Benim bi sorum olucaktı. C&C kanes wrath ı bilirsiniz orda global conquest diye bi mod var. sorum şudur bu tarz başka bi oyun var mı yani harita üzerinden taburları tümenleri kontrol edebilicemiz yani red alert gibi diğilde daha çok dediğim gibi global conquest gibi?
Teşekkürler yardımlarınız için..
Lord of the Rings: Battle for the Middle Earth 2
oyun motorları 2 sininde aynı dolayısıyla sadece ünitlerin atakları defansları ve modelleri farklı arayüz tamemiyle aynı olması lazım sadece işte ünitler değişiktir birinde orclar birinde NOD vardır güç dengeleri değişiktir vs. yani yabancılık çekmessin global conquest i hiç oynamadım ama dedigim oyuna bir bak
teşekkürler ona bakıcam. yani benim istediğim o tarz bi oyun yani işte haritanın belli yerlerine ordu yerleştirebilicem sonrada onları yönetebilicem bişi. arayüz önmli diğil büyü yapsın veya top mermisi atsın hiç farketmez.
bahsettiğin oyunu bilmiyorum ama manga sistemi ile oynayabileceğin gerçek zaman strateji tarzı company of heroes tavsiye edebilirim. ikinci dünya savaşının birebir uyarlaması.
company of heroes un iki oyununuda bitirdim o yüzden yeni oyunlara bakıyorum star carft 2 çıktı mı biliyo musunuz acaba?
medieval total war, empire total war
quote:
Orijinalden alıntı: Ozan90
company of heroes un iki oyununuda bitirdim o yüzden yeni oyunlara bakıyorum star carft 2 çıktı mı biliyo musunuz acaba?
Bitirdinde ne oldu Multiplayer oynamadan anlayamazsın kesinlikle online tavsiye ederim
çeçenlideri haklı. ben ilk iki oyunun ilerlemesini oynamadan direk multi oynamaya başladım. çok daha sonra bari şu ilerlemeyide bitirimde o kadar oynadın hala mı bitirmedin demesinler diye ilerlemesini oynadım. yaklaşık bi sene önce opposing fronts un cd sini almıştım. geçen hafta panzer elite ile ilerlemeyi bitirdim. bu haftada ingilizler ile bitiricem. oyun ilerlemeden çok multiplayer keyifli.
World in Conflict,company of heroes,ageofempires3 çikincada starcraft 2 tavsiye ederim
Lord of the Rings: Battle for the Middle Earth 1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme