Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efsaneea

Arkadaşlar ittifak nasıl kurulur yada nasıl katılınır vede hangi araştırmalar gerekir

Log Out yazısının altında sarı-mavi kalkan şeklini tıkla açılan sayfada tıkladığın kalkanın altında 3 tane sekme var onlardan ortadakine tıkla. orada yazar start a faction diye. Oradan kendin faction kurabilirsin. Başka bir factiona katılman için o factionun officer olan üyelerinden birinin seni davet etmesi lazım. Katılmak istiyorsan mesajla isteğini bildir. Herhangi bir araştırma yapmana gerek yok.
  • Eski dostlar unutmamış beni yaşardı gözlerim Az kaldı mayıs sonu dönüyorum eve derslerim kötü ama yapacak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GeWeZe_

Eski dostlar unutmamış beni yaşardı gözlerim Az kaldı mayıs sonu dönüyorum eve derslerim kötü ama yapacak birşey yok

Ben dostluğumuzun eskidiğini düşünmüyorum, daha geçen yaz görüşmedik mi en son?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

quote:

Bende bir geri dönüş yapmayı düşünüyorum oyuna... Finaller bitsin de . Başlamak isteyenler yada geri dönüş yapmayı düşünenler varsa beraber birşeyler yapabiliriz.

Ben hala w2 de oynuyorum 11 köyle prince olarak oynuyorum hala gelirsen, bana gönderdiğin malzemeleri geri gönderiyim sana

Bırak orayı world5 gel mevzular patlak verdi baltalar çekildi kılıçlar bilendi seni bekliyoz

slm kardeşim, yalnız birden fazla world de oynayınca beynim sulanıyo benim ya köylerim karışıyo, w2 miydi yoksa w1 miydi karıştırıyorum, tek worldde oynamak sanki daha iyi, hemde tam güçlenmişken, bu arada w1 de de prince im ama orayı artık kasmıyorum, arada bir girip çarımı canlı tutuyorum, ama w2 de halen varım...

• quote:

quote:

quote:

Bende bir geri dönüş yapmayı düşünüyorum oyuna... Finaller bitsin de . Başlamak isteyenler yada geri dönüş yapmayı düşünenler varsa beraber birşeyler yapabiliriz.

Ben hala w2 de oynuyorum 11 köyle prince olarak oynuyorum hala gelirsen, bana gönderdiğin malzemeleri geri gönderiyim sana

Bırak orayı world5 gel mevzular patlak verdi baltalar çekildi kılıçlar bilendi seni bekliyoz

World 5'de hangi bölgedesiniz ? Ben başlayalı 2 hafta falan oldu. Yardımlara açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

quote:

quote:

quote:

World 5'de hangi bölgedesiniz ? Ben başlayalı 2 hafta falan oldu. Yardımlara açığım.

Scotland/The Highlands/Inverness-Shire

• England / Wessex / Hampshire bayağı uzağız.
  • Arkadaşlar World4 teyim oyuna yeni başladım ittifak kurmakl isteyen varsa davet etsin beni id: kucuk_eniste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire

Merhaba yine bir sorum olacak. Ben 2. köyümü kurdum ama farming'te yaptığım araştırmalardan dolayı 1. köydeki üretimim daha yüksek. Ancak 2. köyümde sanki hiç araştırma yapmamışım gibi düşük üretim var. 2. köyü Valley Side bölgesine kurdum. Acaba bug falan mı var ?
  • beyler world 1 de oynamak isteyen arkadaslara her türlü yardim yapilir ordu malzeme kale vs vs türk factioniyiz türk oyuncularindan olusmakta sadece factionimiza katilmak isteyenler lütfen bana ulassin oyundaki ismim Lifegate
  • Kilisenin ordusunu kendi menfaatimiz için kullanabilir miyiz? Örnek, bir köye saldırmak :) eski steward ı tamamen yok etmek istiyorum da
  • Merhaba Arkadaşlar,

Oyuna yeni başladım. Temel şeyleri az çok anladım fakat peasant sayım hiç artmıyor hep 8 hep 8. İnternette yazıyor populariten arttımı geliyorlar diye ben de biraz arttırmaya çalıştım imkanlar dahilinde fakat ne gelen var ne giden. 32 kişilik kapasitem hala 8 kişi var. Ne yapmam gerekir görevi bile tamamlayamıyorum. Scout yap gönder diyor fakat scout yapacak peasant ım yok.

