Arkadaşlar oyunu oynayan vardır mutlaka. Fakat o kadar ilerledim. 15. Bölümü easy deyken bile geçemiyorum. Bölümde bize bir miktar asker veriyorlar ve çevresi hendek kazılmış bir kaleyi fethedip arkadan gelen orduya karşı kaleyi tekrar savunmamız isteniyor verilen süre içerisinde. Oyun ipuçlarında demolisher kullan diyor. Fakat 1 tane demolisher vermiş. O demolisheri kullanmak için okçulara karşı demolisherı koruyacak bir sürü asker feda ediyorsunuz. Bir o kadar askeride hendeği kazıp kapatmak için harcıyorsunuz. Ayrıca demolisherla ilk kademe duvarı yıksanız bile 1 kademe duvar daha var Lordun kalesine. İlk kademeyi geçtim verdiği tunnellerslar sayesinde hendeği kazıp duvar falan yıktım. Fakat ikinci duvar içinde merdivenciler vermiş. O merdivencileri kullanıp adamlar çıkana kadar okçular pat küt vuruyorlar. Anlayacağınız geçemedim bir türlü. Tabi hemen naptım ? Kolaya kaçtım. Hilelerini aldım. Fakat v1.2 de hileleri çalıştıramadım. O versiyon için saolsunlar trailer hazırlamışlar ama trailerın içinde asker basma falan yoktu. Sadece altın food falan veriyor. Onlarda o bölümde işinize yaramıyor haliyle. Kafayı kırdım. Oyun o kadar sarmıştı. Oynuyordum. Şu bölümde oyundan soğudum. Eğer nasıl geçileceği hakkında bir yol biliyorsanız beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.