismissed_fear D kullanıcısına yanıt
    Tamam alayım o zaman ama benim kafama takılan bir konu var ben şimdi bunu alırsam anakartı sökmem mi lazım ?

• Anakartı sökmeden takabilirmiyim hocam ?

• o iş kasana bağlı cpu arkasında boşluk varsa takabilirsin kasanın marka ve modeli nedir?
    Zalman z11 Neo

• boşluk mevcut kasanda hangi soğutucuyu alırsan al anakartı sökmene gerek yok
  • bütçen ne kadar yardımcı olmaya çalışayım
    180 - 200

• thermaltake nic c4'ü tavsiye ederim bikaç yerde gördüm sıvı soğutmalarla başabaş performans gösteriyor. forumda da incelemişler bi bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_98029798/tm.htm

ürün:http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=104470

vatanda daha pahalı onun için eksenden link attım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.