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultufan

Merhaba Arkadaşlar,

Oyuna yeni başladım. Temel şeyleri az çok anladım fakat peasant sayım hiç artmıyor hep 8 hep 8. İnternette yazıyor populariten arttımı geliyorlar diye ben de biraz arttırmaya çalıştım imkanlar dahilinde fakat ne gelen var ne giden. 32 kişilik kapasitem hala 8 kişi var. Ne yapmam gerekir görevi bile tamamlayamıyorum. Scout yap gönder diyor fakat scout yapacak peasant ım yok.

teşekkürler...

Popularity - 'de ise peasant gelmez, yiyeceği arttırın ve vergi almayın.
  • World 4 E Başlıyacaklar faceden erkan_1218@hotmail.com yazsınlar eklesinler yardımcı Olunur..
    *BiR Soru
    Ordumu agresif yapmak istiyorum düşman geliyor bekliyorlar onu nasıl yaparım.._?
  • quote:

quote:

Merhaba yine bir sorum olacak. Ben 2. köyümü kurdum ama farming'te yaptığım araştırmalardan dolayı 1. köydeki üretimim daha yüksek. Ancak 2. köyümde sanki hiç araştırma yapmamışım gibi düşük üretim var. 2. köyü Valley Side bölgesine kurdum. Acaba bug falan mı var ?

Farmingte yaptığın araştırmalar tüm köylerindeki üretimi etkiler. Köy türlerine ve parish capitalde yapılan bağışlara göre üretim değişebilir. Senin köylerin ikiside aynı parishte ise üretim ikinci köyün valley side olması yüzünden düşük olabilir. Valley side, highland, mountain peek gibi köy türlerinde 3 çeşit yiyecek yapabilirsin. Lowlanda 5 çeşit ve river köylerinde 4 çeşit yiyecek yapabilirsin. Eğer ikinci köyün başka parishte ise o parishte yiyecekler için kurulan binaların derecesi düşük olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Farmingte yaptığın araştırmalar tüm köylerindeki üretimi etkiler. Köy türlerine ve parish capitalde yapılan bağışlara göre üretim değişebilir. Senin köylerin ikiside aynı parishte ise üretim ikinci köyün valley side olması yüzünden düşük olabilir. Valley side, highland, mountain peek gibi köy türlerinde 3 çeşit yiyecek yapabilirsin. Lowlanda 5 çeşit ve river köylerinde 4 çeşit yiyecek yapabilirsin. Eğer ikinci köyün başka parishte ise o parishte yiyecekler için kurulan binaların derecesi düşük olabilir.

Evet hocam dediğiniz gibi, farklı parishte 2. köyüm. Bilseydim kurmazdım uzağa, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam dediğiniz gibi, farklı parishte 2. köyüm. Bilseydim kurmazdım uzağa, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Yeni aldığın köyün bulunduğu parishin binalarına bağış yaparak üretimin artmasına katkıda bulunabilirsin. Diğer bir yandan parish stewardına da mesaj atarak parishi ve binalarını geliştirmesi yönünde uyarabilirsin.

• world 5 teyim apar topar belediye başkanı olayım derken house 13 ten bi eleman saldırdı.3 şehir vardı kızdım birini abandon yaptım.digerlerini yapamıyorum bi hafta bekle dio.iki şehrim kaldı.onlarıda convert city yaptım zaten.
    şehirde hiç asker yok sadece ana bina ve etrafında tahta sur var.

kritik soru geliyo iki şehrimi raze yaparlarsa world 5 te knight olarak istediğim yerden devam edebilcekmiyim kritik yardım mesajı eğer başlayabiliyorsam biri benim şehirlerimi yıkabilirmi :) teşekkürler

: irlanda/munster/kerry/knocknagashal
    diğer şehir : irlanda/munster/kerry/glanarrehan
  • camolinde öyle biri yok ama ben bişey sorcam steam üzerinden veya baska bi yerden (tabi varsa öyle bi yer) falan oynayınca fark ediyomu acaba ?
  • World 1 de Brafferton yakınlarında olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.