Şimdi Ara

Stronghold 2 icin acil yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir bölümde adaya gitmek icin köprüyü tamir etmem gerekiyor ama nasıl yapılacagını bir türlü bulamadım. Biler yazarsa cok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOTWS -- 3 Ekim 2005, 19:22:27 >

• sen stronghold 2 den mi bahsediyorsun

yoksa stronghold crusaider den mi

ikisi farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 4 Ekim 2005, 16:29:09 >
  • Stronghold 2

Yokmu nu oyunu oynayan kimse? Sir William'ı bir adadan kurtarmak icin önce kopruyu onar diyor fakat bir türlü bulamadım nasıl onaracagımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOTWS -- 3 Ekim 2005, 20:59:00 >
  • kötü lord adın oynadığın bölüme chapter 10 falan olması lazım
  • Slm.Kerdeş o bölüm yanlış hatırlamıyorsam son bir kaç bölümden biri.Sir william ı kurtarıp sonra haritanın sol altında bulunan adamları öldürüyosun bitiyor.orda bende epey tökezledim ama yanlış hatırlamıyorsam sol alttaki düşman hariç her düşmanı öldürüyorsun.o zman bir olaylar oluyodu galiba.kususura bakma tam hatırlayamadım.oyun biteli 3 ay oldu.şuan hatırlayamıyorum.ama sen her düşmanı öldürmmeyi dene.en son orası açılıyodu galiba.
  • Tam olarak anlatmamışsınız. Kaçıncı bölüm ve biraz daha detay olsa daha iyi hatırlardım ama yanlış hatırlamıyorsam köprüyü rahipler tamir ediyordu biz sadece onların can güvenliğini sağlamamız gerekiyor bir de yeterince taş çıkarmamız lazımdı. Zaten ambarda taş olunca rahipler taşı alıp köprüyü inşaa ediyorlar.
  • evet köprüyü rahipler onarıyorlar. Bunun için hızlıca taş çıkartacaksın, 4 beş tane taş ocağı kur. Bir de iki şehir arasında ticari taşımacılık için bina (adını hatırlamıyorum) inşa etmen gerekli. Oradan üretilen kağnı yada at arabası komşu şehire taş taşıyor.Bütün bunları yaparken yangına dikkat et bol bol kuyu aç sağa sola serpiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.