Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 seneye yakın ara verip böyle bir sezon çıkarmak yakışmamış. Dizinin gelen her sezonu bir öncekini aratıyor. Çocuklar bu kadar büyümeden sezon araları daha kısa tutulsa daha hoş olabilirdi. Sonraki sezon dizinin son sezonu olması gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadaş dizi bölümü nmasıl bir yer oldu hangi dizi çıksa yerin dibine sokuluyor gelip şurda dizi hakkında konuşmak bile gelmiyor insanın içinde.Abi yıllarda gelir giderim bu kadar saçma zamanlar görmedim.Adam diyor izlemeyen birşey kaybetmez yaw kardeşim sanane izledin çık git ne gelip saçma yorumunla konuyu baltalıyorsun.Buraya birkaç soru sormaya geldim geriye dönük 3-4 sayfa okudum sadece bu sitem mesajını yazmak geldi içimden dizi hakkında konuşmaya çalışmıyacam stranger thingsten daha garip mesajlar gelir:D
  • Filme Gitmeden Önce youtube da sezon incelemesini izledim.

Bizim şerifin ölmediğini söylüyor. Bşr şekilde bir yere ışınlanmış olabilir demiş. Rusların eline düşmüş olabilir veya Rusya da bir yerde buluyor ve dönmenin yollarını arıyor olabilir diyor
  • Stranger Things (2016)

Bitiyorum sana, anla beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Filme Gitmeden Önce youtube da sezon incelemesini izledim.

Bizim şerifin ölmediğini söylüyor. Bşr şekilde bir yere ışınlanmış olabilir demiş. Rusların eline düşmüş olabilir veya Rusya da bir yerde buluyor ve dönmenin yollarını arıyor olabilir diyor
    Bunu anlamak için incelemeye gerek yok
    odada herkesin ölümü gösterip hopperı göstermemelerinden belli makinayı kapatmadan 2-3 kez uzun uzun gediğe bakıyor çok belli gediğe girdiği makina öldürmesin diye büyük ihtimallede rusyada aynı makinanın tekrar çalıştırılmasıyla içeride buldular çıkardılar hapsettiler

• ve 3.sezon da bitti. Güzel heyecanlı gerilimli bir sezon oldu. En güzel yanı da
    aynı olayı ayrı kollardan çözmeye çalışan ekibin sezon finalinde bir araya gelişiydi.
    ancak bölüm adı Starcourt Savaşı olunca ister istemez
    ordu gelir müdahale eder. İyi bir çatışma sahnesi izleriz.
    diye düşünürken
    bizim veletler yine olaya el attı.

tabii kafada soru işaretleri bırakan bir final oldu. Mesela
    Ruslar bir anda ortadan nasıl kayboldu? Rusya'da bir başka üste demogorgon var ise, başka bir yerde daha mı bir yırtık var? yoksa kıtalar arası bir geçit mi söz konusu?
    diğer yandan finalde anlaşılıyor ki
    Jim Horper ölmemiş
    bakalım gelecek sezon da soruları nasıl cevaplayacaklar.

bu arada bir diğer soru da
    Joyce ve çocuklar neden kasabayı terk ettiler?

• Ben 3. sezonu çok beğendim ama

bazı arkadaşlar after credits'i izlememiş olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 15 Temmuz 2019; 20:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyran

ve 3.sezon da bitti. Güzel heyecanlı gerilimli bir sezon oldu. En güzel yanı da
    aynı olayı ayrı kollardan çözmeye çalışan ekibin sezon finalinde bir araya gelişiydi.
    ancak bölüm adı Starcourt Savaşı olunca ister istemez
    ordu gelir müdahale eder. İyi bir çatışma sahnesi izleriz.
    diye düşünürken
    bizim veletler yine olaya el attı.

tabii kafada soru işaretleri bırakan bir final oldu. Mesela
    Ruslar bir anda ortadan nasıl kayboldu? Rusya'da bir başka üste demogorgon var ise, başka bir yerde daha mı bir yırtık var? yoksa kıtalar arası bir geçit mi söz konusu?
    diğer yandan finalde anlaşılıyor ki
    Jim Horper ölmemiş
    bakalım gelecek sezon da soruları nasıl cevaplayacaklar.

bu arada bir diğer soru da
    Joyce ve çocuklar neden kasabayı terk ettiler?

