< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Stranger Things (2016) (56. sayfa)
-
-
Dizide 4. sezona kadar bir çırpıda geldim, ben şahsen kendi adıma diziyi çok beğendim, 5. sezonun yayınlanmasına daha 10 gün var o sebeple kendimi tutuyorum 4. sezonu izlememek için ama sanırım bu akşam başlayacağım gibi :)
-
Efsane seksenlerin havasını, atmosferini tekrar yaşamak...Doğrusu 4. sezonun ilk kısmını sonlara doğru iyi toparlamışlar. Son kısımlara doğru olayı da iyi bağlamışlar. Aslında başlarda verilen ipuçları ile
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.1 numarayı tahmin etmek zor olmasa da Vecna ile bağlantısını görmek şaşırtıcı idi. 1 Temmuz'da 4. sezonun ikinci kısım bölümleri yayınlanacak. Aslında bu final sezonu idi ancak bir sezon daha uzayacak. Anlaşılan senaristlerin yazdıkça yeni şeyler aklına geliyor. Eh haliyle türlü türlü yaratıkların olduğu bir paralele evren yarattıktan sonra. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 22 Haziran 2022; 1:38:28 > -
İmdb de 4.sezon Part 2, 2 bölümden oluşacak diyo. 2 bölüm icin mi part 2 yapmislar cok sacma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arada çok zaman yok, 5 gün sonra geliyor. Süreleride uzun. Film gibi olacak
-
3 sene beklettiler yeni sezon icin. Şimdi bu 9 bolumu uzun sureli tuttular diye seneyi de pas geçerler 2 sene bekletirler yeni sezon için. Bayiyor belli bi sureden sonra. 4.sezonu izlemek icin diziye en bastan başladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşalalh o kadar süre beklemezler yeni sezon için ya. Seneye bu zamanlar gelse güzel olur
-
mike will vs büyüyünce iticileştikleri için ekran süreleri de kısalmış
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.son 2 bölümde veya son sezonda bunlardan kurtulacaklarını düşünüyorum, o tayfada çekici karakter kalmadı, rus ve şu sporcu çocuk da kadroya eklenecek büyük ihitmal çok şişti ana kadro -
inşallah öyle olur, seneye bu zamanlar 1 sezon daha yayınlayıp final yapmalılar. fazla uzadıkça cılkı çıkar. zaten veletler büyüdü iyice, çoğu itici gelmeye başladı gözüme son sezonda. will mike lukas max filan
-
4.sezon 2.part yarın geliyor
-
yayınlandı mı son 2 bölüm acaba netflix de görünmüyor henüz
-
her zaman sabah saat 10- 11 gibi gelir yeni sezon ve bölümler
-
aynen şurada countdown var :)
https://yourcountdown.to/stranger-things
-
Çıktı, akşama bira eşliğinde yağ gibi akar.
Bölüm 8 - 85dk
Bölüm 9 - 150dk
-
4x8 harika bir bölüm
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Eleven'ın helikopteri düşürdüğü sahne mükemmel -
nasıl dizi yaw, bu bolumler filmden fazla, 150 dakka şok
-
güzel çeviri ve güzel klip yapmışlar ( ilk 7 bölüm ) , şu 80 lerde ne parçalar yapıldı ya müzik o kadar sade ve olağan üstü ki ( türü sevenler bunları da kaçırmasın the cure, bahaus, Echo & The Bunnymen )
bu arada parça tekrar gündem oldu haliylen ve billboard hot 100 e 8 numaraya kadar yükselmiş nerdeyse 40 sene sonra :)
got a secretyoutubesezonu çok hızlı izlediğim için pişmanım 1 ay beklemek çok sıkıntılı olucak benim için, özellikle Eddie'nin gitar performansı için sabırsızlanıyorum... - * ayrıca sözlerde ''bullet lies''ın ne olduğunu anlamanız için link koyuyorum = https://groups.google.com/g/alt.usage.english/c/LUU3-nKxcLk?pli=1 Sözleri, It doesn't hurt me. Do you want to feel how it feels? Do you want to know that it doesn't hurt me? Do you want to hear about the deal that I'm making? You, it's you and me. If I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, Be running up that building. If I only could, oh You don't want to hurt me, But see how deep the bullet lies. Unaware I'm tearing you asunder. Ooh, there is thunder in our hearts. Is there so much hate for the ones we love? Tell me, we both matter, don't we? You, you and me. It's you and me won't be unhappy. If I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, Be running up that building, If I only could, oh C'mon, baby, c'mon darling, Let me steal this moment from you now. C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling, Let's exchange the experience, oh And if I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, With no problems. If I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, With no problems. If I only could, Be running up that hill If I only could, Be running up that hill If I only could, Be running up that hill If I only could, Be running up that hill If I only could, Be running up that hill If I only could, Be running up that hill If I only could, Be running up that hillhttps://www.youtube.com/watch?v=suRHGKW0Yk0&ab_channel=gotasecret
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Temmuz 2022; 18:44:21 > -
Umarım 2.Part da 1.Part gibi iyidir ve güzel bir sezon finali yapar..
Bu akşam 8 i izleyeceğim
-
Max'ın dinlediği müziğin adı nedir acaba?
Bulundu Running Up That Hill :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcNeuS -- 1 Temmuz 2022; 19:29:6 > -
Çöp olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X