Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alarak

Son sezonu hiç sevmedim yaw ergen aşk dizisine dönmüş resmen 3. bölüme kadar zor dayandım
    haklısın , öncesinde Dark 2. sezon izlemiştim. Zor dayandım 3. sezonu bitirmek için. Fiyasko. Bebe bisküvisine çevirmişler.
  • Bu dizideki ambiyansa 1980 lermi 70 ler mi neyse o günün atmosferini yansıtmasına bayılıyorum gerçekten hem kostümler hem makyaj ve modasıyla. Bir bunda bir chernobyl'de bu kadar başarılı dönemi yansıtan dizi gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

haklısın , öncesinde Dark 2. sezon izlemiştim. Zor dayandım 3. sezonu bitirmek için. Fiyasko. Bebe bisküvisine çevirmişler.

Alıntıları Göster
    Ben de Dark'ı izledikten sonra baktım Stranger'a. Abartılmış bir dizi bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu alexie ve dustin benzerliği hakkında ne düşünüyorsunuz

• Bende yeni bitirdim, saçma sapan bir sezon olmuş.Adamlar burunlarının dibine koskoca gizli üs kurmuş kimsenin ruhu duymamış.4 tane dişleri bile çıkmamış çocuklar gizli üsse giriyor çıkıyor alt üst ediyor ordu ve hükümet uyuyor

Bildiğin aşk meşk dizisine çevirmişler, aynı hatayı la casa de papel'de yaptılar eşcinsel muhabbetleri cinsel muhabbetler vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 15 Eylül 2019; 12:55:18 >
  • Yeni sezon heyecanım ortadan kalkmıştır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

8 saat boyunca boş duvara baksam daha iyi vakit geçirirdim hayatımda izlediğim en kötü sıkıcı dizi sezonuydu .
    şu kötü ruslar kötü komünistler muhabbeti de sıktı artık .kurtarıcı amerikan ordusu tabiki de görkemli girişini yapıyor .süper gizli üsse 4 tane velet elini kolunu sallaya sallaya giriyor falanayrıca robin in lezbiyen olması ne alaka ? çocukları gay yapmayalım o kadar da değil demişler herhalde sırf dizide eşcinsel olsun diye bomboşş bir yan karakter uydurmuşlar.
    Netflix e sorsan dünyanın yarısı gay yada lezbiyen.

Son sezon bölümün birinde mike will e sen kızlardan hoşlanmiyorsan biz ne yapalım diyor. İleride will i gay yapabilir bu Netflix. Gerçi bir röportajda will karakterini canlandiran oyuncu yanliş anlamissiniz demiş ama dediginiz gibi şimdi çocukları gay yapsak belki tepki cekeriz en iyisi biraz daha ergen bir lez karakter uyduralim demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 17 Eylül 2019; 7:32:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun başladım ilk iki bolum gayet guzeldi

• 4. sezon onayı geldi

• 4.sezonu onay almasına cok sevindim bildiğim kadarıyla 5 sezonluk bir projesi çizmiş Duffer kardeşler. İnşallah 2020 yaz aylarında görürüz arayı çok fazla kaçırıyorlar.

• 3.sezon ilk iki sezonun baya gerisindeydi. Çok parça parça işlemişler bu sezonu beğenmedim. Canını yediğim Maya Hawke haricinde pek çekici bir yanı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Kasım 2019; 19:56:36 >
  • Yeni sezonda Eleven Chernobyl'i başlatacak diyorlar doğru mu?

Bu arada yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş?

• Bence diz sürsün diye zorlanıyor.Üçüncü sezon bile zorlama olmuş.Dördüncü sezon artık ite kaka konu uydurulur.Bir diziyi tadında bırakmayı bir türlü ögrenemedi yapımcı ve yayıncılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    ilk 2 sezon iyi olduğu için 10 sezonda uzatsalar sorun yok :D sonuçta parası bizden çıkmıyor
  • Bu ne biçim bir sezondu Allah'ım bitsin diye ileri sardım durmadan.
    Kisa ve net
    Benim için stranger thinks bitmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk sezon efsaneydi. Beklenmedik bir başarı yakaladı aslında finalide yaptı. 2. sezon zorlama bir şekilde devam etti. İlk sezonun yanına bile yaklaşamasada hatırı var diye izledik çokta kötü değildi. 3. sezon en iyi başlangıcı yaptı ilk bölümler çok iyiydi. Ana hikayenin bokunu çıkartmasalar ve zorlama komedi kasmasalardı ilk sezonuda gölgede bırakabilirdi.

Zenci küçük kız itici, izleyiciyi soğutan gereksiz bir karakter.
    Rus bilim adamı aynı şekilde saçma ve gereksiz bir karakter.
    Rusları sürekli aptal gösterme çabası üzerinden komedi kasılması yüzünden dizi ne kendini ciddiye alıyor ne de izleyiciyi.
  • Kesinlikle abartılmış bir dizi.imbd puanı baya yüksek ve bir sürü yerde övülmüş olduğu için büyük beklentiyle başladığım bir diziydi.Finali ise kendine yakışır bir şekilde vasattı.
  • İlk sezonun ekmeğini yemeye devam ediyor. 10 11 ayda yeni sezon gelmesinden belli. Piyasada adam gibi dizi kalmayınca bakıyoruz mecbur.

• 4. sezon onaylanmasaydı iyiydi.
  • dün itibariyle izlemeye başladım hala izliyorum çok feci bağımlılık yaptı hiç bitsin istemiyorum. netflix almayı hiç düşünmezdim ama artık düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.