Bu benim ilk önemli konum olacak, sizlere Stratera ahalisini tanıtacağım, Stratera, MOBA oyunları hakkında bilgi veren League Of Legends'in hikaye bölümün tanıtıcısı olan bir kanal, detaylı olarak açıklamam gerekirse: League Of Legends'le İlgili taktik videoları, şampiyon hikayeleri (Oyunun kendi sitesinden değil, İngilizcesini kendi başına Türkçeye çevirerek),komplo teorileri (Tamamen sadece kanıtlara dayalı olarak ortaya sunduğu teoriler bunlar, palavra değil) ve genel sorular (Oyunun hikayesi nedir, Valoran, Runettra neresidir ?),şehir tanıtımları (yanlız Amasya, falan değil bu , Valoran, içindeki şehirlerden, örneğin: Piltover) gibi, bunun yanında kalmıyor, kültür gibi alanlarda da video çekiyor (Bkz:Stratera Kültür) 50.000 Abonesi olan bir kanal bu, Dora Özsoy Adında 21 yaşındaki bir genç buranın sahibi ve sevgilisi Sibel İle (Nimet gibi kız mübarek, hem güzel hem de LoL Oynuyor ) yapıyor. Ancak bu sadece LoL ile sınırlı değil, HotS (Heroes Of The Storm)'da çekiyor ve Türkiye'deki tek aynı zamandada tanınmış en büyük Heroes Of The Storm kanalı, (Temsilcisimi Deseydik ?).
Yamalar çıkmadan, PBE sunucusundaki güncellemeleri detaylı olarak anlatıyor, arayüz güncellemesi gibi olaylarda Dora'dan Hızlısı Yok Valla Ama bizede fırsat tanımak için, forumu var, ortam şahane forumda, birde bu yetmezmiş gibi 2 tane grup var: Gelişim ve Geyik, (Linkleri Konunun Sonunda Bulabilirsiniz) Forum, panolara bin basar, o derece . (Çok yakında Reddit kadar büyüyeceğini tahmin ediyorum, Riot Yetkilileri'de yakında gelmeye başlarlar )
Ayrıca kanalın Heroes Of The Storm'la ilgili ayrı bir forumu var. Ordada ortam tadından yenmez ama ana forum kadar değil tabi (Doğal karşılıyorum çünkü Heroes Of The Storm daha Türkiye'de pek tanınmıyor haliyle fazla kullanıcısı yok, birde üstüne oyun İngilizce, Türkiye sunucusuda olmadığına göre LoL oynayan rahat kitle için kolay değil tabiki, ama bir başlasalar LoL'ü bırakırlar :D)
Fazla Uzatmadan Ben Size Linkleri Verip Konuyu Bitiriyim Bence: (Dikkat ! Stratera Bağımlılık Yapar )
Nasıl ? Konu Dışı ? He Bu Arada Stratera Hakkındaki Düşüncelerinizi İletin
herşeyi anladım da, adamın sevgilisini niye koydun?
quote:
Orijinalden alıntı: GoodTeamGGWP
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
İlk önemli konun yanlış bölüme açılmış durumda.
Nasıl ? Konu Dışı ? He Bu Arada Stratera Hakkındaki Düşüncelerinizi İletin
Bunun için ya oyun genel veya lol bölümünü kullanman gerekirdi.
Açılan konuya ait bir bölüm varsa konu dışı bölümüne o konu açılamaz 15 günbölüm uzaklaştırması cezası vardır.
Benim bu konudaki fikrim moba oyunları 1. sınıf çöp oldukları için ne bilgisine nede oynamaya ihtiyaç duyuyorum. Var olduklar için mutluyum bir çok gereksiz oyuncu türünü mmorpg lerdne uzak tutuyor bu sayede rahat ve keyifli bir oyun oynuyoruz.
Knight Online , Metin2 , ve Moba oyunlarına Allah zeval vermesin onlar olmasa biz ne yapardık bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
herşeyi anladım da, adamın sevgilisini niye koydun?
Kanalı birlikte yönetiyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme