Evet inşaatlar tüm faaliyetler devam ediyor savaşlar yani siz çıktığınızdada oyun devam eder hoşgeldiniz nickiniz nedir bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneea
Evet inşaatlar tüm faaliyetler devam ediyor savaşlar yani siz çıktığınızdada oyun devam eder hoşgeldiniz nickiniz nedir bu arada
Nickim ALoAzraiL
H.G.
Bundan sonra oyuna başlıyanlar Cork'da başlasın
Kerry'ede başlıyabilirsiniz
quote:
WaRRioR-54-
Son durum nedir bizim elemanlar nerelerde aktif ?
Genel olarak limerick ve cork'dalar
ama benim 4 şehirde kerry'de ve bazı oyuncularda var 4-5 güçlü türk bunun dışında dh'den gelen 12 kişiden 10 u Kerry'de 2 si cork'da..
Şunu da belirtiyim kerry çok gelişti isterseniz limerick veya cork'a başlıyabilirsiniz ama kerry'e başlarsanız hızlı gelişirsiniz..Size bırakıyorum..
kerry de basladım aslında ama oyunda kımseye ulasamasım daha. ( 1 ıle ısaretlenen yer kerry sanırım )
Trenth mesajını aldım ben
Konu günceldir.
Oyuna başladıkdan sonra premium token istiyor nasıl alabilirim oyuna para yatırmadan
hediyeyi yaparak veya başlarken veren görevi yaparsanız.
KOnu günceldir.
quote:
Sizin için yemedim içmedim oturdum çevirdim.Son kalan 3bin satırıda çevirdim. Bitirdim. Veriyorum Link. kullanımını ayrıca yazacağım herkes nasıl yükleyeceğini soruyor. Çeviride değişiklik istediğiniz bölümü mesajla bana iletebilirsiniz. Stronghold Kingdoms Türkçe Yaması V1.1 (Tamamı Türkçe): http://www.mediafire.com/?oxmmynxshnxyg55
Kurulum: Dosyayı Belgelerim/Stronghold Kingdoms yada My Documents/Stronghold Kingdoms (for english press nayn) klasörüne atıp oyunda yukarda settingsten "Language" kısmına geliyorsunuz. Turkish'i seçip onaylayın. Bazı bölümler hala ingilizce gözükebilir, oyunu baştan başlatın düzelecektir.
Alıntıdır:Efe Fincancı
Deniyen varmı türkçe yama çalışıyormu
quote:
Orijinalden alıntı: Deadwood
quote:
Sizin için yemedim içmedim oturdum çevirdim.Son kalan 3bin satırıda çevirdim. Bitirdim. Veriyorum Link. kullanımını ayrıca yazacağım herkes nasıl yükleyeceğini soruyor. Çeviride değişiklik istediğiniz bölümü mesajla bana iletebilirsiniz. Stronghold Kingdoms Türkçe Yaması V1.1 (Tamamı Türkçe): http://www.mediafire.com/?oxmmynxshnxyg55
Kurulum: Dosyayı Belgelerim/Stronghold Kingdoms yada My Documents/Stronghold Kingdoms (for english press nayn) klasörüne atıp oyunda yukarda settingsten "Language" kısmına geliyorsunuz. Turkish'i seçip onaylayın. Bazı bölümler hala ingilizce gözükebilir, oyunu baştan başlatın düzelecektir.
Alıntıdır:Efe Fincancı
Deniyen varmı türkçe yama çalışıyormu
Evet çalışıyor türkçe yama
Günceldir.
Oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım sonra bırakmıştım ama şimdi geri döndüğümde çok değiştiğini görüyorum. politika eskiden çok da önemli değildi bulunduğum parish de hep kendime oy verirdim ama şimdi böyle bir şey yaptığımda direk savaş tehdidi alıyorum yakında 3. köy hakkım açılacak valla çok tepki çekerim diye bir yeri işgal etmeye korkar oldum
sevgili erkan, konu harika olmuş bilgiler için teşekkürler.. Ben world 5 britanya adasında, east anglia içindeki suffolk bölgesindeyim.. her nekadar yeni girsemde, yıllardır takip ettiğim bi oyun oldugu için hemen alıştım.. türk dostlar varmı etrafta.. benim nick gunes41
quote:
Orijinalden alıntı: gunesh666
sevgili erkan, konu harika olmuş bilgiler için teşekkürler.. Ben world 5 britanya adasında, east anglia içindeki suffolk bölgesindeyim.. her nekadar yeni girsemde, yıllardır takip ettiğim bi oyun oldugu için hemen alıştım.. türk dostlar varmı etrafta.. benim nick gunes41