Şimdi Ara

streoid ler hakkında hafif doz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hafif dozlarda kullansak çok zararı olur mu gene ? yani tamam başlı başına bi zarar ama yurt dısında çogu gym giden kişiler kullanıyor bunu. bu benım de kullanacagım anlamına gelmez ama. merakımdan soruyorum yani hafif dozlarda alınan streoidler, girilen kürlerin çok zararı dokunur mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hafif Doz Steroidler: Etkileri ve Kullanımları

Hafif doz steroidler, en hafif steroid türüdür ve genellikle iltihabı azaltmak ve bağışıklık sistemini baskılamak için kullanılır. Düşük doz steroidlerin kullanımı çeşitli tıbbi durumlarda yaygındır.

En hafif steroidler, ağızdan alınan tabletler veya sıvılar veya enjeksiyon yoluyla verilebilir. Dozaj ve uygulama süresi, tedavi edilen tıbbi duruma ve bireyin bireysel ihtiyaçlarına bağlı olarak değişecektir.

Hafif doz steroidler genellikle kısa süreli kullanım için güvenlidir. Ancak uzun süreli kullanım yan etkilere yol açabilir. Bu yan etkiler arasında şunlar yer alabilir:

• Kilo alma
    • Yüksek tansiyon
    • Şeker hastalığı
    • Kemik erimesi
    • Katarakt

Hafif doz steroid kullanmayı düşünüyorsan, potansiyel faydaları ve riskleri doktorunla tartışırsan iyi olur. Doktorun, senin için doğru dozu ve uygulama süresini belirlemene yardımcı olabilir.

Hafif doz steroidler, çeşitli tıbbi durumları tedavi etmede etkili olabilir. Ancak, uzun süreli kullanımın yan etkilerine dikkat etmek önemlidir. Doktorunla kullanımını tartışırsan, bu ilaçlardan güvenli ve etkili bir şekilde faydalanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zararı olmaz desek hemen küre başlayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun belirli dozları var. Hafif doz veya yüksek doz almanın yan etkisi aynı miktarlarda olabilir. Boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayan köpek

hafif dozlarda kullansak çok zararı olur mu gene ? yani tamam başlı başına bi zarar ama yurt dısında çogu gym giden kişiler kullanıyor bunu. bu benım de kullanacagım anlamına gelmez ama. merakımdan soruyorum yani hafif dozlarda alınan streoidler, girilen kürlerin çok zararı dokunur mu ?

şu makalede "düşük dozlu kullanımlarım yan etkilerinin oldukça az olduğu" nu söylüyor. Gerçi tüm hormon sistemini yerle bir edip, diytabetten, osteoporoza kadar zibilyon tane hastalığa sebep olan bir sentetik hormon için bunların denmeside ne kadar mantıklı tartışılır. link için tıkla

buradada bir kişi Dr Graham Hughes adlı kişinin kitabına atıf yaparak "düşük dozda steroidin oldukça az yan etkisinin olduğunu ve başlıcaların iştah ve uyku bozukluğu" olduğunu söylüyor. link için tıkla

buradada düşük dozda bile olsa kişinin steroid kullanması halinde diyabet-kilo alımı-yüksek kan basıncı hastalıklarına sebep olduğunu söylenmiş. link için tıkla

NOT: düşük dozajlarda steorid kullanımı genellikle kemik erimesi olan hastalarda, doktor reçetesiyle birlikte kullanılıyor. Muscle gain için düşük doz kullanan görmedimde duymadım da. ayrıca bu steroidler yurtdışında "drug" olarak geçiyor, yani uyuşturucu. varın gerisini siz düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sofiman

quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayan köpek

hafif dozlarda kullansak çok zararı olur mu gene ? yani tamam başlı başına bi zarar ama yurt dısında çogu gym giden kişiler kullanıyor bunu. bu benım de kullanacagım anlamına gelmez ama. merakımdan soruyorum yani hafif dozlarda alınan streoidler, girilen kürlerin çok zararı dokunur mu ?

şu makalede "düşük dozlu kullanımlarım yan etkilerinin oldukça az olduğu" nu söylüyor. Gerçi tüm hormon sistemini yerle bir edip, diytabetten, osteoporoza kadar zibilyon tane hastalığa sebep olan bir sentetik hormon için bunların denmeside ne kadar mantıklı tartışılır. link için tıkla

buradada bir kişi Dr Graham Hughes adlı kişinin kitabına atıf yaparak "düşük dozda steroidin oldukça az yan etkisinin olduğunu ve başlıcaların iştah ve uyku bozukluğu" olduğunu söylüyor. link için tıkla

buradada düşük dozda bile olsa kişinin steroid kullanması halinde diyabet-kilo alımı-yüksek kan basıncı hastalıklarına sebep olduğunu söylenmiş. link için tıkla

NOT: düşük dozajlarda steorid kullanımı genellikle kemik erimesi olan hastalarda, doktor reçetesiyle birlikte kullanılıyor. Muscle gain için düşük doz kullanan görmedimde duymadım da. ayrıca bu steroidler yurtdışında "drug" olarak geçiyor, yani uyuşturucu. varın gerisini siz düşünün.

1 kür yapan veya 2 kür hic bir degisim yasanmicagini dusunuyorum sagliginda hele hele ufak dozda gerci bu benim dusuncemde degil bizzat arkadaslarim kullaniyor bende sonuclari onlarla beraber goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    Kullanıp kullanmama kadarı size kalmış fakat şu bir gerçek ki bazı ilaçların yan etkileri kısa sürede kendini göstermiyor, steroidde bunlardan biri.

