Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
16.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle haklısın o yüzden hediye işlemini yaparsanız o açığı kapatırsınız...

Bir yere geldikten sonra kartlar artık duruyor yerine askerin konuşuyor..
  • Benim bulunduğum yer scotland derenfrewshire da (kullanıcı adım trigger440) ve sanırım size biraz uzağım. köyümü bırakıp yakınınıza bir yere gelmek istersem yardımcı olurmusunuz yoksa ben buralarda mı kendime arkadaş arıyayım
  • facebook grubunuza katılma isteği gönderdim belki sizin olmayabilir sizin varsa onun adresini verebilirmisiniz ?
  • Öncelikle grup adresimizhttps://www.facebook.com/groups/SHKworld6/

Arkadaşlar haritada gösterdiğim yerde başlayın size olduğunca yardım edeyim ve size köy bulayım hatta isterseniz köyümü bile veririm siz yeterki başlayın...

İyi oyunlar..
  • doğru gruba istek göndermişim 2 gün oldu hala kabul edilmedim :D Mehmet Emre T. ismim görünce arkadaşlık isteğide gönderirseniz başlamadan önce oyunla ilgili sorularım olacak
  • Şuan pek bilgim yok kurucu ben değilim o yüzden kabul et felan bana gelmiyor sanırım sadece ekliyebilirim gruba isterseniz arkadaş olarak ekliyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/ea1218
  • KOnu güncel beyler hergün ilgileniyorum...
  • Ben worl 6 da bu konuyu gördükten sonra oyuna basladim acaba bana oyunda yardim edebilirmisiniz.(Tas, odun , asker konusunda ) Oyundaki adım:_1Cee_
    Şimdiden teşekkür ederim...
  • Tabikide yardımcı oluruz :)
  • Konu günceldir arkadaşlar geç oldu demeyin :D
  • beyler yukarıda ki isimlere de mesaj attım oyundan fakat köyü çok ters bir yere kurmuşum :D
  • Arkadaslar bende bu oyunu yaklasik 3 4 aydir oynuyorum, ancak world 3 te cambridge deyim, alanda turkler olarak 2 duke 2 prince ve 1 earl uz... bende duke um.. varmi baska w3 te olan?
  • wizardwizard bişey olmaz senin köyü hemen düzeltirirz hatta sana köy bile alırız
  • bişey olmaz kardeşim w6 ya başla hedefin olur eski serverlerde oynamaktansa
  • öncelikle çok güzel bir anlatım olmuş teşekkürler. bende word 5 deyim. yanınızda başlamak istiyorum ama herşeye baştan başlamak zor geliyor.
  • Ben yardımcı olacağım şuan gelen her dh üyesinin ll siyim ve ne zaman kaynak isterlerse yolladım senide unutur olmam herhalde köy alabilen bi seviyeye gelin size köyde bulalım..

Erkan Khan
  • başlayalı 3 gün oldu Erkan Khanında yardımızla 11 level oldum. korumam bitmeden captain basıp yeni köy alcam :D
  • aynen bende level atlamayı bekliyom
  • H.g. :)
  • Bende az önce oyuna World 6, Kery'de başladım. Merak ettiğim bir şey var oyunu kapattığımız esnada mevcut olan inşaat ettiğimiz yerler faaliyetlere devam ediyor mu mesela işçi çalışmaya devam ediyor mu yoksa duruyor mu? ayriyeten oyunu kapattığımda inşaat halinde olan yerler inşaa olmaya devam ediyor mu? Bu arada rehber çok güzel olmuş rehber için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.