SF4 live'da yabancılar ile oynamaktan nefret ediyorum bu insanların sürekli aynı hareketleri yaparak maç almasından da nefret etmeye başladım, yenilmek koymuyor ancak adam gibi dövüşen tek kişiye rastlamadım.
Ülkemin güzel insanları nerede neden hiç türk oyuncular ile karşılaşamıyorum.
Live'dan çıktım bu yabancılar yüzünden yoksa cihazı parçalayacağım.
Demin bu gamepad'den aldım. 2 haftaya kadar elimde inşallah.
Online'da iyi olacak.
Affliction aynısından (akuma versiyonu) bende var. farkı hissedeceksin
street fighter online oynayan forum kullanıcılarının listesi varmı?
Farkı hissetmek için aldım zaten dostum, sağolasın.
KOF XII çıkana kadar elime geçerse bu ürün super olacak.
merhaba arkadaslar bende baya bi SF fanıyım bi sorum olucak oyunun pc versiyonunu sevmedim. xbox360 da daha güzel gözüküyo. neticede oyun konsolu farklı oluyo tabiki. zaten xbox360 ıda almayı planlıyordum sf de buna sebep oldu diyelim. arkadaslar benim sorum xbox360 la ilgili pek bilgim yok bi ton ıvır zıvırı olan bi konsol sanrıım arastırmaya bile korkuyorum. ntsc-pal- hdmi kablo dönüstürü xbox360,360 elite falan bana bunu anlatıcak bi arkadas varmı pm yoluylada olabilir yada bi kaynak okuyup anlayabileceğim. ama cok karısık olmassa sevinirm cünki bi kaç yere baktım xbox dan sogudum =) şimdiden sagolun arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Demin bu gamepad'den aldım. 2 haftaya kadar elimde inşallah.
Pek pahalıymış. Play-asia da 54 dolar. Gamestop ta 39 dolarmış ama şu an yok. Kablolu bir gamepad için aşırı fazla. 29 dolar olması lazımdı.
street fighter 4 arcade makinasını nerden alabiliriz.türkiyede satan bir yer var mı acaba? türkiyeye neden satış için gelmiyor bu makinalar.
Ankara-Fantasy Land le görüş derim
Şu tarz birşey şart,gamepad ile arkadaşlara el vermiyorum fakat atari salonlarına gittiğimizde hep yamuluyorum fazla oynamışlığım yok alışmam lazım
bende arcade stick ile karakterim ekranın sağ tarafındayken oynayamıyorum, özel hareketleri ters yönde yapmak çok zor geliyo..
chupacabra teşekkürler.ancak ben izmirdeyim.acaba ne kadara mal olur bana.
Ben gamepad ile hic oynayamıyorum. Atari salonlarında kof olsun Street Fighter olsun el vermezdim ama gamepad yüzünden ise online'da el alamıyorum.
bıktım şu forumlarda x-arcade satıcılarını gormekten surek li japon kollarını kotuluyonuz, kendi joystick lerinizi satmak için yok saglam degilmiş falan hepsi sallama bizim fantaziye gel di bu orjinal kollar man kafalılar ve ozellikle street fighter bilmeyen tekkenciler yuzunden degıstı japon kollarının turkıyede satısı bi başlasa x arcade ölur ilk zamanlarda kollara alısamıosunuz 1 ay gectıkten hareketlerın ne kadar kolay cıktıgını anlıosunuz zaten biri şahin direksiyonu digeri hidrolik direksion gibi bişiy oldugunu anlıosunuz en sonunda:D:D
Chun-Li figürüne gel
Hemen alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Hemen alıyorum
Birtanede bana ısmarla
Kaçtane istiyon
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Kaçtane istiyon
Birtane yeterde artar bile fazlasına gerek yok. Figürler biraz ucuz olsa aslında alacam Sf figürü ama hakaten masallahı var fiyatlarının