Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Oyunculuklar güzel, atmosfer güzel ama tek sıkıntı dizi artık kendini tekrar ediyor. Bütün sezonları severek izledim ama 4.sezon gelirse yorumlara bakıp öyle izleyip izlememe kararı alacağım. Eğer aynı şeyler yaşanacaksa izlemeye çokta gerek yok açıkçası.
    Az sayıda olan kaliteli bazı yerli dizilere de bir yerden sonra kendini tekrar ediyor diye kızarız ama bu sorun maalesef yabancı dizilerin bazılarında da oluyor. Sezonu 30 bölüm ve bölüm süresi 2:30 saatlik yerli dizide bunu anlarım ama 50 dakikalık ve bir sezonu 8 en fazla 13 bölüm olan dizilerde benzer durum olması pek hoş olmuyor.
  • kasaba yıkılırken ortalık savaş alanına dönerken bu hawkıns kasabasının mal sakınlerinın dunyadan bı haber yaşamalarına, tepkısız kalmalarına, sokaklarında başka boyuttan 10 metrelık canavarlar kostururken kıs uykusundaki ayı kadar hıcbırsey duymamasına tammam hadı ona alıştık da koskoca amerıka'nın gobeğine, hem de soguk savaşın en civcivlı zamanında, rusca fısıldasan cıa 'ın casus diye seni sorgulayacağı bır zamanda sovyet rusların hawkıns kasabasının altını oyup devasa bır tesis kurup, ultra guclu deneyler yapıp daha da ileri gidip rus unıformaları cirit atmaları fazlaca aptalca olmuş. rus'lar mı b soğuk savaşta cok ondeydiler yoksa dizi cıa'yı gommeye mi calışmış anlayamadım.

beni rahatsız eden diğer konular dan bir diğeri de 12-13 yaşındakı veletlerin durmadan birbirlerine french kıss atmaları. ne gerek var .. neden bozuyorsun o dönemin masumıyetini ? itici oldu bu kısmı bence. ve diğer konu da bu sezın fazla şekilde sponsor ürün yerleştirmeleriydi. özellikle 5-6 sahnede uzunca coca cola reklamı barizce yapıldı. tamam caktırmadan tatlı tatlı olur sa oyunculara cola reklam repliği vermek nedir allah aşkına.

ayrıca ordunun şu her şey bittikten sonra gelme klişesi de güldürüyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Temmuz 2019; 13:47:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

kasaba yıkılırken ortalık savaş alanına dönerken bu hawkıns kasabasının mal sakınlerinın dunyadan bı haber yaşamalarına, tepkısız kalmalarına, sokaklarında başka boyuttan 10 metrelık canavarlar kostururken kıs uykusundaki ayı kadar hıcbırsey duymamasına tammam hadı ona alıştık da koskoca amerıka'nın gobeğine, hem de soguk savaşın en civcivlı zamanında, rusca fısıldasan cıa 'ın casus diye seni sorgulayacağı bır zamanda sovyet rusların hawkıns kasabasının altını oyup devasa bır tesis kurup, ultra guclu deneyler yapıp daha da ileri gidip rus unıformaları cirit atmaları fazlaca aptalca olmuş. rus'lar mı b soğuk savaşta cok ondeydiler yoksa dizi cıa'yı gommeye mi calışmış anlayamadım.

beni rahatsız eden diğer konular dan bir diğeri de 12-13 yaşındakı veletlerin durmadan birbirlerine french kıss atmaları. ne gerek var .. neden bozuyorsun o dönemin masumıyetini ? itici oldu bu kısmı bence. ve diğer konu da bu sezın fazla şekilde sponsor ürün yerleştirmeleriydi. özellikle 5-6 sahnede uzunca coca cola reklamı barizce yapıldı. tamam caktırmadan tatlı tatlı olur sa oyunculara cola reklam repliği vermek nedir allah aşkına.

ayrıca ordunun şu her şey bittikten sonra gelme klişesi de güldürüyor artık
    Burada yazdıklarınız bir Türk dizisinde olsaydı (olmuşluğu var) baya çok fazla eleştiri alır hatta gömerlerdi (baya gömen çıkıyor da) Yerli dizilerde ortalık yıkılırken polis'in gelmemesi veya her şey bittikten sonra gelmesi baya eleştirilir. Hatta 3-4 kişinin olayları çözmesi baya eleştirilir.

