Şimdi Ara

Strateji Oyunları İçin Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ps5 konsoluna sahibim, 3A oyunları oradan oynuyorum. Ancak strateji oyunlarını da oynamak istediğim için düşük bütçede bir sistem toplamak istiyorum.

Forumdaki diğer konularda popüler oyunlara göre tavsiyeler verildiğini gördüm. Ben olabildiğince düşük bütçeki strateji oyunlarını yüksek ayarlarda oynayabileceğim bir sistem almayı düşünüyorum. Bu sebeple yeni bir konu açma gereği duydum.

Oynamak istediğim oyunlar Total war serisi ve yeni çıkacak olan Civilization VII. Bu durum için bütçem maksimum 20.000 TL. Klavye, mouse ve monitörüm mevcut. Sadece kasa toplamak istiyorum.

Böyle bir sistem için 20.000 TL bütçe vermek gereksiz mi olur, daha düşük bütçelere de sistem toplanabilir mi? Bu konuda da yorumlarınızı merak ediyorum. Sistem tavsiyesi içinde desteklerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

• Hocam bu tarz strateji oyunları cpu ağırlıklıdır o yüzden r5 7500 f li hazır sistemlere bakın

• gencergaming.com
    HAQQUS-GEN XX (DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
    https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5

mesela yani bir bakman lazım

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler inceleyeceğim. Sanırım en az 4060, rx 7600'lı sistem almam gerekiyor.

• Hocam Total War ve CIV için düşük bütçeli oyunlar diyemeyiz ve sistemde düşük bütçeli olamaz. Sizin de dediğiniz gibi min 4060 ve R7 7500- I5 12400 gpu cpu lu pc ye ihtiyacınız olacak. Bende çok strateji oynuyorum ama sizinkilerden çok farklı. 7800X3D - RX 7800XT ile C&C Tiberian Sun ve Starcraft oynuyorum 😂😂 Tiberian Sun da westwood un ampül kodlamasindan dolayı oyun hızı kopup gidiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.