Ayrıca steroid biraz uyuşturucu bağımlılığı gibi. Zaten herkes sigaraya-uyuşturucuya "bi seferden birşey olmaz" ye başlamıyor mu. Kullanıyorsun, gözlerinin önünden vücudunda inanılmaz bir değişim oluyor. Sonra çevrendeki herkes "oooo usta vücut efsane, yakıyorsun. Kollar kaç cm ya nede büyük duruyorlar" diyor, sonrasında bi özgüven patlaması oluyor kişide tabiki. Birdenbire parmaklar gösterilen insan oluyor. Daha sonra cycle bitiyor, vücut hızla salmaya başlıyor kendini. Alınan kasların %90 ı hooop gidiyor. Salonda seni gören eleman "abi zayıfladın mı sen ya, küçülmüşsün. Hayırdır hasta filan mi oldun, eskiden bomba gibiydin" diyor. Tabi artık o parmakla gösterilen kişi değilsin, sahte özgüveninde gitti... Adam bakıyor etrafındaki o güzel iltifatları alamıyor artık hoop bi cycle daha yapayımda millet beni pohpohlamaha devam etsin, egomu şişireyim.

Kusura bakma kardeşim, olay aynem böyle işliyor. Hayat senin hayatın, vücut senin vücudun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sofiman -- 13 Eylül 2015; 13:46:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yan etkiden kastın şunlar mı?

İyi ­kolesteroldeki (HDL - high-densityfractions) düşüşün eşlik ettiği Trigliseridlerde ve kötü kolesterolde (LDL - low-densitylipoproteins) yükselme.
    Akne.
    Testislerde büzülme.
    Prostatta duyarlılık ve aşırı büyüme.
    Erkeklerde göğüste yağ toplanması.
    Kadınlarda klitoral büyüme ve klitoral hassasiyet artışı.
    İki cinsiyette de erkek tipi kellik Kadınlarda vücut kılında artış Kadınlarda seste boğuklaşma.­
    Erkeklerde tedrici ­libido­ kaybının takip ettiği ani libido artışı erkeklerde ­sperm ­sayısında ve sperm hareketliliği/canlılığında düşüş.­
    Elektrolitlerde dengesizlik.­
    İştahta azalma ya da artma.­
    Baş ağrısı ve anksiyete.­
    Kan basıncında yükselme ve artan saldırganlık Karamsarlık.
    `Peliosis hepatitis` olarak adlanırılan kanlı karaciğer kistleri.­
    Karaciğer için enzim yapıcılarda yükselme (SGPT, SGOT).
    Böbrek zorlanması (BUN ve kreatinin).
    İdrarda protein.
    Kansere meyilli­mevcut hücrelerde olası artış.

Yoksa vücudun hormon üretiminin azalması, karaciğer ve böbreklere verilen hasar mı?

Eğer 2. si ise bahsettiğin bu yan etki değil. Yan etki illaki görülen şeyler değillerdir. Bazı bünyelerde Akne oluşurken bazısında oluşmaz. Bu yüzden Yan etki denir. Ama 2. saydıklarım ise steroidlerin vücuda olan ETKİLERİdir. Yani az veya çok olmak bu etkilere bir yararda bulunmaz. Azda olsan karaciğer ve böbreklerin yorulacak. Çok alsan daha çok yorulacak. Ama hiç yorulmama gibi bir şansın yok.

Ayrıca yurtdışındaki neredeyse tüm gym'e gidenlerin aldığı kanısına nasıl vardın? Daha bu illeti kullanan kişiler çıkıp adam akıllı "Evet ben steroid kullandım ve kullanıyorum" diyemiyor. Sen nasıl binlerce kilometre öteden anladın ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steroid kullanımı gözüktüğü kadar basit bir şey değildir. Vücüdun tüm hormon sistemini değiştiriyorsun, bu zararın azı çoğu olmaz. Zaten steroid bağımlılık yapar bünyede. Sen küre girdin güzel fiziğin oldu kürü bıraktın 3 hafta sonra eski haline döndün. E o kadar hava yaptın noldu pıssss. Sonra 100mg kullandığın ilacı çıkaracaksın 500mg a. Sürekli bir şekilde kullanırken bağımlı olduğunun farkında olmayacaksın. Arkadaş ortamında "Kanka al ya 1 daldan bir şey olmaz" diyen arkadaşa döner o olay. İçtiğin sigara son dal olmayacağı gibi kullandığın ilaç da son kürün olmayacak
  • Qnq steroid kullanmayi birakinca sonuyorsun sehir efsanesinin babasidir.sen surekli tatli ye antreman yapma sucu steroide at.kullanmayi dusunuyorsan kullan hocam aklina takilan bisey olursada sor

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Abi adam yazmis ki 100 mg kullanacagin ilaci 500mgye cikarcan bu sisenin yarisi demek o sise ne kadar haberin var mi ve hic bir zamanda o dozu kullanmicak kullanip kullanmayan herkes yorum yapmasin benim amcanin cocugunun arkadasi steroid kullandi bilmem ne geldi basina diyor ya bunlar tam cahil

• Kardesim senin paran yetmez zaten haftalik 500mg kullanmaya fazla takma kafana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.