Şimdi Ara

Striker Extremi mi ? Yoksa P35 ChipsetLiLermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşLar sistemi değiştirecem ama anakartta bi türlü karar veremedim

asus striker extreme olagan üstü bi kart anca P35 leremi Yonelmeliyim eger oyleyse P35 Lerden hangisini uygun gorursunuz

bugun Asus Striker gordumde baya bi can alıcı tabi fiyatıylada :) ama p35 lerden daha iyi bi performans alırsam neden strikeri seçeyim dedim kendi kendime

sizin cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tşk.

• Özellikle anakartta eski teknolojiye yatırım yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Striker Extreme gerçekten iyi bir kart olabilir ama yeni çıkacak işlemcileri desteklemedikten sonra bence çok bir anlamı yok. Onun için almışken P35 anakartlara yönelmende fayda var. Sonra işlemcini değiştirmek istersen sorun yaşamassın.
    Yalnız P35 modeller hakkında çok fikrim yok onun için model konusunda bişey söyleyip de yanlış yönlendirmeyim seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

bu nasıl

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1729&modelmenu=1

ne diyim gozumu boyamadı değil

varmı bu türkiyede

ASUS P5K-E/WIFI-AP bu var inventusta http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1655&modelmenu=1

• quote:

Orjinalden alıntı: DreaMeat

Özellikle anakartta eski teknolojiye yatırım yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Striker Extreme gerçekten iyi bir kart olabilir ama yeni çıkacak işlemcileri desteklemedikten sonra bence çok bir anlamı yok. Onun için almışken P35 anakartlara yönelmende fayda var. Sonra işlemcini değiştirmek istersen sorun yaşamassın.
    Yalnız P35 modeller hakkında çok fikrim yok onun için model konusunda bişey söyleyip de yanlış yönlendirmeyim seni

Striker'ın DDR3 dışında neyi desteklemediğini bilmek isterdim. 1333Fsb zaten vardı. Son çıkan Bios güncellemesi ile de 45nm ve doğal dört çekirdeklileri de destekler hale geldi. Sli ready belleklerle 1200ü vuruyor... DDR3 dışında desteklemediği şey var mı hakikatten?(Ben hiç duymadım...) Hem o.c işine ve oyunlara çok yatkın bir anakart...

Hem P35 zaten geçiş dönemi ürünü, X38 esas çipset olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 22 Temmuz 2007; 3:03:12 >

• şu anakart seçim işi zaten kafayı yedirtecek :)

strikerin zaten nasıl bi anakart oldugu tartışılmaz fiyatıylada tabi

P5K serisini Bulabilecegim bi yer varmı peki onlarda iyi geldi gözüme ?
  • striker ı direk gecin raid perf. nv cipsetten ötürü cok kötü ayrıca 30amper güc cekiyor psu dan vga haric watt ve ısı değerleride cabası herşey biyana hala pahalı yani neye yarıyor anlıyamadım
  • acelen yoksa bence biraz daha bekle
  • bekleye bekleye alıştık biraz daha bekleyecez bu gidişle :)

zaten şu İşlemci fiyatlarının dahada inecegini düşünüyorum bu zamandada yeni anakartalarıda gorecez herhalde.

cevaplar için tşk ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

Orjinalden alıntı: DreaMeat

Özellikle anakartta eski teknolojiye yatırım yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Striker Extreme gerçekten iyi bir kart olabilir ama yeni çıkacak işlemcileri desteklemedikten sonra bence çok bir anlamı yok. Onun için almışken P35 anakartlara yönelmende fayda var. Sonra işlemcini değiştirmek istersen sorun yaşamassın.

Striker'ın DDR3 dışında neyi desteklemediğini bilmek isterdim. 1333Fsb zaten vardı. Son çıkan Bios güncellemesi ile de 45nm ve doğal dört çekirdeklileri de destekler hale geldi. Sli ready belleklerle 1200ü vuruyor... DDR3 dışında desteklemediği şey var mı hakikatten?(Ben hiç duymadım...) Hem o.c işine ve oyunlara çok yatkın bir anakart...

Hem P35 zaten geçiş dönemi ürünü, X38 esas çipset olacak.

1333 FSB desteği olduğu gözümden kaçmış. Özür dilerim.
    Düzeltme için teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: xlazinee

arkadaşLar sistemi değiştirecem ama anakartta bi türlü karar veremedim

asus striker extreme olagan üstü bi kart anca P35 leremi Yonelmeliyim eger oyleyse P35 Lerden hangisini uygun gorursunuz

bugun Asus Striker gordumde baya bi can alıcı tabi fiyatıylada :) ama p35 lerden daha iyi bi performans alırsam neden strikeri seçeyim dedim kendi kendime

sizin cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tşk.

açıkçası alabiliyorsan striker extreme al gitsin zaten 1333fsb desteği vardı şimdi birde asus bios
    ile 45nm lik destekde veriyor eğer ekrankartında nvidia ise bence başka bir kart düşünme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.