Bu diziyi her ne kadar severek izlesem de 3 sezon baya bir yerli dizi izliyormuşsun havası veriyordu.

• Dizinin asıl olay örgüsü benim için ilk sezonda bitmişti, ama ben bu diziyi olay örgüsü için sevmedim. Evet tutarsızlıklar var ama 80'leri çok iyi anlatıyor. Çok iyi yansıtıyor, çocukluğumuzda bizim de yaşadığımız birçok şey var. Ben bu diziyi çok iyi nostalji yaşattığı için seviyorum. Birde karakter hikayelerinin bölük bölük ilerleyip son 2-3 bölümde tüm karakterlerin birleşmesi güzel bir formül ve bu dizi bunları çok iyi yapıyor.

3. Sezondan sonra şahsen anlatacak bişey kalmadığına inanıyorum ancak yeni sezonları yinede severek izliycem. Dediğim gibi ben bu diziyi yaşattığı nostalji ve 80 leri güzel yansıttığı için seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Röportajlar; HaberTürk ne yapsak programı ve Sözcü

Sözcü Gazetesi
    Netflix’in kült dizisi Stranger Things’in Lucas ve Dustin’i sözcü.com.tr’ye konuştu – Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/netflixin-kult-dizisi-stranger-thingsin-lucas-ve-dustini-sozcu-com-trye-konustu-5218051/amp/?espv=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 18 Temmuz 2019; 12:52:4 >

• sıkıcı.....
    5.bolumde kapattım,uykum geliyor izlerken
    aynı hikaye evirip cevirip onumuze getiriyorlar.cocuklarda buyuyunce bi değişik geldi.
    abartıldı baya.
    6/10 daha fazlası etmez.oda eski gunlerin hatrına
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:17:32 >
  • Biraz önce bitirdim sezonu, ilk iki bölüm çok sıkıcı gelmişti diğer sezonlara göre. Fazla ergen geldi, Mike karakterine fena ayar oldum. Üçüncü bölüm ve sonrasında toparlamaya başladı sonrası iyi gitti. Sadece biraz abartılan konu kötü Ruslar dünyayı mahvedecek olayı. Heryerde kolsuz gibi koşturan rus askerleri vs. çok fazla propaganda unsuru vardı eski sezonlara göre. Diğer bir garibine giden olay kasabada bu kadar olay olurken polisler nerde? Zaten polis ile durdurulacak bişey değilde en azından sağda solda siren sesi filan bekliyordum sanki terk edilmiş bir yer gibi hiç müdahale yoktu.

Final bölümü ise;

Hopper'ın ölmesine üzülmüştüm arkasında bıraktığı not ile ama aftercredits'den sonra %99 Amerikalı diye bahsettikleri odur, dizinin temel taşı o karakter sanmıyorum onu yok edeceklerini. Ölmediğini düşünmek sevindirdi.

Artık iki yıl daha bekleriz heralde yeni sezon için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 19 Temmuz 2019; 0:45:15 >

• beyler yeni başladım

özellikle benim kuşak için çok cezbedici.. tam bir 80ler amerikan klasiği atmosferi.. back to the future izliyorum sanki.
  • 3.1 de bariz back to the future göndermeleri var

bu dizi için hep çocuk dizisi deniyordu ama konduramıyordum hiç. şuan 3.6'dayım ve dizi halihazırda yavan giderken itiraf ediyorum "bu dizi çocuk dizisidir" hatta çocuklar büyürken bile ekstra küçülmüşler, çocukça hareketleri aşırı derecede artmış!

