Şimdi Ara

Stok Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay sonu bilgisayar almaya tam karar verdim t7 v10.1.1 icin ama cogu bilgisayarda stok sikintisi var acaba bu yeni gelicek islemciler icin mi oyleyse bi sure bilgisayar olmucak yoksa genel olarak monsterda gorunen birsey mi fiyat degisme ihtimali var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcoo95 -- 15 Ekim 2017; 9:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stokları eritip yeni nesile gecicekler o yüzden zor. Sen yinede bi konuş müş. hiz. ile :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sordum bu ay sonu kasim basi dediler ama nedense icimden bi ses gelmez diyor yada fiyat degisir kur farki filan ben biraz teknolijik konularda sanssizim telefon aldim 6s uretim hatasi olan seri geldi gitti degisti geldi o seri de hataliymis simdi bilgisayar alcam dedim stok bitmis alsak kesin birseyi bozuk gelir sans diyelim hayirlisi artik baska markalara daha cok yonleniyorum ...

• Monsteri dun aradim caldi caldi acilmadi bugun aradim 2 cumle kurdum telefonda ses kesildi yeni bilgisayar alicam stok yok stok bilgisi alicam kurumsal firma zannediyorum esnaf gibi bu ay sonu kasim basi deniyor alicak olani sogutma konusunda basarililar simdi 7 bin verip bilgisayar alicam nasil guvenicem tabi bunlarin disinda attigim maillerinde haddi hesabi yok surekli yuvarlak cogu zaman sordugumun disinda cevaplar stok durumunuda anlamiyorum ya sen kurumsal laptop saticisisin elinde stok azaldiysa siparis verirsin bekletmek niye umarim stok gelince baska bi suprizle karsilasmayiz saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: snorlax55

Stokları eritip yeni nesile gecicekler o yüzden zor. Sen yinede bi konuş müş. hiz. ile :)

Hocam yeni nesile geçecekler derken

• ÇıkarımSenleHerYola kullanıcısına yanıt
    8. nesil intel islemcili laptoplardan bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BestSupTR

8. nesil intel islemcili laptoplardan bahsediyor.

Ne zaman çıkacağı belli mi hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÇıkarımSenleHerYola kullanıcısına yanıt
    O konuda net bir bilgim yok malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.