Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koca maç boyunca kaleye tehdit oluşturamayan takımın allah bin türlü belasını versin, yağlı suratlı başkanı da bu kadroyu bize layık görenlerin de allah belasını versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunla 3 puan alıp Riekerink sakatına katlanmaktansa 4 gol yiyip yenilip Riekerink sakatından kurtuluruz daha iyi. Kazansaydık bu saçma sapan olmayan oyunla çok puan kaybederdik neyseki maç sonu Riekerink BYE
  • Penaltı doğru , futbolu bilmiyor musunuz ? Cüneyt iyi bile yönetti , top oynamaya gitmemişiz ki kadıköye .
  • Engin Baytar galatasaray yenecek dediğinde anlamıştım kaybedeceğimizi
  • Takımda taktik organize flaan sıfır idmanlarda çalışma yok görüldüğü gibi. Amaaa Riekering bey diyecektik doğruuuu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem de jongu oynatacan o zaman 4-3-3 oyna selcuk tolga de jong yap bi işe yarasın. Riekerink erkenden gider umarım.

• Neyse beyler deplasmana giden gs taraftarları tt arenada sucuk ekmek yemişler gitmeden önce kısa günün karı oldu onlar için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah saatlerinde "Bugün günlerden Galatasaray" diyen arkadaşlarımdan haber alamıyorum. Sağlık durumlarından endişe diyorum. Gören duyan bildirsin lütfen

• Good bye rie

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

penaltı falan geçin bunları. 5 golden aşağı attik diye sevinsinler

Ulan 5 tane gol pozisyonunuz yok 2 gol 2 defans hediyesi

• Bizim kadıköyde kazanmamız için Simione gibi bir teknik adama sahip olmamız lazım ve buraya dikkat koşmayı seven elmander gibi 15 km koşacak of demeyecek oyuncular lazım.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    Ağlattı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Aç izle Souza önüne geçtiği anda beline sarılıp düşürüyor. Fanatiklikten kör olmuşsunuz.

• Maçı izlemiyorum ama o kadar mı kotuyuz be abe

• RİEKERİNK BEY DİYECEKSİNİZ !!111
  • Gs Anca Bilic düzeltir. Oyun karakteri olarakta gs yakışır Fenerbahçe çok mu iyi oynadı hayır ama sonuç 2/0

• Fenerliler skora sevinin ama karşınızda berbat bi takım var yani sizde kötüsünüz. Galatasaray zaten kötü bu sezon öylesine oynuyorlar işte.

• Volkan kurtarış yaptı mı bu gece?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.