Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • education bolumunde theogly 5 puan verdikden sonra acilacak rahip onada 1 puan vericeksin ve rahibi yapabilirsin artikk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifegate

education bolumunde theogly 5 puan verdikden sonra acilacak rahip onada 1 puan vericeksin ve rahibi yapabilirsin artikk :)

Teşekkürler
  • Arkadaşlar sadece bana mı oluyor anlamadım ama hiçbir binamın yerini değiştiremiyorum. O yeşil düğme kayboldu birden? Neden kaynaklanıyor olabilir. Birde şimdi ben world 3'te kuruldum fakat yazılanlardan okuduğum kadarıyla herkes world 2 norfolk da oraya geçtim ben de fakat o tutorial kısmı güzeldi. onu baştan başlatmam mümkün değil midir?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultufan -- 16 Mayıs 2012; 18:53:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultufan

Arkadaşlar sadece bana mı oluyor anlamadım ama hiçbir binamın yerini değiştiremiyorum. O yeşil düğme kayboldu birden? Neden kaynaklanıyor olabilir. Birde şimdi ben world 3'te kuruldum fakat yazılanlardan okuduğum kadarıyla herkes world 2 norfolk da oraya geçtim ben de fakat o tutorial kısmı güzeldi. onu baştan başlatmam mümkün değil midir?

teşekkürler...

Premium'unuz bittiği için artık binaların yerini değiştiremezsiniz. Tutorial'ı yeniden başlatamazsınız.
  • Arkadaşlar önceki sayfalarda da yazdığı gibi World 2 de Norfolk'a gelin sırtınız yere gelmez. Her türlü destek sağlanır. Ben olmasam baya Türk var onlar yardım eder. Kısa sürede gelişip aramıza katılırsınız.
  • Merhaba arkadaşlar ,

Bu başlıktan daha yeni haberim oldu . Adım Deniz ve SHK İngiltere World 2 de oynuyorum . Burada , İngiltere / East Angelia / Norfolk bölgesindeyim .
    Know your enemy isimli ittifağın başkanıyım ve çatım altında yaklaşık 15 türk bulunuyor . Norfolk ve Cambridgeshirenin kontrolü bizde . Ely'i alıcaz bugün yarın .
    Eğer Türk varsa , bekleriz . Prensler ( savaştan anlayanlar ) ve gelişenler için 2 ittifak mevcuttur , destek sonsuz dostluk tamdır.

Oyun Nickim : BleedingToDeath
    Bölge : England-Eastangelia / norfolk
    World : England 2
    Faction adı : Know Your Enemy
    House : 13 => Marshall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BleedingToDeath

Merhaba arkadaşlar ,

Bu başlıktan daha yeni haberim oldu . Adım Deniz ve SHK İngiltere World 2 de oynuyorum . Burada , İngiltere / East Angelia / Norfolk bölgesindeyim .
    Know your enemy isimli ittifağın başkanıyım ve çatım altında yaklaşık 15 türk bulunuyor . Norfolk ve Cambridgeshirenin kontrolü bizde . Ely'i alıcaz bugün yarın .
    Eğer Türk varsa , bekleriz . Prensler ( savaştan anlayanlar ) ve gelişenler için 2 ittifak mevcuttur , destek sonsuz dostluk tamdır.

Hoş geldin Deniz

• parihte tamamen upgrate ettiğimiz bina öyle kalmak zorundamı yıksak falan baştanmı yapmak gerekiyo arkadaşlar
  • Silebilirsin tamamlanan binaları , işlevi devam eder ( Parish , County , Provience ve ülke binaları için geçerli )
  • teşekkürler
  • Resmi olarak dün sabah itibarı ile Ely bölgesini almış bulunmaktayız . Savaşımıza katılmak isteyen herkesi World 2 - Ely'ye beklerim.

H13 marshallı , Kye~ başkanı , Ely & Norfolk yöneticisi BTD
  • quote:

Orijinalden alıntı: BleedingToDeath

Merhaba arkadaşlar ,

öncelikle herkese merhaba ben oyuna baslamayı dusunuyorum,sizinde yenılere boyle bır destek verdgınızı gordugum ıcın sızın yanınzda baslama taraftarıyım aranıza kabul edersenız sevınırım

• sizin dediğiniz bölge bunlardan hangisi acaba world 2 deyim sizin dedğiniz yeri nasıl secicem acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AeroDynamic34 -- 18 Mayıs 2012; 18:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goflet12

sizin dediğiniz bölge bunlardan hangisi acaba world 2 deyim sizin dedğiniz yeri nasıl secicem acaba??

Kırmızı ile işretlediğim bölgeyi seç

• quote:

Orijinalden alıntı: goflet12

sizin dediğiniz bölge bunlardan hangisi acaba world 2 deyim sizin dedğiniz yeri nasıl secicem acaba??

Tabii , bekleriz . Norfolk , Sağ alt tarafta böyle büyük bi kısım var en sağda . Tıklayarak görebilmeniz mümkün adlarını

• 2 nizede cok tesekkur ederım sımdı basldım nick aynı goflet12 BleedingToDeath sana msj attm kardes,ılk olarak neler yapmam gerektgmı soelrsen sevnrm smdıden saol msjlasalımm
  • hayirli olsun aga
  • Üye oldum World-2 Norfolka geliyorum şu an nickim The-Janissary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynalı Sazan -- 21 Mayıs 2012; 2:35:58 >
  • World 4 de 2,3 arkadaşla beraberiz fakat baya uzaklar ben bizim bölgedeki tek türküm şuan kalem sağlam ama sizin resimlerde gösterdiğiniz kaleleri yapmak baya zor iş inşaat hızım full ama birde premiun olarak x5 lazım hemen kurulması için neyse sadede gelek world 4 beklerim..

Birde world 2 de Furkan Abimin isteğiyle başladım fakat onun 6 köyünüde aldılar siz varmışıssınız bende size katılamasam bile :) savaşlarınıza gelirim 6 gündür world 2 deyim 1 k puan yaptım şuan Aldermanım desteklerinizi bekliyorum :D
  • Yokmu cevap :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsaneea -- 23 Mayıs 2012; 14:40:16 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.