Şimdi Ara

Str-v5 sony anfi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadasim 7 senedir kullanmadigi anfiyi bana hediye olarak verdi :) fakat bazı problemler var radyosunu denemek icin anten giri?lerine tel bağladim ve radyoyu denemek istedim. Dogal olarak bu şekilde iyi çekmedi çeken kanallarin sesini duyabilmek icinde sesini sonuna kadar açmam gerekiyor sizce sebebi radyoda problem olmasımı

Diger konuda aux girisine tableti bagladim ses alabilecekmiyim merak ettim.
    Bunu yaparken evdeki sinema sisteminin ufak uydu hoparlörlerini denedim. Sesi gayet guzel verdi hatta sesi actigimda uydu hoparlörler yetersiz geldi fakat,
    Sol ust kosedeki ekrandaki ibreler muzigin ritmine gore hareket etmiyor ve ses acip kapatirken yada diger dugmeleri kullanirken cizirti yapiyor bu problemleri cozmek cok masrafli olurmu.
    Sizce bu anfi adam etmeye degermi.
    Gonderebilirsem fotografta ekleyecegim
    Str-v5 sony anfi yardim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende diyorum ki , Kullanmaya değer bir Receiver .
    Eğer düşünürsen Sony retro & Vintage Receiver koleksiyoneri bir arkadaşım belki satın alabilir .
  • Ugur abi kusura bakma mesaji yeni gordum. Niyetim bakimini yaptirmak ve sonrasinda iki tane raf tipi hoparlor almak ama bu aralar birsey yapamiyorum malum maddi sebepler. Aslinda radyonun off konumunda calismasi on konumunda kapanmasi birazda canımı sıktı belli ki tabir gormus yoksa neden boyle bir sey olsun diye dusundum. Hic tamir gormedigini dusunup ilk baslarda cok sevinmistim :( Stereo isiginin yanmamasi diye bir problem de var. Ben bakim yaptirdigim zaman ilk gunku kadar problemsiz ve orjinal bir duruma gelmesini istiyorum. hatta aux, phone v.b girislerinin icindeki pisliklerin temizlenmesine kadar detaylı bir bakim yaptirmak istiyorum. Simdi dusununce cihazin degerinden fazla maliyet cikartirmi diye korkmaya basladim. Sonuc olarak maliyetlerdeki belirsizlik ve sonrasinda raf tipi hoparlör almak da ayri bir maliyet de olacagi icin cihaz gene evde beklemeye devam edecek gibi duruyor:( arasira aux girisine tablet baglayip muzik acarak cihazi calistirarak canli tutmaya calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enverrss E kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım ,cihazın çalışması iyi haber , canını sıkma bence , kullandığın kadar kullan ,diğer işler önemsiz , çalışmaması demek daha büyük masraflar açabileceği anlamına gelirdi . Bu sebepten şanslısın .
    işlerinde bol kazançlar ,hepimizin hali belli . sağlığımız yerinde olsun , gerisi boş . İstediğin zaman istediğin şekilde yapılır .
  • Saol abi ilerde kismet olursa insallah orjinal haline gelecek bir bakim yaptiricam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Str dh790 Av Receiver
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.