Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son bölüm hakkında aydınlacak birisi var mı ?

kapı kapanınca tüm yaratıklar ölüyorsa vs. , bizim keçibaş nasıl hayatta kalıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

son bölüm hakkında aydınlacak birisi var mı ?

kapı kapanınca tüm yaratıklar ölüyorsa vs. , bizim keçibaş nasıl hayatta kalıyor ?
    kapı kapanınca öbür dünyada ki yaratıklar ölüyor muydu ki?

kapı kapanınca o dünyaya sızmış olan tüm yaratıklar ölüyor ben öyle hatırlıyorum. Ama öbür dünyadakilerin öldüğünü pek hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Ağustos 2019; 0:36:22 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    aynısını dedim, son sahnedeki scooby doo rusyadaydı geçit gittiği halde öyle gösterildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

aynısını dedim, son sahnedeki scooby doo rusyadaydı geçit gittiği halde öyle gösterildi

e zaten son sahnede amerikalı olanı değil dedi ve gitti diğer adamı aldı, sonra köpeğe yem etti

o amerikalı bizim hopper işte.

Yani ruslar geçiti tekrar açmışlar bide orada hopper'ı bulmuşlar işte ve canavarları bu dünyaya sızdırıp çalışmalarına devam ediyorlar.
  • 3. Sezon - 4/10

İlk sezon gizem ve gerilim türündeydi, bit miktar da korku vardı. İkinci sezon bunu eksik de olsa devam ettirebildi. Üçüncü sezonda ise ucuz bir korku var, gerilim ve gizem yok; olan korkuda hayır yok, senaryoda ise daha da hayır yok. Netflix elbette mahvetti, hatta uzun süre bile dayandı. Bu kadar devam ettirebilmeleri oldukça şaşırtıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 20 Ağustos 2019; 22:42:43 >
  • Son sezon resmen bitirdiler diziyi! Çocukların evde ajancılık oynaması gibi, Rusların üssünü basmaları falan nedir yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki sezonda sanırım kötü kaka ruslar olayı üzerinden gidecek gibi gözüküyor.
  • alla alla herkes gömmüş benim hoşuma gitti son sezon keyifle izledim.
    hopp'un ölümüne baya üzüldüm ama son sahnedeki amerikalıyı değil diyip diğerini parçalatmaları acaba o hopp mu dedirtti.
    çocuklar rollerini iyi oynuyor bence
  • Yeni sezonu şimdi beklemek koyuyor ya. İzlerken keyifli bitince valla arıyorsun. Eğlenceli dizi kafa dağıtmak icin bire bir. Atmosferi, gerilimi, komedisi, dramı, müzikleri, karakterleri hele son sezon o kadar iyiydi ki.

Duffer kardeşler umarım 4. sezonu geciktirmezler. Bir ara 5 sezon planladıklarını söylemişlerdi sonradan da bir haber çıkmıştı 4.sezon final olacak dendi umarım bitmez her sezon üstüne koyarak devam ettiriyorlar.

• Sonunda bitirdim sezonu. Cogu kisi begenmemis, ben aksine begendim. Zaten benim icin eglencelik, atistirmalik bir diziydi hep. Bu netlfix dizilerinde mutlaka araya bir gay, lezbiyen birini koyacaklar he
    Hopper oldu diye uzuldum de sonunda yasadigini ogrendik, iyi oldu

• 8 saat boyunca boş duvara baksam daha iyi vakit geçirirdim hayatımda izlediğim en kötü sıkıcı dizi sezonuydu .
    şu kötü ruslar kötü komünistler muhabbeti de sıktı artık .kurtarıcı amerikan ordusu tabiki de görkemli girişini yapıyor .süper gizli üsse 4 tane velet elini kolunu sallaya sallaya giriyor falanayrıca robin in lezbiyen olması ne alaka ? çocukları gay yapmayalım o kadar da değil demişler herhalde sırf dizide eşcinsel olsun diye bomboşş bir yan karakter uydurmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem for a Dream -- 28 Ağustos 2019; 17:36:23 >

• arkadaşlar 4. sezon ne zaman şey olacakmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist93

Sonunda bitirdim sezonu. Cogu kisi begenmemis, ben aksine begendim. Zaten benim icin eglencelik, atistirmalik bir diziydi hep. Bu netlfix dizilerinde mutlaka araya bir gay, lezbiyen birini koyacaklar he
    Hopper oldu diye uzuldum de sonunda yasadigini ogrendik, iyi oldu
    tamamen sana katılıyorum, ben de beğendim ama realite aramak bu dizida ahmaklık zaten.. bildiğin çizgiroman tadında bir dize.. bu arada lezzo hatun çok tatlı değil mi?

• Hocam o hatun kill bill deki hatunun kiziymis cok benziyorlar aslinda ve evet cok iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vay vay bilgi için teşekkürler uma thurman ın kızı demek ki.. bravo
  • quote:

Orijinalden alıntı: focusrite

tamamen sana katılıyorum, ben de beğendim ama realite aramak bu dizida ahmaklık zaten.. bildiğin çizgiroman tadında bir dize.. bu arada lezzo hatun çok tatlı değil mi?

Alıntıları Göster
    Evet guzel, tatli bir kiz, annesine benziyor, tek kusuru kulaklari kepce

• ilk sezonun güzelliği yoktu tabi ama fena sezon değildi bence

• Son bölümde ki "Amerikalı" Hooper mı ? Nasıl çıkabilmiş acaba?
  • Büyük ihtimal o

• Son sezonu hiç sevmedim yaw ergen aşk dizisine dönmüş resmen 3. bölüme kadar zor dayandım
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.