Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En gerilimli anda
    telsizde şarkı söylediler la

Direk koptum orada diziden zaten. Sonu
    dram açısından güzeldi. Koca sezonda 1 tek sonunu beğendim

Bu 3.sezonda Disney ya da Marvelle bir anlaşma filan mı yaptılar acaba?

Ekleme: Billy'e
    çok üzüldüm yav, kurtulup Steve le bir araya gelmelerini filan bekliyordum 4.sezonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 7 Temmuz 2019; 23:36:13 >

• Gayet heycanlı ve sürükleyici bir sezondu ilk iki sezon kadar gerilim ve korku yüksek değildi, gore öğeler ağırlıktaydı tabi ama artık olayların tüm gizemi çözüldüğü için bunuda normal karşılıyorum, 80 leri daha bir içten anlatmışlar, bu sezon öyle öne çıkıyor sonuçta bir dönem dizisi olarakta severek izliyoruz daha duygusal bir sezon oldu, böyle bir oturuşta izleten çok fazla dizi yok piyasada

detaya gelirsek ....

- jim i çıkarmazlar umarım diziden rusya ya esir düşmüş gibi gördük sanki sonda, mektup sahnesi çok duygusal olmuş

- Hawkings de düzünelerce insan öldü ve kayboldu ama haberlerde kimin yaptığı belli değil, rus örgütğ açığa çıkaran gençlerde milli kahraman olamadılar nedense burlar saçma olmuş biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 8 Temmuz 2019; 7:4:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.1 deki film (Day Of The Dead 1985)

ayrıca "back to the future" göndermeleri güzeldi bide filmine giderlerse süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 8 Temmuz 2019; 11:57:35 >
  • LuL. Ergen dizisi nerden çıktı ya şakamı bu? Yapımda +18 sınır var.

Çocukların başrolde oynadığı dizi, konsept çocukların üzerinden işleniyor diye ergen olmuyor.

8 bölümü 2 günde bitirdim. Evet konu yine aynı ve rusların eklenmesi ve rusların amaçları göstermemelerini saçma buldum fakat gelecek sezon bunu açıklayacaklar gibi son sahneden sonra.

HDR + ses sistemi ile izleyince gerçekten çok emek olduğunu anlıyorsunuz. O kıçı kırık netflix dizilerinden uzak tutuyor sizi. Beklediğimize değmiş, konu aynı olsa da atmosfer, o yılların hislerini , çocukların gerçekten ROL mimiklerini alabiliyorsunuz. Esprilerde yerinde. Adı üstünde çocuk bunlar, türk çocukları daha da çok cıvıtıyor emin olun :) CGI falan on numeroydu.

Ha bu dizinin sezonunu 20 bölüm yapsalar sıkardı evet uzatmak için boş sahneler koyarlardı. 8 bölüm ün 8indede sıkılmadım merak uyandırıyor devamını izlemek istiyorsunuz zaten.

8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 8 Temmuz 2019; 16:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

3.1 deki film (Day Of The Dead 1985)

ayrıca "back to the future" göndermeleri güzeldi bide filmine giderlerse süper olur.
    5:13'teki timsah gerçek mi? :)

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    day of the death filmi, back to the future ile aynı tarihte vizyona girmiş ama aralarında dağlar kadar fark var. yinede tarihi için önemli bir film. bugünün ise kült filmlerinden. muhtemelen montaj ile eklenmiş 😁
    80ler ile ilgili bi belgesel izlemiştim, orda konusu geçmişti. özellikle o açılış sahnesi dönemi için acayip sükse yapmış, herkes herkese anlatıyormuş, milletin rüyalarına filan giriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 8 Temmuz 2019; 19:21:37 >
  • Çocukların büyüyor olması ister istemez diziyi etkiliyor, ergen dizisi değil tabii ama çocukların yaşı itibari ile o ergenliğin getirilerini de çekmek durumunda kalmışlar. Sonuçta yaş ortalaması yüksek, gerilim türünde bir dizi bu ve arka planda korkunç derecede ciddi bir konu yatıyor, ancak tercih ettikleri anlatım biçimi ciddiyeti maalesef baltalıyor.
  • baymadan izletti ama aşırı zorlama bir sezon, konu. ilk 2 sezonun yanına yaklaşmaz 4 de bitirsinler suyunu çıkarmadan
  • O değilde Winona Ryder'ı Müjde Ar'a benzeten tek ben miyim?
  • En kötü sezondu bana göre. Heleki ilk üç bölüm bom boş. 4 ve sonrasında toparladılar biraz.

