Şimdi Ara

Strateji Oyunu Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar strateji oyunu tavsiyelerinizi almak istiyorum. Oyun da muhakkak oyun içi denge olmalı. Mesela Age of Mythology oynuyorum bu oyunda Mısırla Atlantik hariç her milleti rahatlıkla yeniyorum ama Atlantik aşırı güçlü bir kavim. Oyun içi denge kalmamış bu oyunda, kesinlikle böyle bir oyun tavsiyesi istemiyorum.

• Total War serisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm. Konu açılırken yuvarlak fazla döndü bir hata meydana geldi zannettim ve çıktım...

Total War serisi derken daha belirleyici bir cevap verebilir misiniz? Hangi Total War oyununu oynamalıyım? Serinin bütün oyunlarını oynamam için zamanım yok.
  • Europa Universalis IV bakılabilir. İlle de rts olsun derseniz ona yorum yapamam pek fazla oynamadım.
  • Tur bazlı olması daha önemli. Yetenek faktörü bu çeşit oyunlarda daha ön planda. Genelde RTS'de seri oynamak başarı getiriyor.
  • William96 W kullanıcısına yanıt
    Pc’niz gucluyse total war three kingdoms ya da devrine gore total war attila hatta rome 2. Degilse medieval 2 oynayin. HaNgi tarihleri seviyosunuz?

• Siz galiba daha çok Age Of Empires tarzı strateji oyunu bakıyorsunuz ancak Xcom'a bakın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Total War Napoleon, Total War Rome 2, TW Shogun 2, TW Attila, TW Warhamer II den biri. Warhammer II son zamanlar en çok satan strateji ve TW oyunu. Şiddetle öneririm.
  • Hocam yukarıda yazmayı unutmuşum bir de Paradox'un oyunları var. Onlara da bakabilirsiniz ancak yine Age Of Empires tarzı değiller.

• William96 W kullanıcısına yanıt
    Dönem olarak hangisi ilginiizi çekerse onu illa fikrimi soracak olursanız rome 2 den başlayın severseniz warhammer ve three kingdoms oynarsınız

• Starcraft 2 elbette.
  • Strateji eşittir Starcraft 2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.