Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms Türkiye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
4
Favori
16.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • win xp sp 2 kullanıyorum (sp1 de olabilir) 2 gb ram 1 gb ekran kartı var.crysis dahi takılmadan oynadığım makinemde sürücüler vs güncel. ama
    strongholds nasıl bi veri tabanı kullanıyorsa aşırı yavaş.hatta oyun içi chat ekranında yazı bile yazamıyorum.
    oyun flash veya java tabanlımıdır bilemedim.sorunum nasıl çözülür lütfen yardım.
  • sorum biraz karışık ama en sade biçmi ile sorayım:
    felsefe araştırması yanlış hesap etmedimse işe yaramadığı gibi zarar ettirtiyor.sizce bunun doğrusu ne?
    -lvl 13 de felsefe araştırması araştırma puan satın almayı her seviyede : %5 ucuzlatıyor.buraya kadar güzel gelebilir.
    ancak puan almak her defasında puan almaya %5 zam yapıyor.
    elimizde hiç puan yoksa ve diyelim benim şimdiki gibi bir puanın fiyatı da 10.000 altınsa parayla puan alıp puanı ucuzlatmak hem zaman kaybı hem de bu araştırma aslında hiç bir işe yaramıyor anlamına gelmez mi?
    10.000 ken aldığımda bi sonraki puan 10.500 e mal olacak. indirimle 9975 kusur olacak.arada heba olan 10.000 henüz çıkmadı bile.sonrasını hesap edip daha uyzatmayayım isterseniz.
    bu işin tam doğrusu nedir?
  • p2w midir bu oyun?
  • Hala oynayan var mı tekrar baştan başlıyorum
  • World 7'e geçti bizim arkadaşlar.
  • Cep telefonu için uygulamaları varmı?

Stronghold Crusader i severek oynamıştım.
    Akaşam bunuda deniycem :)
  • Stronghold Cruesedar hamachi ile oynardık ama eski oyuncular artık yok buna bakalım nasılmış...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.