İlk sezonda ben bu kadar cıvık espriler falan hatırlamıyorum daha ciddi bir hava vardı keşke o havayı korusaydı.

Hopper'ın ölmesine üzüldüm ama umarım saçma bir şekilde geri getirmezler öldüyse öldü işte bizim saçma türk dizilerine çevirmeyin iyice.

Konu bir sonraki sezonda da aynı olacağa benziyor artık bitmesi lazım dizinin. Bitmiyorsa da eleven'ın diğer kardeşlerini görelim bi geçen sene bir bölüm gösterdiler hani üçüncü sezon belki bunlarla ilgili birşey işlenebilir diye düşündüm ama olmadı. O bölümde boş yere çekilmiş o zaman.

Tabi izlemesi yine keyifli bir dizi ilk üç bölüm hariç izlettirdi kendini bu sezonda da. Bir sonraki sezon ilk iki sezon kalitesinde olur umarım diziye farklı bir şeyler katsınlar yine aynı yaratıkla kapı kapatmakla falan uğraşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

O değilde Winona Ryder'ı Müjde Ar'a benzeten tek ben miyim?
    Stranger Things (2016)
    Stranger Things (2016) (1989)
    Winona'nın şimdiki hali estetikli! benzerlik olsa olsa estetik kardeşliğindendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 9 Temmuz 2019; 14:1:12 >

• Sanki 8 bölüm değil de 3-4 bölümlük bir sezon gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

5:13'teki timsah gerçek mi? :)

Alıntıları Göster
    gerçek tabi ozamanlar böyle cgi efekt kasmıyorlardı maket makyaj ve olabildiğince her seti gerçek kuruyorlardı emek fazlaydı buda hissediliyordu filmlerde
  • 2.sezon final olmaliydi atlaya atlaya 3.sezon 6.bolume geldim.Son 2 yide izlemek istemiyorum hic cok igrenc bastan izleyen varsa 2.sezonda biraksin zaten 3.sezon sadece izlemiyor diye yapildigi cok belli igrenc kisacasi 3.sezon.

• Bu kadar bariz urun yerlestirmesi gormedim hayatimda. Coca cola reklamindan filan bahsetmiyorum. Kac senedir yemedigim burger kingden yiyesim geldi niyeyse. Bu arada coca cola reklamlarinda sanki esegin kulagina su kacirmislar biraz. Ayrica su dizilerdeki rus kotulemeleri artik baydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

gerçek tabi ozamanlar böyle cgi efekt kasmıyorlardı maket makyaj ve olabildiğince her seti gerçek kuruyorlardı emek fazlaydı buda hissediliyordu filmlerde

Alıntıları Göster
    bence belgeselden alıp montajlamışlardır. timsah yürürken kuyruğu zombinin ayağına çarpıyor, daha doğrusu çarpamıyor görüntüde hafif bi dalgalanma oluyor.
    yada daha düşük ihtimalle timsah ve zombi sahnesini ayrı ayrı çekip görüntüyle birleştirmiş olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

bence belgeselden alıp montajlamışlardır. timsah yürürken kuyruğu zombinin ayağına çarpıyor, daha doğrusu çarpamıyor görüntüde hafif bi dalgalanma oluyor.
    yada daha düşük ihtimalle timsah ve zombi sahnesini ayrı ayrı çekip görüntüyle birleştirmiş olabilirler.

Alıntıları Göster
    sahnede beraberler o yıllarda dediğin gibi çekimlerde oluyordu ama burda öyle değil çoğu zaman hayvalar kullanılcağı zaman özel eğitimli hayvanlarla setler kurulurdu, o sahnelerde küçük yengeçler var mesela cesedin üstünde geziyo onlarda gerçek yada adamın üstünde tarantula geziyor oda gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Bu kadar bariz urun yerlestirmesi gormedim hayatimda. Coca cola reklamindan filan bahsetmiyorum. Kac senedir yemedigim burger kingden yiyesim geldi niyeyse. Bu arada coca cola reklamlarinda sanki esegin kulagina su kacirmislar biraz. Ayrica su dizilerdeki rus kotulemeleri artik baydi.
    Stranger Things (2016)

Edit: Foto benim değil
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    yazı niye ters?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yazı niye ters?
    Stranger Things teması böyle

Upside down dedikleri olay. Yani ters dünya

Diziyi İzlemeniz lazım tam anlamak için

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.