Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabri knight olarak istediğin yerden baslarsin yeniden
  • allah razı olsun kardeşim.
  • sormaya başlamışken devam ediyim.bu oyunda isim değiştiriliyomu (değiştiriliyosa nerden değiştiriliyo) gittiğimiz yerde direk hedef olmayalım. bide tek bi tane stronghold kingdom var dimi çünkü ben şurdayım burdayım diyolar bakıyorum bakıyorum yok kimse
  • yukardaki sorudan sonra tek bi soru daha sorcam soruyum belki ikisinede bi cevap yazan olur.birisinin bizi raze etmesini mi bekliycez böyle başka bi yerden aynı levelle başlamak için... başka oluru varmı yoksa
  • aga koyun ismini degsitirebilirsin bir tek oda setting kısmından rename curren vilage yerinden 2 soruna gelirsek yeni koyler alabilriyorsun istedigin yerden kaptan gonderip yada koyu abondon edicen gene sag ustten settingsden 3 soruna gelirsek bir sürü sever var aga world 1-2-3 diye gidiyor herkes ayri yerlerde oyniyabilir mesela ben world 1 de oyniyorum
  • World 1 de Turk factioniyiz aramiza katilmak isteyen tum arkadaslari bekliyoruz oyun konusunda oyun icinde yardimci oluruz ilgilenenler varsa bana mesaj atsin oyundan yada buradan oyundaki ismim lifegate
  • isim değiştiriliyomu derken sabriii37 ismi değiştiriliyomu diye sordum.köy adı dediğin yerden değişiyo.ama demene göre isim değişmiyo galiba
    ikinci soruda iki köy arka arkaya abondon edilmiyo bi hafta bekleyin diyo.başka yolu varmı diye sordum.ama oda yok galiba
    üçüncü soruda workd 1-2-3-4-5 oldugunu biliyorumda.benim oynadıgım oyun steam üzerinden oynanan oyun stronghold kingdoms beta version yazıyo başka versiyonu varmı diye sordum.

ama yinede alakana çok teşekkür ederim.
  • değişmiyor sabricim ismin 2 soru koyden kurtulmak isityorsan baska soyle yapabilirsin bir arkadasina kaleni razeletebilirsin kaptan cikartip 3 soru herkes ayni vesiyonu oynuyor baska versiyonu yok benim bildigim
  • arkadasımızda yokki raze etsin kaldık ejnebilerin arasında :)

köyün birini 100 mesaj attıktan sonra bitane aldermane verdik
    öbür köyün adınıda forsale-freecity yaptım bekleme moduna geçtim bakalım nolcak
    bu world 5te türk factionu türklerin toplandıgı biyer varsa oraya geliyim sesleniyorum burdan varsa yazın şimdi.
  • world 3 teyim herhangi bir Türk ittifakına nasıl katılabilirim. Bir de gold çok az kazanıyorum. Peasent gelsin diye vergiyi düşürdüm. Trade olayına girişmedim daha yeniyim. Başka gold kazanma yolları var mı?

teşekkürler...
  • bilmiyorum gultucum world 3 hakkinda bir fikrim yok gold kazanmak istiyorsan biran önce trade olaylarina girişmeni öneririm silah esya sat güzel para geliyor benden söylemesi :)
  • silah eşya oyını biraz daha açabilirseniz. Nasıl yapabilirim ne gereklidir en kazançlısı nedir?

teşekkürler...
  • World 4 De Başlıyacak Olanlar[Şiddedle World 4]
    South West England
    -Cornwall
    -St columb major da veya daha yakın yerlere yerleşin orda bulamassanız yer Zooe ye yerleşin Her Türlü yardım edilir..
    Düşmanın ordusunn gücüne bakılmaz Neden noldu diye sorulmaz nick ver yeter.. :)
    Not:Ekleyin..

Bir Sorum Var:Rahip var oyunda ama nasıl elde ediliyor hangi binalar veya hangi araştırmalar gerekiyor destek..!
  • ordination
  • benimde bi sorum olcak son şehrim yıkılırsa altın yani param ne olcak..acil cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriii37

benimde bi sorum olcak son şehrim yıkılırsa altın yani param ne olcak..acil cevap lütfen

Hiç yaşamadım o kadar güçleri yok bana saldırmaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneea

quote:

Orijinalden alıntı: sabriii37

benimde bi sorum olcak son şehrim yıkılırsa altın yani param ne olcak..acil cevap lütfen

Hiç yaşamadım o kadar güçleri yok bana saldırmaya :D

benim ilk oyunumdu atladık sazan gibi belediye başkanlıgına karıstı ortalık :) ama bu soruya acil cevap bulmam lazım bi bilenlere danışsan acil tarafından kardeşim
  • bisi olmaz istedigin yerden bir köy alma hakkin oluyor tekrar baştan inşa ediyorsun arastirmalarinada bisi olmuyor
  • Bi arkadaş o durumda kaldı köyünün alınca yeni bir köy hakkı veriyorlar..

Benim sorum rahip nasıl yaparız ???
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.