sonuç; çocuk dizisi yapıp 80lerde geçmesi tam bi win win. böylece hem çocukları, hemde benim gibi 80 ve 90 kuşağını avlıyorlar! ama 4üncü sezonu muhtemelen umrumda olmaz!

edit: "back to the future" filmi 3.7 de gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 19 Temmuz 2019; 18:55:41 >
  • Robin (Maya Hawke) Uma Thurman ve Ethan Hawke'ın kızıymış! malzemeden mi çalmışlar nedir! Ateistler açıklasın
    yanlız buruna bi ameliyat, kulaklarıda sürekli saçlarıyla gizlese bide gülümsemese gideri var.
    Stranger Things (2016)

Stranger Things (2016)
    kızı o kadar gömdüm ama Gattaca'nın sloganıyla uğurlamak isterim! "İnsan ruhu için bi gen yoktur" there is no gene for the human spirit
    velhasıl her türlü gideri var!

bu arada 3 sezonu bitirdim. ilk başta tırstım bu 78 dakikalık 8inci bölüm nasıl bitecek diye ama zaten ruh gibi izledim pek bişey anlamadım
    en azından bilmiş bilmiş dolaşan ve pony muhabbeti yapan veletten kurtuldum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 20 Temmuz 2019; 19:49:16 >

• Yine güzel bir sezondu.

Bu dizinin kendine has bir havası var ne olursa olsun su gibi izletiyor kendini.
  • Sezon komple bi felaketti bence.Hiç beğenmedim.

• s3

5/10 sezon olmuş. aşırı gereksiz ve zorlama bir konu bulup amerikan propagandası eklemişler. araya ergenliğe giren çocukların sulu aşkı, hafif dram ve tabi bir de önemsiz bir karakterin son anda yaptığı fedakarlık ve ölümü. e gay yok dizide nasıl olur demiş netflix hemen yeni kızı ayarlamışlar.
    sezonda çekilebilir tek şey dustin ve ekibinin yer altına inmeleri ve çıkmaları. eğlenceliydi biraz.
    bir de after credits koymuşlar yine rusya'da te allahım
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Hakikaten oraya bile gay öğesi koymuşlar gelde mesaj vermiyor netflix diyelim, çocuk dizisi bu ya çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julian Draxler

Mike & Dustin

Harikaaaaa

• Netflix UK kafası
    Stranger Things (2016)

• Ben pek beğenmedim. Ruslar gerzek, ruslar mal, burger king, 7/11, rus terminatör bla bla!

bir de burunda sürekli kanama bbq sos..

kurgusal bağlamda sadece rusları aşağılayan, boş bir sezon.. işi ruslara hiç bağlamayacaklardı.

birkaç gün sonra boys izledim buna 20 basar..
  • 3 sezon içerisindeki en sönük sezondu.

Özellikle Rusları bu kadar ezik ve aptal göstermeleri hoşuma gitmedi. Ayrıca Sovyetlerin nasıl olurda koskoca Amerika'da milletin ayağının altında koskocaman bir askeri tesis inşa etmişler çok merak ettim. Hadi her şey bir yana adamlar gizli mesaj söylüyorlar ve bundan istihbaratın değil Dustin'in tesadüfen haberi oluyor.

Ayrıca son 2 bölümdeki canavardan kimsenin nasıl haberi olmuyor anlamıyorum. Normalde en ufak bir şey olsa herkesin haberi olurdu ama nitekim kimsenin ne canavarı görmüşlüğü ne de duymuşluğu var. ABD ordusu da neden o kadar geç geliyor anlamadım. Hiç bir açıdan mantığı yok.

Ayrıca Amerikalı dedikleri muhtemelen Hopper. Yani %99.

• 3. sezon bir dizinin içine nasıl edilir'in örneklerinden biri olmuş. Zorlama çekilmiş rezil bir sezon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.