Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms Türkiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
16.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgür Can

@gunesh666 w6 da baya kalabalığız

üstad, world5ten başladım world 6ya nasıl geçebilirim?
  • world6dan baştan başladım, kery içinde castleisland bölgesindeyim.. gunes41 nickim
  • şu an işyerindeyim akşam oyuna girince yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

şu an işyerindeyim akşam oyuna girince yardımcı olmaya çalışırım

tamam dostum
  • World 6 dene kardeşim daha iyi olur :)
  • Hala oyundayız ölmedik .D
  • Faction politikamız duyurusu

ReddArmy Duyurular.

Merhabalar herkese arkadaşlar...

Dün bir toplantı yaptık ve önemli kararlar aldık. Konuya uzak olanlar için açıklayarak bilgilendireceğim sizleri...
    "-Ryser H17'ye geçti ve Cork'u kesin olarak ele geçirdi. H17, H15'in alt House'udur arkadaşlar. Bizlere H17'ye geçtikten sonra mesaj atmıştı. H17'ye geçmemizi istiyor veya H17'ye geçmesek bile, tarafsız kalsak bile H15'i veya müttefiklerini Cork bölgesinde oylamamızı istiyor.

-Düşmanımız CCM, Ryser ile dostluk imzalayarak H17'ye geçmiştir. CCM, İrlanda müttefiklerine ihanet etmiştir ve İngiltere'yi desteklemektedir artık. Yanında IMPERIUM'u da İngiltere müttefiklerine çekmiştir.

-Dave bu olanların üstüne utanarak da olsa bize mesaj atmıştır. 'Size İrlanda müttefiklerine katılın diyemem ama(ki burada sıkılarak bizi davet etmektedir aslında) CCM ile savaşınızda size yardım edebiliriz, dost olabiliriz' şeklinde konuşmuştur.

-Shelkey, İrlanda'daki tarafsız beş ittifaktan bir birlik oluşturmuş görünüyor ve bizi de davet ediyor bu süreçte. Yaratılan birlik çoğunlukla İngiltere yanlısı gibi gözükse bile özünde gerçekten tarafsızlar.

-Clare bölgesi H15'in eline geçti tamamen. O bölgede tarafsız bir ittifak H6 ile savaştaymış ve bizimle birlik kurmak istediklerini ilettiler.
    -DIŞ GÜNDEMLERİMİZ-

1)Dave'e verilecek yanıt olumlu mu olsun, olumsuz mu?

2)H17'ye geçilsin mi, geçilmesin mi? Unutmayın ki H17'ye geçmek demek, mareşali Flower olan bir House'a geçmek anlamına gelecek.

3)H17 veya herhangi bir yere geçmemiz/geçmememiz durumunda, CCM ile savaşmaya devam edilsin mi?

4)Shelkey'in birliği ve Clare'daki ittifağın tekliflerine ne yanıt vermeliyiz?

-İÇ GÜNDEMLERİMİZ-

1)BlackGod ve ben general olarak TurgonUtu arkadaşımızın ittifağımız adına daha iyi bir seçim olacağına inanmaktayız. Mevcut generallerimizden Erkan Khan ve petrenko201 arasından birinin yerine TurgonUtu arkadaşımızın geçmesinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz. TurgonUtu arkadaş, kimin yerini devralsın?"

Toplantıya buna benzer bir yazı ile başladık. Kısaca alınan kararları yazıyorum:

D1) Dave'in teklifi reddedildi.
    D2) Ryser'ın H17 teklifi reddedildi.
    D3) CCM ile savaşa en azından bir süre ara verildi.
    D4) Shelkey birlikleri ile diplomatik ilişkiler kurulacak ve teklifleri kabul edilecek.
    İ1) TurgonUtu arkadaşımız Erkan Khan arkadaşımızın görevini devralmıştır.

• Yeni yıl nedeniyle oyun artık hediye dağıtıyor oyuna her girdiğinizde ? kutularına tıkladığınızda içinden card packs çıkıyor vede premiun çıkma şansı'da var lütfen gecikmeyin..

Stronghold Kingdoms Türkiye
  • baya güzel işler yapmaya başlıyacaz gibi. gün geçtikçe sayımız artıyor gavurları dize getirme vakti geldi geçiyorda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DCFroMLiFe

baya güzel işler yapmaya başlıyacaz gibi. gün geçtikçe sayımız artıyor gavurları dize getirme vakti geldi geçiyorda :D

Evet geldi :D
  • Ben de yeni başladım daha 8 levelim Tipperary'deyim. Derrygrath şehrine bağlıyım ve şehirin hemen aşağısındayım. Oralara yakın birileri var mı ? (World 6'dayım bu arada)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirHerif

Ben de yeni başladım daha 8 levelim Tipperary'deyim. Derrygrath şehrine bağlıyım ve şehirin hemen aşağısındayım. Oralara yakın birileri var mı ? (World 6'dayım bu arada)

Nick alabilirmiyim ?

Grub Adresimiz Tıklayın Bizi Yakından Tanıyın
  • Tamam buldum sizi :)
  • Güncelll
  • Konu Günceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsaneea -- 2 Ocak 2013; 9:58:54 >
  • Dış politika haberleri yakında.
  • Güncellendi..
  • Giriş Konusu Güncellendi..
  • world5'den 6'ya geçmek istiyorum fakat bu hesabımda premium mevcut. Premiumla beraber geçme şansım yok mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.