Şimdi Ara

Street Fighter IV: A New Beginning (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
0
Favori
63.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Maşallahı olan bir tek fiyat değil

Allah iyiliğini versin hocam valla kopardın, haklısında baksana Chun-Li forever moduna gireceğiz birazdan
  • Viper,cammy onlardan da almak lazım
  • sf5 ile ilgili bir haber var mı? bu next gen konsollara bir daha sf çıkar mı?
  • Yok artık :D
  • sf mf çıkmaz bi uzun süre daha.

elinizdeki neyinize yetmiyor yaw misgibi oyun
  • Yukarı

Arkadaşlar Sf4 yapan yok mu yav live'a giriyorum 1-2 kişi anca oynuyor onları da bazen yakalayabiliyorum bayram ediyorum kendimce bağlantı güzel oluyor çünkü

Oynayanlar varsa eklesin gt: izecson leite

Hadi canlanın biraz

Bu da benden size bonus C.Viper Cosplay

Street Fighter IV: A New Beginning

Street Fighter IV: A New Beginning

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Eylül 2009; 18:32:52 >

• bu hatunla iyi kombo yapılır
  • Küçüklüğümün oyunu street figher ya kaç jeton harcamışımdır kim bilir
    oyunu alıcam ama kafamda bir sorun var arkadaşlar
    bence oyun 2 kişi zevk verir
    Tek başıma takılınca sıkar mı ?
    Oyun sahibi arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • Liveda oynarken 1Mbit baglantıyla 3 kutu uzeri baglantıyı bulmak mucize mi bana mı öyle geliyo ? :)

Bir de denemedim Türkiye'dekilerle oynarken ne durumda baglantılar...
  • akşam KAKÁ ile oynadım. bağlantı full yeşildi
  • Playermatch yapınca full yeşil oluyor fakat arkadaş listemde maalesef Sf 4 oynayan çok az,siyahbalıkla çok iyi maçlar yaptık umarım kişi sayısı daha da çoğalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent

Liveda oynarken 1Mbit baglantıyla 3 kutu uzeri baglantıyı bulmak mucize mi bana mı öyle geliyo ? :)

Bir de denemedim Türkiye'dekilerle oynarken ne durumda baglantılar...

Evet genelde hepsi tek yanıyor 2-3 çok az var. Bazı zamanlarda 2 bar yanan adamlarda lag oluyor ama bir bar olan kişilerde lag olmuyor buda ordaki göstergelerin her zaman doğru olmadığı gösterir.

Ayrıca SF4 iş dışındaki zamanlarda favori oyunum şuan Ryu bağımlılığımı atlatıp sagata geçtim antreman maçları yapmak isteyenler için Gamertag : moffaka
  • merhaba arkadaşlar . live match yapmak isteyen varsa çok iyi olur. adamlardan 1 round alıyorum cıkıyolar direk. oyundan sogudum resmen

eklerseniz cok sevinirim id : Goukiwins
  • Live da takılmadan solo oynasam oyun sıkar mı?
  • hiç sarmaz, zaten live de berbat, bu oyundan uzak dur.
  • Niye uzak dursun yav oynadık ya senle de birsürü maç yaptık kötü müydü bağlantı full yeşildi :D,yabancılarla oynadığımız zaman da 3 turuncu bağlantı yetiyor hatta 2 kırmızı da bile oynanıyor fakat player match'ın zevki bambaşka
  • Yabancılarla belki de 50 den fazla maç yapmışımdır tek bağlantıda zaman zaman kopmalar oluyor ama çoğunlukla sorunsuz maçı tamamlıyorum, bir dönem ranked maçlardan kazandığım 600'e yakın puanı kaybettikten sonra oyundan soğudum, neredeyse 1 aydır bakmıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ya arkadaşlar şu kontrolleri süper comboları falan bi öğreten yok mu oyun çok baydı beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Niye uzak dursun yav oynadık ya senle de birsürü maç yaptık kötü müydü bağlantı full yeşildi :D,yabancılarla oynadığımız zaman da 3 turuncu bağlantı yetiyor hatta 2 kırmızı da bile oynanıyor fakat player match'ın zevki bambaşka

şaka yapmıştım ben... bildiğin street fighter işte solo neden zevkli olmasın ki? bu soruyu hiç street fighter oynamamış biri sorar sadece. bir oyuna ait 38. sayfaya gelmiş konu açılmış ve arkadaş hala solo oynanır mı diye soruyor, ona takıldım

Arkadaşlar oyun MUHTEŞEM. Özellikle online oynarken...

NOT: Live'de KAKÁ'yı görürseniz oyundan çıkın ve odayı terkedin

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.