Şimdi Ara

STR Priest mi İNT mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben yeni karakter açtım ATİLLA da priest olarak ilk defa oynuyorum Stat ve skill dağılımlarını merak ediyorum kaça kadar neyi vermeliyim ve STR mi İNT mi olayım tam detaylı bilgi verebilir misiniz ?

• Ataker olcaksan str vericeksin ona göre item diziceksin yok ben sade healler olcam dersen o zamanda int olcaksın int zor yatar adam kesemez str kolay yatar ama adamda keser
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Ataker olcaksan str vericeksin ona göre item diziceksin yok ben sade healler olcam dersen o zamanda int olcaksın int zor yatar adam kesemez str kolay yatar ama adamda keser
    Oyunda yeni iseniz kesinlikle str priest önermem int olun. Str priest iyi oyunculuk ister, oynaması zordur ve pahalıya patlar. İnt priest ucuzdur, oynaması daha kolaydır. Giyeceğiniz iteme göre str ve int verip geri kalanını hp vermelisiniz. Skill build olarak da ya talisman-heal yada heal-talisman gitmeniz gerekir. Fakat kasarken buff+ heal gidin yoksa zor party bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Superior

Oyunda yeni iseniz kesinlikle str priest önermem int olun. Str priest iyi oyunculuk ister, oynaması zordur ve pahalıya patlar. İnt priest ucuzdur, oynaması daha kolaydır. Giyeceğiniz iteme göre str ve int verip geri kalanını hp vermelisiniz. Skill build olarak da ya talisman-heal yada heal-talisman gitmeniz gerekir. Fakat kasarken buff+ heal gidin yoksa zor party bulursunuz.

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar peki İNT için stat nasıl olmalı STR için nasıl olmalı yani kaç int kaç str kaç hp onunlada ilgili bilgi verir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metallica35

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar peki İNT için stat nasıl olmalı STR için nasıl olmalı yani kaç int kaç str kaç hp onunlada ilgili bilgi verir misiniz ?

HOCAM çitin giyecekseniz google prisrt cihitn + kaç ise int str yazın ona göre verin shell giyecekseniz aynını yapın. int ol str çok iyi keser ama eğer sağlam değilse 2 kişi geldi mi yatırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

HOCAM çitin giyecekseniz google prisrt cihitn + kaç ise int str yazın ona göre verin shell giyecekseniz aynını yapın. int ol str çok iyi keser ama eğer sağlam değilse 2 kişi geldi mi yatırır

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar

• Str ağır gelir sana sen buff heal ac yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Str ağır gelir sana sen buff heal ac yeter
    str ol kendi partini kendin kur
  • NP kasmak istiyosan int ol. savaşlarda buff verir arada heal atar zor kesilirsin. ama savaşmak istiyosanda str tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz. Zeus

NP kasmak istiyosan int ol. savaşlarda buff verir arada heal atar zor kesilirsin. ama savaşmak istiyosanda str tabii ki.
    oyuna yeni başlamışın büyük ihtimal öyle +9 +3 itemlerde almazsın bu yüzden str yani battle priest kısaltması bp ol diyemem hem bp oynamak biraz zordur ama bilen kişi kullanırsa önüne geleni dağıtır.

Int pri ol her zaman party bulursun hem zor kesilirsin ama şöyle birşey diyeyim ilk sana atak yaparlar öyle böyle değil.

int priest rehberi yaz google sürüsüyle vardır.

itemlerin kaç stat istediğini öğrenmek için pazarda göremezsen buy dan bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

oyuna yeni başlamışın büyük ihtimal öyle +9 +3 itemlerde almazsın bu yüzden str yani battle priest kısaltması bp ol diyemem hem bp oynamak biraz zordur ama bilen kişi kullanırsa önüne geleni dağıtır.

Int pri ol her zaman party bulursun hem zor kesilirsin ama şöyle birşey diyeyim ilk sana atak yaparlar öyle böyle değil.

int priest rehberi yaz google sürüsüyle vardır.

itemlerin kaç stat istediğini öğrenmek için pazarda göremezsen buy dan bakabilirsin.

anladım hocam ben zaten jump yaptım 75 oldum o yüzden zaten bi sorun yok priesti de yavaş yavaş öğrencez

• STR olmak istiyorsan kardesim takilarin ve silahin saglam olmasi gerekiyor ornegim virinom 8 veya 9 takilarin STR uzerine olmali eger İNT olcaksan da yine saglam bir kalkan ve hp ve dagger veren itemin lazim kardesim ama sana tavsiyem toplu cure ol cok tutuluyor swlerde saglam dizersen iyi np.kasarsin basarilar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOUR50

STR olmak istiyorsan kardesim takilarin ve silahin saglam olmasi gerekiyor ornegim virinom 8 veya 9 takilarin STR uzerine olmali eger İNT olcaksan da yine saglam bir kalkan ve hp ve dagger veren itemin lazim kardesim ama sana tavsiyem toplu cure ol cok tutuluyor swlerde saglam dizersen iyi np.kasarsin basarilar...

Teşekkürler hocam şu an jump yaptığım için gelen görev takı ve itemleriyle idare ediyorum para kasınca çarı daha güzel dizicem
  • Str priest eskilerin işidir, tamamen öğrenmen çok uzun zaman alır maalesef. İnt olarak devam etmen daha yararlı olacak senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Str priest eskilerin işidir, tamamen öğrenmen çok uzun zaman alır maalesef. İnt olarak devam etmen daha yararlı olacak senin için.

Aynen öyle yapıyorum dostum int en güzeli etliye sütlüye karışmıyosun sadece buff heal
  • Health bas np kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainStarck

Health bas np kas

Aynen dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaptainStarck

Health bas np kas

Aynen dostum

Alıntıları Göster
    arkadaşın yada çevren varsa oyunda İnt ol

hiçbirisi yoksa str ol fabric coat alana kadar int ver gerisini Str , str 255 oluncada HP ver

str priestler genelde kxper olarak görüldüğünden başta seni almak istemeyen çok olur eskiden böyleydi yani sonralardan uzun vadeli partilerde takıldığında clan ve parti teklifleri gelmeye başlar ben olympia'da oynarken Booro partisinde lvl kasan tek str priesttim en güzel yanı kimseye muhtaç değil az itemle çok kişiyi küstürürsün.
    Ama bu xp kasmak için geçerli pvp için en masraflı karakter str priesttir tüm itemlerinin en son seviye olması lazım onada bence gerek yok zaten kimse str priest almak istemez pk partisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

arkadaşın yada çevren varsa oyunda İnt ol

hiçbirisi yoksa str ol fabric coat alana kadar int ver gerisini Str , str 255 oluncada HP ver

str priestler genelde kxper olarak görüldüğünden başta seni almak istemeyen çok olur eskiden böyleydi yani sonralardan uzun vadeli partilerde takıldığında clan ve parti teklifleri gelmeye başlar ben olympia'da oynarken Booro partisinde lvl kasan tek str priesttim en güzel yanı kimseye muhtaç değil az itemle çok kişiyi küstürürsün.
    Ama bu xp kasmak için geçerli pvp için en masraflı karakter str priesttir tüm itemlerinin en son seviye olması lazım onada bence gerek yok zaten kimse str priest almak istemez pk partisine.

Dostum dediklerinde haklısın ama str pri oynamak biraz yetenek işi o yüzden ben mecbur int e döndüm

• str kasıp pk da aglat :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.