Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms Türkiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
16.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet inşaatlar tüm faaliyetler devam ediyor savaşlar yani siz çıktığınızdada oyun devam eder hoşgeldiniz nickiniz nedir bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneea

Evet inşaatlar tüm faaliyetler devam ediyor savaşlar yani siz çıktığınızdada oyun devam eder hoşgeldiniz nickiniz nedir bu arada

Nickim ALoAzraiL
  • H.G.

Bundan sonra oyuna başlıyanlar Cork'da başlasın
  • Kerry'ede başlıyabilirsiniz
  • quote:

Evet inşaatlar tüm faaliyetler devam ediyor savaşlar yani siz çıktığınızdada oyun devam eder hoşgeldiniz nickiniz nedir bu arada

WaRRioR-54-
  • Son durum nedir bizim elemanlar nerelerde aktif ?
  • Genel olarak limerick ve cork'dalar

ama benim 4 şehirde kerry'de ve bazı oyuncularda var 4-5 güçlü türk bunun dışında dh'den gelen 12 kişiden 10 u Kerry'de 2 si cork'da..

Şunu da belirtiyim kerry çok gelişti isterseniz limerick veya cork'a başlıyabilirsiniz ama kerry'e başlarsanız hızlı gelişirsiniz..Size bırakıyorum..
  • kerry de basladım aslında ama oyunda kımseye ulasamasım daha. ( 1 ıle ısaretlenen yer kerry sanırım )
  • Trenth mesajını aldım ben
  • Konu günceldir.
  •  Stronghold Kingdoms Türkiye
  • Oyuna başladıkdan sonra premium token istiyor nasıl alabilirim oyuna para yatırmadan
  • hediyeyi yaparak veya başlarken veren görevi yaparsanız.
  • KOnu günceldir.
  • quote:

Sizin için yemedim içmedim oturdum çevirdim.Son kalan 3bin satırıda çevirdim. Bitirdim. Veriyorum Link. kullanımını ayrıca yazacağım herkes nasıl yükleyeceğini soruyor. Çeviride değişiklik istediğiniz bölümü mesajla bana iletebilirsiniz.
    Stronghold Kingdoms Türkçe Yaması V1.1 (Tamamı Türkçe):
    http://www.mediafire.com/?oxmmynxshnxyg55

Kurulum: Dosyayı
    Belgelerim/Stronghold Kingdoms yada
    My Documents/Stronghold Kingdoms (for english press nayn)
    klasörüne atıp oyunda yukarda settingsten "Language" kısmına geliyorsunuz. Turkish'i seçip onaylayın. Bazı bölümler hala ingilizce gözükebilir, oyunu baştan başlatın düzelecektir.

Alıntıdır:Efe Fincancı

Deniyen varmı türkçe yama çalışıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

quote:

Sizin için yemedim içmedim oturdum çevirdim.Son kalan 3bin satırıda çevirdim. Bitirdim. Veriyorum Link. kullanımını ayrıca yazacağım herkes nasıl yükleyeceğini soruyor. Çeviride değişiklik istediğiniz bölümü mesajla bana iletebilirsiniz.
    Stronghold Kingdoms Türkçe Yaması V1.1 (Tamamı Türkçe):
    http://www.mediafire.com/?oxmmynxshnxyg55

Kurulum: Dosyayı
    Belgelerim/Stronghold Kingdoms yada
    My Documents/Stronghold Kingdoms (for english press nayn)
    klasörüne atıp oyunda yukarda settingsten "Language" kısmına geliyorsunuz. Turkish'i seçip onaylayın. Bazı bölümler hala ingilizce gözükebilir, oyunu baştan başlatın düzelecektir.

Alıntıdır:Efe Fincancı

Deniyen varmı türkçe yama çalışıyormu

Evet çalışıyor türkçe yama

• Günceldir.
  • Oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım sonra bırakmıştım ama şimdi geri döndüğümde çok değiştiğini görüyorum. politika eskiden çok da önemli değildi bulunduğum parish de hep kendime oy verirdim ama şimdi böyle bir şey yaptığımda direk savaş tehdidi alıyorum yakında 3. köy hakkım açılacak valla çok tepki çekerim diye bir yeri işgal etmeye korkar oldum
  • sevgili erkan, konu harika olmuş bilgiler için teşekkürler.. Ben world 5 britanya adasında, east anglia içindeki suffolk bölgesindeyim.. her nekadar yeni girsemde, yıllardır takip ettiğim bi oyun oldugu için hemen alıştım.. türk dostlar varmı etrafta.. benim nick gunes41
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesh666

sevgili erkan, konu harika olmuş bilgiler için teşekkürler.. Ben world 5 britanya adasında, east anglia içindeki suffolk bölgesindeyim.. her nekadar yeni girsemde, yıllardır takip ettiğim bi oyun oldugu için hemen alıştım.. türk dostlar varmı etrafta.. benim nick gunes41
    @gunesh666 w6 da baya kalabalığız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.