Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 15.Hafta | Osmanlıspor - Galatasaray | 18 Aralık Pazar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
1
Favori
13.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç ne olursa olsun üzülerek söylüyorum galatasarayın hali içler acısı
  • O feyk neydi öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Su carole bakin geri zekali midir nedir ? 50 metre top suren adamin onunu kapatamiyir ya saka gibi

Bir de iyi bir sol bak zanneder bizim taraftar. Galatasaray takımında üst düze bir takımın 22 kişilik kadrosunda olabilecek 5-6 oyuncu var o kadar
  • Bu ligin en iyi futbolunu oynayan 2 takımdan biri osmanlı diğeri başakşehir
  • sELÇuğun kaçıncı topa dokunamayışı bu ? 5 oldu herhalde adam topa dokunamıyor kaçırıyor miyop felanmı bu herif.
  • Chedjoue girmeli yan toplar rezalet sabriyi çıkartıp Semih'i sağa stopere chedjoue şart her orta tehlikeli olur mu yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selcuk-sabri-eren-semih net zarar veriyorlar takima
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Sonuç ne olursa olsun üzülerek söylüyorum galatasarayın hali içler acısı

Sizin haliniz nasıl peki?
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    bizimde hiç farkımız yok hocam.ilk önce kendi evimizin önüne bakalım
  • Abi açık ve net
    osmanlıspor tecavüzden yargılanmalı.!.
  • Hakan balta dahil kökünden abi kökünden. Gönder gitsin ya. Bostan korkuluğu koysak daha çok topa müdahale eder bizim stoperlere kıyasla.

Hele hele semih falan aman diyeyim yani. Verelim televizyon dizilerine sarı çoçuğu dirilişe falan ben asarım keserim diye gaz versin millete
  • Ya bu takıma forvet falan değil acil stoper ve orta saha lazım
  • ulan 1 maç al be şino 1 maç... şu maçı sen al bare.
  • Selçuk maçtan önce bonzai falan mı içti ne yaptı. Milyon dolarlık eşeğe bak ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Sonuç ne olursa olsun üzülerek söylüyorum galatasarayın hali içler acısı

Yanlız maçı yenersek puanlarımız aynı. Bende bundan sık bahsediyorum bu ligde iyi bir GS her zaman diğer tüm takımları tokatlar diye çünkü kötüsü en büyük rakibiyle dip dibe gidiyor üstelik Rabiki hakkında birton şaibeli penaltı hakem kararları söylentisi olduğu bi dönemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Su carole bakin geri zekali midir nedir ? 50 metre top suren adamin onunu kapatamiyir ya saka gibi

Bir de iyi bir sol bak zanneder bizim taraftar. Galatasaray takımında üst düze bir takımın 22 kişilik kadrosunda olabilecek 5-6 oyuncu var o kadar

Yedigimiz golde de cok kizdim carole.. kademe yapcam diye stoperlerin arasina gomuluyor kendi bolgesi bombos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler koskoca Galatasaray Osmanlı spor tarafından sağlı sollu tokatlanıyor bazı arladaşlarımız bir gol bulup geri yaslanalım diyor bizler nezaman böyle düşüncelere kapılır olduk sahadaki takım Galatasaray'sa formasını atsa osmanlıyı dağıtması gerekirdi takımım bu halini taraftar olarak çok çabuk kabullenmişiz bu iş böyle olmaz taraftarımızın ve ultraslanın masaya yumruğunu vurma vakti gelmiştirö
  • leşçuk resmen katletti takımı.
  • Bırakın bari şu konuda selçuğa sövebilelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçı yeni izlemeye başladım.durumlar kötü sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.