Şimdi Ara

Stok Sorunlu Başarısız Uydunet & Godik Modem Netmaster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Netmaster cbw 383z4 modemimin kablosuz özelliği hafiften cortladığı için 100mbit' lık hizmet almama rağmen aylardır kablosuzda max 45-50 mbit hız görebiliyorum.
    Durum böyle olunca 26 Aralık tarihinde modem kiralamak üzere son şikatimi bıraktım (öncesinde eve 3 kere servis geldi, toplamda da 5 kayıt bıraktım.)
    Ancak Anadolu yakasında modem stok sorunu olduğu için yaklaşık 2 aydır netice bekliyorum. Üstelik stok olmadığı için başvurum da düşmüş, bu yüzden benim arayıp ara ara stok sormamı istiyorlar.

Benim gibi başka modem stoğu bekleyen var mı?
    Ayrıca bu nasıl iğrenç bir servis anlayışıdır. Hem marka model dayatıyorsunuz hem servisi sağlayamıyorsunuz. Yazarken bir kere daha iç çektim

Sevgiler.

• O stok işi zor çözülür, daha sene bitmeden önce başlamıştı stok sıkıntısı. Çünkü modem satışını bitirip sadece kiralayarak defalarca kar etmenin peşindeler. Kiraladıkları modem de sıfır modem değil, kiradan dönmüş başkasının kullanılmış modemi olacak, zaten stokta o yüzden modem yok.

2. el satışı yapılan sitelerden ucuza temiz docsis 3 modem bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken alacağınız kişiden modemin seri numarasını öğrenip MH arayarak borcu-harcı vs. var mı onu öğrenmek.
  • elimde 1 adet Netmaster CBW-383Z4 docsis 3.0 Modem mevcut temız çalişir durumda elimde fazladan oldugu için satiyorum ilğilenen varsa pm lütfen
  • https://www.inceliyorum.net/oneriler-ipuclari/netmaster-cbw-383z4-ayarlari/

Culha.NET
    Wireless İpuçları - Culha.NET
    https://www.culha.net/blog/1104-wireless-ipuclari.html/?amp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.