Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

gerçek tabi ozamanlar böyle cgi efekt kasmıyorlardı maket makyaj ve olabildiğince her seti gerçek kuruyorlardı emek fazlaydı buda hissediliyordu filmlerde

Alıntıları Göster
    Zaten ben de onu düşünerek yazdım. 85 yılında şimdiki efektler çok zor.Belliki gerçek timsah oynatmışlar.Görsel efekt olsa direk sırıtırdı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Stranger Things teması böyle

Upside down dedikleri olay. Yani ters dünya

Diziyi İzlemeniz lazım tam anlamak için

Alıntıları Göster
    he, ok. diziyi izledim ama bi an çözemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

bence belgeselden alıp montajlamışlardır. timsah yürürken kuyruğu zombinin ayağına çarpıyor, daha doğrusu çarpamıyor görüntüde hafif bi dalgalanma oluyor.
    yada daha düşük ihtimalle timsah ve zombi sahnesini ayrı ayrı çekip görüntüyle birleştirmiş olabilirler.

Alıntıları Göster
    Görünütüyü defalarca izledim, timsah kesinlikle gerçek.Timsahın temas ettiği tüm cisimler hareket ediyor, özellikle gazete kağıdına bakın.O zamanlarda bir belgeselden timsah kesip, başka bir sahneye koymak ve bu kadar temiz yerleştirmek ,mkansız gibi bir şeydi.Tabi Adobe premier benzeri programlar o zaman var olmadıysa... ki o zamanlar böyle şeyler mümkün bile değildi.

• Bende beğenmeyenlerdenim. Çocuklar büyüdüğü için sevimlilik kotasını şakayla ve boş muhabbetle mi doldurmaya çalışmışlar anlamadım.

Herkesin ayrı ayrı aynı düşmanın farklı kollarıyla uğraşıp sonunda birleşmeleri fikri aslında güzeldi ama bu süreci dolduracak güzel sekanslar ve hikayeler yakalayamamışlar bence. 8 bölümden aklıma kalan etkileyici bir sahne olmadı o yüzden. Eğer dedikleri gibi geçiş sezonu olacak ve bir sonraki sezon hikaye farklı bir yere kayacaksa izlenir ama after credits de çok öyle bir izlenim uyandırmadı. Yine ruslar ve dünyada kalmış yaratıklar üzerinden devam edecek muhtemelen.

Ayrıca polisin ölmediğini de hepimiz biliyoruz.

• cocacola iyi reklam yapti ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 2-3 bölüm düzelse de genel olarak ilk sezonun çok gerisinde kalmış. Ellerinde iyi malzeme vardı daha iyi kullanmak yerine zaten izlenecek diyerek baştan savma yapılmış gibi geldi.
    Son bölümdeki o şarkı olmamış gerçekten. Öyle gergin bir zamanda saçma sapan bir sahne eklemeleri ciddiyeti kaçırmış boşu boşuna. Hangi zekinin aklına gelmiş acaba öyle bir sahne çekmek...
    Olmamış, bir sezon daha gelirse sırf Hopper için izlerim gerisi boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Görünütüyü defalarca izledim, timsah kesinlikle gerçek.Timsahın temas ettiği tüm cisimler hareket ediyor, özellikle gazete kağıdına bakın.O zamanlarda bir belgeselden timsah kesip, başka bir sahneye koymak ve bu kadar temiz yerleştirmek ,mkansız gibi bir şeydi.Tabi Adobe premier benzeri programlar o zaman var olmadıysa... ki o zamanlar böyle şeyler mümkün bile değildi.

Alıntıları Göster
    timsah başından beri gerçek onda hemfikirdik zaten ama asıl konu timsah gerçekten orda mıydı?
    ordaymış! gazeteyi ise gözden kaçırmışım.

Is the alligator on the street a zombie?
    The alligator is not a zombie. It is there (along with the live snake and crabs) to show that predaceous or scavenging animals have crept in the abandoned city which by now wreaks of dead flesh.

Sokaktaki timsah zombi midir?
    Timsah bir zombi değildir. Yırtıcı ya da berbat hayvanların terkedilmiş kentte şimdiye kadar ölü et kasıp kavga ettiklerini göstermek için orada (canlı yılan ve yengeçlerle birlikte) var

Is there any behind the scenes/documentary other than the featurette?
    There is, but not commercially available.

Filmin dışında sahne / belgesel var mı?
    Var, ancak ticari olarak mevcut değil.
    (ayrıca filmin dışından sahnede varmış 🤔)

drlogan.tripod.com
    Frequently Asked Day of the Dead Questions
    http://drlogan.tripod.com/FAQ.htm

• Fena değildi 8 bölüm güzel güzel izletti çerezlik iyi geldi boş dönemimde.
  • Çok duydum diziyi ama izleyemedim. Güzel yorumlar var merak ettim şimdi. Ben fantastik pek sevmemem aslında ama merak ettim bunu.
  • dizi güzeldi ama rusları böyle aşağılamaya çalışmaları işi çok bozuyor.

notum 6/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Temmuz 2019; 4:24:39 >
  • Gayet guzel bir sezondu 10/8

• Bu diziye başlamayı düşünüyorum ama oyuncularına baktığımda hepsi çocuk nerdeyse. Dizinin çocuksu bir yapısı mı var?

• Tam hayalimdeki milf oyşşş
    Stranger Things (2016)

• getti dağ gibi adam.. bir sezon daha sıkar yalnız bitirseler eyiydi.

• .

(
    )

• Bende 3. Sezonu beğenenlerdenim. Fena değildi, ama ilk 2 sezonu da aratmadı seğil. Hele ilk 2 bölümü çıktığı gün izledim geri kalanı ise 1 hafta sonra izleyebildim.

Dizi 4. Sezonda bitmeli ve bence netflix 10 yıl sonra ayakta kalırsa çocukların 25,30 yaşlardaki halini görüp ona göre bi senaryo ile dönmesini isterim. Oldukça iyi olur bence :)

• Var tabi ki.Bu da konunun ciddyetini bozuyor.

• [Spoiler içerir] Sadettin Teksoy araştırmaya devam ediyor: Hawkins’te bir AVM, kim bilir nelere gebe?

youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 13 Temmuz 2019; 13:11:30 >

• Bakalım 2 sene aradan sonra karşımıza yine 8 bölüm ile çıktılar. Önceden olsa 2 günde biterdi. Şu an 5. bölüme ilişkin olarak olaylara biraz geç girdiler.
    Her biri ayrı yoldan olayları araştırmaya başlayan ekip yeniden toplanmaya başladı.
    ilerleyen bölümlerde cevabı var mıdır bilemiyorum ama şu an için
    Sovyetler, ABD'de bir AVM'nin altına devasa üs inşa ediyorlar ve kimsenin haberi yok.
    bu kısım biraz fazla uçuk...

Bu arada ekibe yeni katılan Steve'in iş arkadaşı Robin de, gerçek hayatta Ethan Hawke ile Uma Thurman'ın kızları imiş.

• Sezon finali kaldı sadece. Şu ana kadar 3. sezon tam bir fiyasko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 14 Temmuz 2019; 9:27:23 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.