Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

3.sezonu 5'e katlar.Bu sezon gerçekten güzel.

• Vay be en son bölümde olani tahmin edebilen varmiydi önceden. Cok sasirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmin kullanıcısına yanıt

Sezon finali mi yazdım ? Veya herhangi önemli bir sahneyi mi yazdım ? Altı üstü netflix'in her zamanki yaptığı ve yapacağı şeyi 5 ay önceden yazdığımı gördüm. Spoiler diye ağlamalık bir şey yok.

• 4 bölüm izlemiştim şimdi baktım dizi telif yemiş,sitelerden kaldırmışlar.Stranger Things (2016) Gene torrent yolları gözüktü.

• Cidden çok güzel gidiyor sezon son 2 bölümdeyim ama açık ara dizinin en iyi sezonu olabilir bu sezon. İlk sezon ile yarışır.

• 3.sezon faciasından sonra izlemeyi düşünmüyordum ama olumlu yorumlardan sonra bi bakayım diye başlayıp bütün sezonu bitirdim

İyi ki ön yargılı olmayıp izlemişim, hakikaten müthiş bi sezondu.

• baya sağlamdı kısım 1 olarak.

2.kısım çok daha güzel olacak gibi görünüyor. Beklediğimize değmiş harbiden

• arkadaşlar diziyi nerden izliyorsunuz netflix harici bulamıyorum alt yazıda çıkmamış galiba

• erşan kuneri denilen leş iş için yol yaptı cem yılmaz telif attırrarak şimdi popüler her işe telif atar netflixStranger Things (2016) 

• İlgim azalmıştı diziye sezon aralıklarının uzamasıyla birlikte ama sezonun ilk kısmını bir oturuşta bitirdim, inanılmaz güzel olmuş beklentilerimi aştı

İlk sezondan bile önde olabilir ilk kısım, darısı Temmuz'daki ikinci kısma diyelim

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Harika bir villain build-up'ı yapılmış, dizide tüm sezonlarındaki en büyük eksikliklerden biriydi bu. Jamie Campbell Bower döktürmüş harika casting
  • bu sezon son mu ?

• bu kim bilin bakalım :)

Stranger Things (2016)

kadın 80 ler ve 90 larda o kadar çok bu tarz rollerde oynadı ki dizi için gerçekten biçilmiş kaftan olduğunu kanıtlıyor :)

• KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt

Kesinlikle çok beklemediğim yerden vurdular beni de :D aşırı güzel bağlamışlar 1 olayını

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla son. Zaten izlerken bir yerden sonra son olduğunu anlıyorsun da. Bakalım Temmuz ayında gelecek 2. kısımda neler olacak.

Bu arada 1.Kısım son bölümü izlerken 1 saat 45 dakika yazan süreyi görünce çok şaşırdım. Malum yabancı dizilerde bu süreyi neredeyse hiç görmeyiz hatta ben izlediğim bir yabancı dizide bu süreyi ilk defa gördüm.

• Temmuzda gelecek olan 2 bölümün süreleri 1 saat 25 dk ve 2 saat 30 dakika

Özellikle film gibi bir sezon finali izleyecez gibi duruyor güzel olacak

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler

2.kısımda yine 7 bölüm mü olacak ?

buradan cem yılmaz a da sevgiler Stranger Things (2016) 

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

2 bölüm olacak.

5.Sezon Final diye hatırlıyorum.

• Muhteşemdi, ama keşke son iki bölümü de yayınlasardı, bu kadar yükseldikten sonra 1 ay beklemek zor olacak.

Sezon 5 final olacak.

• 1. kisim son bolum neydi oyle hele son dakikalari resmen inanilmaz bir sekilde bagladilar olaylari hic o yandan dusunen pek olmamistir nasil bir yapit akil inanilmaz ya cok dizi film izledim ama dilim tutuldu resmen bittikten sonra 10dk ayni yerde kalip ananiiiii diye takili kaldim. efsane tek kelime ile baska soze gerek yok izletin abi esinize cocugunuza torununuza inanilamz ya helal olsun Duffer Brothers e ve kaleme dökülen senaryoyu mukemmel sekilde oynayan oyunculara

• Harika7 bölüm, dizi ilk sezon ki heycanı yakalamış resmen, en korku dolu sezon du sanırım, izlerken bu sefer freddy kruger e gönderme var diyordum ki bir bölümde Dustin söyledi bunu ve Krueger i oynayan meşhur oyuncuda dizide beliriverdi 😊Birde dizinin atmosfer mekan kostüm vs tasarlayanları canı gönüldem tebrik etmek lazım, bu dizi hiç bilmeyene izlet 80 lerde çekilmiş zanneder direk

-Spoiler-

Senaryo olayları bağlamaları şahane olmuş bu 1 meselesi daha altı doldurulur, en başından beri saldıran yaratıklar 1 in eserimiydi yoksa 1 de orda kontrol edilen sistemin bir parçasımı
    Esas doktor baba geri döndü ama en son hatırladığımız, üstüne demogorgon atlamıştı sanki nasıl kurtuldu merak konusu ve şuan ordu ilede bir bağı yoksa gerçekte ne istiyor
    Hooper sevdiceğine kavuşması macerası harikaydı, ordan bence farklı bilgierde edinip öyle dönecekler
    Bu sezon Mike ana tayfadan uzak kalınca sönük kalmış ama son 2 bölüm rolü artabilir
    Steve Nancy kurtaracak bir şekilde, bu ikili tekrar birleşirken bir aşk üçgenide kuracaklar gibi, ayıca Nancy de herşeyi öğrenmiş oldu

ayrıca kalan 2 bölümle ilgilide final fragmanlarında spoiler var diyebiliriz buna göre

- ekip tekrar tersine dünyaya dönecek Nancy nin eli silahlı görüntüleri vardı
    - 11 çölde askerleri havaya uçuruyordu
    - Eddie Munson tersine dünyada gitarına abanıyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Haziran 2022; 17:52:28 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.