Joyce tahminen yaşanan kötü olayları unutmak ve tahminen ekonomik sebepler ile kasabayı terk etmeyi düşünüyordu ama tam vazgeçmesi olası iken bizim şerif ölünce (ölmemiş tahminen ama öldü sanıyor herkes) Joyce kasabada kalması için sebep kalmadı oda terk etti. Çocuklarda 18 yaşın altında oldukları için doğal olarak onla gitmek zorundalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Ben 3. sezonu çok beğendim ama

bazı arkadaşlar after credits'i izlememiş olabilir mi?

after credits mi vardı

Bu arada Netflix'in akşamları serverların da hız sorunu mu oluyor. Akşamları dizi izlerken sorun yaşıyorum.
  • Kendini tekrar eden bir diziye dönüşmeye başlasa da izlettirdi kendini. Bittiğini zannedip az daha son sahneyi kaciriyordum.
    son sahnedeki yaratık arkadas ilk sezonda ilk kez karşılaştığımız arkadas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtonbul -- 15 Temmuz 2019; 23:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

after credits mi vardı

Bu arada Netflix'in akşamları serverların da hız sorunu mu oluyor. Akşamları dizi izlerken sorun yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    Sorularınızın cevabı: Evet
  • Stephen King bu sezonuda çok beğenmiş yine 👍

• 3.sezonuda başarılı buldum. Atmosfer, renklendirme, sahne kullanımı mükemmel, oyunculuklar gayet yerinde ve göze batmıyor, müzikler yine dönemin en iyileri ve kullanıldığı sahnelere çok yakışmışlar, zevkle izletti kendini.

Yapabileceğim tek olumsuz yorum finalin kısa olması olabilir, giriş-gelişme ve final daha dengeli dağıtılabilir yada bölüm sayısı arttırılabilirdi bence.
  • Oyunculuklar güzel, atmosfer güzel ama tek sıkıntı dizi artık kendini tekrar ediyor. Bütün sezonları severek izledim ama 4.sezon gelirse yorumlara bakıp öyle izleyip izlememe kararı alacağım. Eğer aynı şeyler yaşanacaksa izlemeye çokta gerek yok açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bitiyorum sana, anla beni.
    Sen de bendensin de işte çaktırmıyorsun hınzır.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum hiç cevap vermedi daha. İzledin mi bilmiyorum ama bu kadının zirvesi The Sopranos'tur. Bir bak derim.
  • quote:

Ben de diyorum hiç cevap vermedi daha. İzledin mi bilmiyorum ama bu kadının zirvesi The Sopranos'tur. Bir bak derim.
    Çok gezemiyorum artık buraları ya.

Sopranos izlemedim ama sen öneriyorsan izerim.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Sakın kaçırma.
  • quote:

ne efsane diziydi be. :D

Stranger Things (2016)

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Sorularınızın cevabı: Evet

Alıntıları Göster
    Sağol. Bir de gecen Netflix den indirdiğim 2 bölümde inerken sorun olmuş sanırım. Yüksek kalite ayarında indirdim ama yüksek kalitede yani HD indirilmiş dosyayı izlerken bazı sahnelerde kalite 480p formatına düştü. Örneğin
    (Kızın sahilde Bliy karakterini gördüğü ve yaratığın kaynağını gördüğü sahnede görüntüde kareler ve pikselleşmeler oldu. Final sahnesinde makinenin patladığı sahnede yine aynısı oldu).
    Efektli sahnelerde nedense görüntü çamur gibi oldu. İndirilmiş dosyada görüntü kalitesinin bazı sahnelerde düşmesi bana tuhaf geldi.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.